GODDDDD

sapir aloud555

New member
GODDDDD

DDאלאוד ברדיו......... ועוד ביי סייד!! או גאדדדדדד!! טוב אני מצלהבת..נחכה שייגמר..100 FM צצ..

sapir aloud555

New member
*מתלהבת

חח לא חשבתי שישמיעו בישראל ביי סיידים שלהן!!
נגמר..

sapir aloud555

New member
הנה אני יותר רגועה

חח... זה היה השיר גריז'
דיי מוזר, כי זה בייסיד, מאיפה הביאו אותו לרדיו..
ודודה שלי אמרה שהיא שמעה גם את you freak me out מתישהוא..
אני יודעת שהשמיעו ברדיו את no good advice, life got cold, the show, jump [או-הו, על jump חרשו ברדיו
] ואולי גם sound of the underground [אבל לא שמעתי אותו מעולם ברדיו] אבל ביסיידים..זה כבר משהו אחר
ערפא! גם אתה אמרת לי ששמעת משהו שלהן מתישהוא
ב99 אם אני לא טועה..

:-| קשה להתקשר?!

יא #%^%$ 5$%$^$%$ חחחח...מה זה?! יכולת להגיד לי, תמיד הרדיו אצלי על 99/100 FMMMMMM מה זה פה? מה זה??!! אוף, בע.

sapir aloud555

New member
מה,

הייתי על המחשב, פתאום אני שומעת את השיר אני עושה לכרמית "מה לקחת לי את הדיסק?!?!!?!" [כי הבאתי לה לשמוע.. חח כיאלו, הבאתי היום..ושמענו
אז היא אומרת לי "החזרתי לך תדיסק מה את רוצה!" ואז אני שומעת וזה, בשוק..
ואז אני שומעת את הקריין "התוכנית משודרת בחסות" ואז היה פרסומות..בקיצר, הייתי בשוק, איך את רוצה שאתקשר?

איכשהו......

חולה על כריס מוייאל.......אחחחחחח כפרה! במבטא בריטי כבד:"chris moyal show...... girls aloud-the show"

necky

New member
זה היה גריז...

וזה היה ב100FM והוא היה בפינה לשיפוטכם במצעד והוא לא נכנס למצעד

sapir aloud555

New member
נו באמת,

אנשים כאלו מטומטמים לחשוב ששיר כזה יכנס למצעד? לא שזה לא שיר יפה, זה שיר מדהים. אבל זה בייסייד , איך אנשים מצפים לשיר כזה להכנס? את the show וכד' קשה להכניס? איזה מוזרים. כי ממילא לא ממש מכירים אותן בישראל, טוב, יש שמכירים, אבל אני לא יכולה להשוות אותן ללהקות אחרות..אבל מה בעיה להכניס סינגל, ממילא לא מכירים אותן כ"כ, ועוד יותר לא יכירו בייסידיים מאשר סינגלים! :\ טוב לא נורא.

aloudy

New member
פשש../images/Emo70.gif

אני דווקא כן שמעתי את sound of the underground..אבל כמו שאמרת השמיעו הכי הרבה את jump.. לא חשבתי שישמיעו את גריז'..טוב אולי בגלל שזה סימפול.

למעלה