GOA GIL

לא

מסכימה.. לא כל טרק צריך להיות בוםםםםםםםםםםםםםםם ו.....טרללהלללהלה של בלגן.. ווליום למעלה למטה.. בא לפעמים טוב ובגדול! לא תמיד קו אחד יישר של בומים הוא מייצג את "עם" הטרק. יש כל מיניי סוגיי טרקים.. ובן אדם שלא נמצא במסיבה ומבין יבחר לו את הטרק המתאים לו.. זה בא לי טוב עכשיו.

מ קשור מה?

צריך בסטים לזרום כטראק על טראק שיישמע כאילו טראק אחד ארוך(מדיטצייה כזאת) גואה גיל רק עושה CUT (שימי לב אחרי שעניין המיקסוס נהיה רציני לאיפה גואה גיל נפל.....)

goaguy

New member
אים בגואה גיל עסקינן

goa_gil_-_mixed_live_in_goa__dat_2000 חפשו את זה מורכב מ 10 טראקים שהוקלטו במסיבה לייב של גואה גיל 505 מגה ושווה כול שנייה.

Z R u b A V e L

New member
דולפינה

אני אנסה להסביר לך בצורה מאוד מופשטת כדי שתביני... קחי טראק אחד ותנגני אותו.. קחי טראק שני שאותו את רוצה להכניס במקום הראשון תורידי את הווליום של הטראק שאת רוצה להיכנס איתו עם 3 כפתורים שונים של הצלילים העבים הבינוניים והצלילים הדקים. תדאגי שהבס של הטראק המנוגן והטראק שיחליף אותו יהיו באותו קצב בדיוק מושלם. ועכשיו תורידי את הצלילים העבים של הטראק המנוגן ובמקביל תעלי את הצלילים העבים של הטראק שיכנס במקומו (זה העיקרון) וככה עם הצלילים הבינוניים והצלילים הדקים... וככה העברת טראק אחד לשני בלי ששמו לב כל כך.. זה הסבר קצת עילג אבל קצת קשה להסביר במילים... בכל מקרה מה שגואה גיל עושה הוא פשוט מוריד את הווליום של הטראק המנוגן ומעלה את הווליום של הטראק הנכנס שזה פשוט גרוע ולא מקצועי בכלל. קיצר יש הרבה דרכים למקסס זאת אחת מהדרכים הנחמדות בינהן.

אוקיי

נכנס לי למוח...:) אבל לא יודעת.. יש עיניין שם. יש לי את כל האלבום.. לא מוצאת בעיות מיוחדות.. רק שזה שונה מדברים אחרים.

בשעה

כזאת זה כבדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד.............. לשעה חמש בבוקר במקרה הטוב.... ברור....

Mad Sorcerer

New member
לא לא

יותר בכיוון של שתיים שלוש בלילה הגואה גיל כשהרוב כבר הגיעו והאנרגיות של הלילה בשיאן

רגע..

מי אמר שאין אנרגיות גם בחמש? בוא ניסגור על בין שלוש לחמש .... באוטו ובבית לא מומלץ, אי אפשר להנות מזה. GOA GIL שייכים לבוקסות המיפלצתיות יותר.

למעלה