Go pittsburgh !
P python 4 New member 8/2/06 #2 סופרבול-רילייטד, אני מניח? כמה נגמר הפועל פלאנתאס נגד בית"ר סילבנסטי?
W Wing Chan New member 8/2/06 #3 איזה אלפית מטומטמת אחת נכנסה באמצע המשחק בחזייה שלה לאמצע המגרש. אה נו, ואז היה מכות בין האוהדים, כרגיל.
איזה אלפית מטומטמת אחת נכנסה באמצע המשחק בחזייה שלה לאמצע המגרש. אה נו, ואז היה מכות בין האוהדים, כרגיל.
A AAAgency New member 9/2/06 #5 ההתנהגות שלהם זוועה האוהדים התנהגו מתחת לכל ביקורת, שמישהו ילמד אותם להתנהד כמו "בני אדם"
M Merik04 New member 18/2/06 #8 לא רק... הם ראו את בני דודם גמדי ההרים נוגעים באחת מגמדי הגבעות. וכששני הצצדים שיכורים (במיוחד עם זה גמדים...) אז יש מכות.. לפחות השוטרים סולמניה הצליחו לעצור את הפראות..
לא רק... הם ראו את בני דודם גמדי ההרים נוגעים באחת מגמדי הגבעות. וכששני הצצדים שיכורים (במיוחד עם זה גמדים...) אז יש מכות.. לפחות השוטרים סולמניה הצליחו לעצור את הפראות..