god somtimes u just dont get throug

פלוטו24

New member
god somtimes u just dont get throug

הבנתי שכשטורי הוציאה את השיר והקליפ בזמנו, הכנסיה הקתולית החרימה אותה, מישהו יודע אם זה נכון? איך טורי הגיבה? ולמה לעזאזל הלכו נגדה כל כך? כולה שיר כנה ואמיתי על תחושותיה כלפי הקב"ה. נ.ב: חולה על העיוותים השיר של הגיטרות החשמליות...

nis27

New member
אף פעם לא ראיתי אותו

באיזה אתר באינטרנט אפשר לראות קליפים של טורי באיכות טובה?

ראיתי את הקליפ והזדעזעתי

לא שמעתי על כך שהחרימו או מי אמר מה, אבל עכשיו כשאני חושבת על זה, אני יכולה להבין. קליפ מזעזע, עם מלא חולדות שזוחלות על טורי בכנסיה והיא מפלרטטת איתן, יוצאת החוצה, לוקחת גיגית ומגלחת את הרגליים... וגם ההתרסה: "אלוהים, האם אתה צריך אשה שתשגיח עליך?" לודעת, שיר פרובוקטיבי, והקליפ שלו עוד יותר. אני מבינה אותה, כי אני יודעת מאיזה רקע היא באה, אבל זה בהחלט עלול לפגוע ברגשות של נוצרים אדוקים. נ.ב. אאל"ט יש בקליפ הזה איזכור גם של יהודים מתפללים עם טלית. אני כמעט בטוחה שזה בקליפ הזה. לא יכולה להגיד לכם, כי מחקתי את הקליפ מהמחשב, בגלל שלא אהבתי אותו. עשה לי נורא לא נעים. בכלל כבר כתבתי פה פעם על הצמרמורת שעושים לי הקליפים עם החולדות, החזירים, העכברים, היא משתמשת בהם המון בקליפים שלה, ואני אישית לא אוהבת את זה ואותי זה דוחה... [בגלל זה יש שירים שאני מעדיפה לשמוע ולא "לראות"]
אור

פלוטו24

New member
את צודקת, יש משהו מזעזע בקליפ

ראיתי אותו פעם אחת והוא גרם לי לבחילה. אבל אני אוהב את השיר. ואם כבר מדברים על חזירים וחולדות, מה דעתכם על התמונה שלה מיניקה חזיר?!!! אם כבר, זה אחד הדברים שהכי זיעזעו אותי כשראיתי אותו בחוברת של boys for pele, האמת היא שזה היה מזעזע וגם יפה בבת אחת, אז ציירתי את זה לא מזמן. אולי אני אעלה את זה מתישהו...

ד"א גם ב raspberry swirl

יש בסוף מלא חזירים שבאים לטירה ואוכלים את כל האוכל על השולחן ודורסים אותו והאנשים שסביב השולחן גם דורסים אותו, וחוץ מזה יש שם דמויות של גבר וילד קטטונים מזוויעים וכל הקליפ הזה עושה לי דיסהרמוניה וגועל והכל כל כך לא אסטתי ולא נעים ומעורר פלצות. אני מניחה שזה מה שהיא התכוונה לשדר, אבל אני פשוט העפתי את הקליפ הזה, למרות שאת השירים עצמם אני אוהבת. אותי זה מזעזע, מה לעשות...

פלוטו24

New member
יש ל raspberry swirl, קליפ?

לא ראיתי אף פעם. יש כל כך הרבה קליפים של טורי שרציתי לראות, הבעיה היא שערוצי המוזיקה שמים פעם במאה שנה משהו וגם אז... בשעות לא שעות. תמיד רציתי איזו קלטת או dvd של כל הקליפים שלה!!! בכל מקרה, ניתן לראות שטורי התמתנה בזוועות שמשודרות בקליפים, (ע"ע sweet the sting), אבל אז היא הייתה בתקופה די נוראית בחיים, אז אפשר להבין אותה. נ.ב: תחתונים כתומים!!!

ממש לפני איזה חודש

למדתי שאפשר להוריד קבצים מאתרים לשיתוף קבצים באינטרנט. מכיון שאני די חדשה בזה, לא היה לי מושג, אבל ככה הגעתי לקליפים. כמובן שזה לא בדיוק הכי חוקי בעולם, אז אני לא יכולה לכתוב כאן, אבל אני מניחה שכולם יודעים על מה אני מדברת ואיך אפשר להגיע לזה...

looooly

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gifחולדותתתת

דווקא הקליפים של טורי שראיתי דווקא דיי נחמדים ראיתי של סליפ ויפ בטרפליל (אין לי כוח לשנות לאנגלית ) שזה קליפ מקסים ועוד קליפ שראיתי כשרק היכרתי אותה אז אני לא זוכרת את שם השיר היא יושבת עם פסנתר לבן ויש רקע לבן והיא מנגנת ושרה .

nogaBR

New member
../images/Emo4.gif

את בטח מדברת על הקליפ לwinter. זה די מצחיק שאתם מדברים על איך הזדעזעתם מהקליפים עם החולדות והחזירים, הרי זה כל העניין עם טורי. לדעתי מי שחושב שטורי היא בחורה שברירית שמנגנת בצורה ענוגה על פסנתרים לבנים, לא מכיר אותה בכלל. בקליפים שלה, או בעצם בכל דבר שהיא עושה צריך להסתכל על התקופה שהיא הייתה בה, על מה הדברים שהיא משתמשת בהם מסמלים בנוגע לשיר, ככה זה עם טורי חייבים להסתכל על הכל במובן הרחב. השיר god והקליפ שלו, שניהם מצויינים. הקליפ, אם לא שמתם לב, מדבר על טקסים או מנהגים בכל העולם, לא רק בנצרות. החולדות מסמלות את הודו, יש מקדש בהודו שקוראים לו מקדש החולדות או משהו בסגנון, שיש בו המון חולדות ועכברים שההודים דווקא חיים איתם די בשלום. רואים שם גם תפילין ביהדות, והגילוח לפי דעתי גם מסמל סוג של טקס, אמנם לא טקס דתי אך טקס נשי, הסגידה לאידיאל היופי. ההנקה של החזיר, נכון זה מוזר, אבל טורי היא מוזרה. וbfp נועד להיות דיסק קשה, דיסק אפילו חתרני ומתריס. אני חושבת שיש לטורי קליפים מעולים ודווקא לא אלה האחרונים שהם בנאלים וסתמיים.

ברגע שראיתי את החולדות ושאר הזוועות

לא ממש עניין אותי על מה נכתב השיר. זה פשוט הגעיל אותי ויזואלית, במיידי. התגובה שלי היתה אינסטנקטיבית של גועל. בשביל להקשיב למסר אני מעדיפה להקשיב לשיר, ולא "לראות" דברים מגעילים, ויהיו בעלי משמעות ככל שיהיו. מסכימה שצריך לקבל את טורי בהקשר הרחב של התקופה וכו', אך כשמשהו מגעיל אותי, אני לא מתווכחת. פשוט עוברת הלאה. ככה אני.

Esmena

New member
..טקסים או מנהגים בכל העולם?

"כולה" נצרות,יהדות,בודהיזם, וזה לגמרי הכל.אפילו באיסלאם היא לא העזה לגעת. יש עוד כ"כ הרבה אמונות נוספות על פני הגלובוס: ) חוץ מזה -
. אלא אם כן הכוונה לפרובוקציה מכוונת לשם תשומת לב ומכירות [שינייד או'קנור אהם],הייתי הרבה פחות מכבדת את טורי,או שמא עליי לומר מתאכזבת, את טורי אם לא הייתה מבטאת את האמת הפנימית שלה באמצעות הוידאו והשיר(שאגב,לפי מומה בכלל עוסק בעליונות גברית ,והדת ,עליי להסיק היא רק מטאפורה.אולי)או אפילו מוותרת על וידאו קליפ מעניין ומעורר מחשבה רק בגלל ש"זה ירגיז את הנוצרים",למשל.הנוצרים "הרגיזו"וממשיכים ל"הרגיז" שונים-מהם כמו יהודים,מוסלמים והומוסקסואלים במשך כל הדורות ועוד לא ראיתי תביעה משפטית כוללת בעניין. הקטע עם התפילין למשל משולב בקטע על לקיחת סמים באמצעות כריכה על הזרועות,והוא יכול לסמל כיצד אנשים מתמכרים לדת כמו לסמים,כאמצעי בריחה מהחיים האמיתיים שלהם,כמו גם את הסבל והאיסורים הרבים שהיהודים כורכים על עצמם מתוקף היותם יהודים ומתוקף ציותם לדת היהודית. זה לא דווקא קל לעיכול,גם לי בהתחלה זה לא היה,וזה בהחלט יכול לעודד כמה חמומי מוח לגמגם בקול רם על אנטישמיות.אני עדיין שמחה שהיא נותנת לעצמה לעשות דברים כאלה ,דברים שהם מעניינים ומעוררי מחשבה,בין היתר. זו טורי,היא מוזרה והיא עושה דברים לא מקובלים, ולא למען הקטע של "אני מוזרה ועושה דברים לא מקובלים"וככה אנחנו אוהבים אותה.

beeyourself

New member
גם אני לא אהבתי אבל כן אהבתי...

את הליהוק של אדריאן ברודי המקסים לקליפ של a sorta fairytale.. אומנם לא כל כך הבנתי את הקטע של הראשים המודבקים אבל זה היה חמוד... אהבתי גם את Crucify, במיוחד בקטע שבו היא נכנסת לאמבטיה עם כל השמלה האדירה הזאת
צילום מדהים לדעתי. גם Past the Mission היה דתי משהו, אבל בסגנון השיר... בכל אופן, למרות אהבתי הגדולה לחיות, לא התחברה לי טורי עם החזיר היונק והנחשים מסביב... קודר מידי (נכון, מתאים לאופי הדיסק) אבל לא ברור...

northern lad

New member
דעתי הפוכה לחלוטין.

אני מת על הקליפ, אוהב את היצירתיות שלה, אוהב את השיגעון שלה ואת המוזרות שלה.לדעתי היא מצאה בזמנו בימאים מעולים שנכנסו לראש המתוסבך שלה. צר לי מת על זה...אבל מכבד את זכותכם לחוש אחרת.

פלוטו24

New member
אין ספק שזה קליפ מושקע ומיוחד

למרות שיש שם דברים שעשויים לזעזע את הצופה. הקליפים של טורי מדהימים! מה דעתכם למשל על glory of the 80 או spark ?

Springy

New member
לגבי החולדות

הן מסמלות איזשהו פולחן דתי מצפון הודו. הם מאמינים שהחולדות נושאות עימן ברכה, ולכן כשהן באות אל מישהו, הוא מבורך, או משהו בסגנון. מעבר לכך, אני מסכימה שהשיר בהחלט עשוי לפגוע באנשים דתיים. עם זאת, להבנתי הוא לא ספציפי לאלוהים של דת מסוימת - הוא יותר מדבר על איזשהו אייקון. אם תצפו בקליפ ותשימו לב, תוכלו לראות שיש שם בעיקר סמלים יהודיים: בתחילת השיר רואים אישה צעירה חובשת פיאה יש תמונה של חנוכיה יש קטע קצר של גברים עטופים בטלית מתפללים בבית כנסת רואים גבר מניח תפיליו - ואחריו יש קטע שבו רואים צעיר כורך גומי סביב היד כדי למצוא וריד להזריק לתוכו...

פלוטו24

New member
אם ביהדות עסקינן...

מה יחסה של טורי אל היהדות בתור נוצריה? וחוץ מזה, אף אחד לא יודע אם היא הוחרמה על ידי הכנסיה לאחר שחרור השיר god? כי אני בטוח ששמעתי על זה איפושהו, רק לא זוכר איפה ומתי?

למעלה