god put a smile, upon you face

moonles sky

New member
god put a smile, upon you face

מהי הדרך של אלוהים לגרום לכם לחייך ? איזה אנשים הוא הביא לעולם הזה במיוחד בשבילכם - כדי לגרום לכם לחייך ? מה גורם לכם לחייך ? זה משהו קבוע ? האתם בכלל מאמינים שאלוהים הוא זה שמעלה את החיוך על פניכם ?

dandiel

New member
נושא מעניין

מחמאות גורמות לי לחייך. האחיינית הפוצ'קית שלי גורמת לי לחייך. נטע גורמת לי לחייך. המחשבות האופטימיות על העתיד גורמות לי לחייך. לא, אני לא מאמין שאלוהים הוא זה שמעלה את החיוך על פני. אלוהים לא קיים.

Drorrrrrr

New member
הממממ

אני מחייך מכל דבר האמת
כשאני רואה אנשים על הבוקר אני מחייך עם ברכת בוקר טוב, ואחר כך כשאני משחק עם סביבון באמצע מבחן [
] או שאני מסתכל על העט שלי ומתחיל לדבר איתו [
] אני מחייך הרבה
אני לא חושב שאלוהים הוא זה שמעלה את החיוך על פניי כי אני מחליט ממה לחייך וממה לא
.

המממ

New member
וכשהאנשים הטובים עם החלוקים הלבנים

באים לקחת אותך אתה גם מחייך?
(תשאל את העט שלך, אולי הוא יעזור לך בתשובה) מה גורם לי לחייך? סדרות מצחיקות בטלויזיה... ומחמאות...
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

AndreaCorr ©

New member
גם אני לא מאמינה באלוהים.

אני מאמינה במעשים שלי ובאנשים הקרובים אליי שהם מעלים לי חיוך על הפרצוף
. אהה ומוזיקה. מוזיקה יכולה לגרום לי לחייך. או סתם מחוות נחמדות של אנשים. אהה. מנהל הפורום הזה יכול לגרום לי לחייך. דפנטלי.

דיתוּש

New member
חוץ מהאחרון...

מסכימה עם כולם
(אה לא להיעלב, אנחנו פשוט לא מכירים מספיק... אנחנו עדיין לא בשלב הזה...
)

edlessme

New member
god puts a smile on my face

כשאני מסתכל לאן המדינה הזאת הגיעה...(ואז אני פורץ בבכי מרוב גאווה ואחי לא מבין מה הבעיה של העיניים שלי...) כשאני מסתכל על אחי הקטן והוא אומר איזו שטות חמודה.... כשאני מסתכל על ההיא שאולי יהיה לי משהוא איתה בקרוב... כשאני שומע שירים מסויימים.... כשאני עם הידידות שלי מראשון (העיר הכי שווה בארץ!!.. מצטער לאללה שעזבתי...) כשאני מקבל 90 בפיזיקה כשאני מקבל 50 בתנ"ך (צפוי...כל כך צפוי...) כשאני שומע אנשים מדברים שטויות (כל כךךךך הרבה... ) כשאני רואה שאנשים חייבים להעיר הערות בשביל להראות כמה שהם "חכמים" (כמו זאת...) כשאני חושב על משהוא מצחיק...

למעלה