broken child
New member
God. איזה פרק.
רייצ'ל... גאד גאד גאד.
רק לפני רבע שעה, היו לי הרבה מילים. [לאן הן נעלמו???] כנראה מעוצמות הרגש, נותרתי קצת Speachless... אבל מנסה בכל זאת. רייצ'ל, היא כל כך נכנסה לי ללב. אני לא יכולה לתאר אפילו, קשה לי להמליל. צמרמורות, בכל הקטעים איתה. מההתחלה, כשהיא סיפרה את הסיפור שלה. ואז הפגישה עם איאנלה. היא פשוט... גאד. כואב לי בלב. ממש אבל. היא כל כך אני, בכל כך הרבה מובנים, מכל כך הרבה בחינות והיבטים. החסך בחום אימהי, האובדן של האנשים הכי יקרים שלה. הכעס. הלב המרוסק. הבדידות. כשאיאנלה חיבקה אותה ואימצה אותה קרוב אליה.. פשוט בכיתי. כל כך. את הכאב שלה- וגם את שלי. וקשה להסביר את זה למי שלא חווה או עובר או מרגיש את אותן התחושות, נמצא באותם מצבים רגשיים. אבל פשוט, גם אני, כמו רייצ'ל.. זקוקה לאמא הזו, העוטפת ושומרת. כמו שאיאנלה [ה מ ד ה י מ ה] אמרה כל כך מדוייק- היא חוותה את האובדן בגיל כל כך צעיר, כך שלא היה לה מאיפה ואיך למצוא את הכלים. ואין לה זהות... בעצם. היא לא יודעת מי היא ומהי ולאן היא שייכת, היא ננטשה [לא במכוון, אבל זו עדיין נטישה] וזה פשוט סיפור חיי [בערך] כך שנורא נורא התרגשתי בפרק. רייצ'ל תפסה אצלי מקום בלב ואני כל כך רוצה עבורה שהיא תעבור את התהליך הזה ותגיע למצב שיהיה לה טוב, שיהיה לה את עצמה ושהיא תוכל בעזרת איאנלה והבנות של הבית, להיתמך ולתמוך, לבקש עזרה ולעזור - ובעיקר להתחבר אל עצמה, אל הכאב שלה. היא לא תהייה שם לבד. היא מוחזקת ומוגנת ואני כל כך שמחה עבורה על כך, שיש לה את הסביבה הטיפולית [כביכול] התומכת והאידיאלית שתכין אותה אל החיים, אל ההתמודדות עם עצמה, עם העולם הפנימי שלה - ועם העולם שבחוץ. אני ממש אוהבת אותה, כבר
. וכרגע היא הפייבורטית שלי [היא וטי] וליבי כל כך איתה. - - - סאמר.
היא דורשת כאפה !!!!!!!!!!!!! היא כל כך הרתיחה אותי, לאורך כ---ל הפרק !!!!!!!!! להיות נבזית לשותפה החדשה
נשארתי פעורת פה, אשכרה. והרגשתי את הדם מבעבע לי בעורקים מרוב כעס עלייה. מה זה??! מי היא חושבת שהיא?? מאיפה ההתנשאות הזאת רבאק! המבטים שלה, ההערות שלה. גועל נפש. אני כבר לא זוכרת את כל מה שהיה אבל היו כל כך הרבה דברים שגרמו לי להתפוצץ בתוכי מרוב כעס עלייה. ההערה שלה על הציור של רייצ'ל לדוג'. הביקורת המגעילה שלה, על כל אחת וכל דבר. ההתנשאות שלה, הכל. פשוט דורשת כאפה [ואני לא בנאדם אלים, באמת] אבל היא הרתיחה אותי! כל כך. שתסתום את הג'ורה שלה, באמת. היחס המגעיל שלה אל הבנות, כמובן שהיא מתייחסת כך גם כלפי עצמה, אבל זה לא מצדיק. סאמר הרתיחה אותי. נקודה. - - - דניס.. אויש, מקסימה שהיא. כמה היא מנסה.. כמה כואב לה, כמה כאב היא אוגרת בתוכה. היא מרגשת אותי ונוגעת בי כל כך... ♥ עמוסה רגשית. פרק מדהים ומרגש.
אור ☼ ואהבה ♥ לכולם/ן.
רייצ'ל... גאד גאד גאד.