Go Roni GO Roni...

פושיק

New member
אצלה זה טבעי

זה בא מהלב ןוזה אמיתי אצלך זה בטח עולה כסף, ואח"כ עושה לך קמטים כי בטח אף פעם לא חייכת. תשאלו את מי שהיה פה שרוני הייתה באקזיט לפני איזה שבועיים -איך היא עמדה עם כוולללללם בחוץ, צחקה עם כל המעריצים והצלטמה עם כולם! היא מקביסה אמיתית!

אוקיי

אף פעם לא אמרתי שהיא לא חמודה שאין לה אופי טוב בלה-בלה.. היא פשוט לא הצליחה על בסיס כישרון בלבד- זה הכל.

אז על בסיס מה היא הצליחה ?

על בסיס ציוניה הגבוהים בבית הספר ? על בסיס עבודת ההתנדבות שהיא מבצעת בבתי אבות בראשל"צ ? על בסיס מה ? ואל תגידי - על בסיס אחותה יעל, כי היא בכוונה השתמשה בשם רוני, ללא שם משפחה, על מנת להצליח בזכות עצמה.

תראה

ממה שאני הבנתי פשוט לקחו אותה ועשו ממנה "כוכבת" היא לא הייתה צריכה לעבוד בשביל להגיע למה שהיא הגיע.

perrinat

New member
את טועה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

היא עובדת קשה
זה לא כמו שאת מתארת את זה "לקחו אותה" ופתאום נהיה... היא עובדת על זה כבר יותר משנה

../images/Emo128.gifעובדת על מה?!

להרזות? ללמוד לרקוד? יחסי ציבור? פיתוח קול? וואו שנה היא עובדת על זה קשה, מסכנה אין לה זמן לנשום.

perrinat

New member
את יודעת... זה מה שזמרים../images/Emo103.gif

עושים... פיתוח קול, ריקוד שירה, יחסי ציבור
וכן, זו עבודה קשה

פושיק

New member
אצלה זה טבעי

זה בא מהלב ןוזה אמיתי אצלך זה בטח עולה כסף, ואח"כ עושה לך קמטים כי בטח אף פעם לא חייכת. תשאלו את מי שהיה פה שרוני הייתה באקזיט לפני איזה שבועיים -איך היא עמדה עם כוולללללם בחוץ, צחקה עם כל המעריצים והצלטמה עם כולם! היא מקסימה אמיתית!

פושיק

New member
לא יודעת

אני חושבת שמישהו שם פה לפני איזה שבוע תמונות שלה מאז.... תחפשי

perrinat

New member
תודה על התמונות../images/Emo140.gif../images/Emo103.gif

אז סוף סוף ראינו מי זה חבר שלה

פושיק

New member
אוי אוי אוי את ממש לא מעודכנת

היא כבר מזמן לא חברה שלו...... לפני שאת שמה תמונות - תבררי.

simply michelle

New member
הייייייייייייייייייייייייי

מה המצב מי שרוצה לחקשקש? ומי שרוצה לדבר איתי שתבו לפורום פינת אור אני מחכה אכשב לתשובות

m a s t i k

New member
מצאתי עוד תמונות של רוני

ולכל אלו שימהרו להסיק מסקנות, לא הם לא חברים.

למעלה