GO LA!

רודריגז נכנס

יחד עם ברוקמן... אס' ענק להאווז, חטיפה שלו ועוד סל של האווז...כבר 17 הפרש. איזה הבדל הוא עושה

וזה 9 הפרש

הייתי חייב לדבר...הנאגטס משפרים את ההגנה, האווז החטיא שלשה פנויה...כמה סלים קלים לדנבר כולל שלשה ענקית של צ'ונסי סוף סוף שמורידה ל9 הפרש. עכשיו רודריגז כמעט מאבד אבל מתעשת ושם סל חשוב. ווסטפול לא לוקח טיימאאוט למרות זאת...כספי אגב חזר למשחק.

5 הפרש בסוף הרבע השלישי

הנאגטס עם לאוסון משחקים הרבה יותר טובים, יותר אנרגיות ואנדרסן/מרטין עושים את העבודה מתחת לסלים. צ'ונסי פתח 1 מ13 אבל מאז 2 שלשות חשובות. בהתקפה הקינגס לא מצליחים לייצר נקודות כמו במחצית הראשונה, רודריגז לא שיחק בדקות האחרונות. נכנסים לרבע הרביעי...נראה אם הקינגס יוכלו לשמור על ניצחון חוץ קשה, הם עם מאזן חוץ נוראי...

ווסטפול חוזר לחמישייה המקורית

בתחילת הרבע ה4...אני מקווה שזה אומר שהוא שומר את כספי/נוצ'/רודריגז לקלאץ'...אבל זו רק תקווה שלי

7-0 לדנבר ב2 הדקות הראשונות

והם ביתרון...בקצב הזה לא יהיה קלאץ'. אין התקפה בסקרמנטו ולאוסון פנטסטי בדנבר.

דנבר כבר מובילים ב6 :S

איזה השמטה. זה היה צריך להיגמר בניצחון, ונדמלי סוויפ עונתי של הקינגס על הנאגטס.

דנבר בורחים

לאוסון עובר את אודריך כאילו הוא לא קיים, הקינגס מתגעגעים פה להגנה של טייריק שהיה עושה את העבודה מול לאוסון. סמית' קולע סל חשוב, אנדרסן חיה מתחת לסל וננה/מרטין יותר מדי פיזיים... כבר 6 הפרש ולקינגס אין תשובה בהתקפה, זה מגיע בסופו של דבר לשלשה של מרטין או משהו כזה ושום דבר טוב לא יוצא מזה. חבל.

איכשהו ירד ל2

והנה כספי נכנס 5 דקות לסוף... וחוטף דאנק אדיר מג'יי אר סמית' על הראש. וואו.

צ'ונסי וקניון מרטין לא מחמיצים בקלאץ'

איכשהו הקינגס מצליחים להחזיר בצד השני אז זה לא כזה נורא... 4 הפרש לדנבר ונוצ'יוני בדרך ל2 זריקות מהקו.

אוי...

ממשיכים עם הסל פה סל שם, הפעם מהקו (כולל 2 של כספי)...עד שצ'ונסי מחמיץ והקינגס עם הזדמנות להשוות אבל בזבוז של 24 שניות בניסיון להשיג לאודריך או מרטין זריקה והם לוקחים זריקה נוראית...עד שסוף סוף הצליחו לעצור את דנבר הם מבזבזים את זה. בהתקפה הבאה ביליאפס כמובן שם סל על "ההגנה" של אודריך. כבר הייתי שם את עומרי על ביליאפס. 55 שניות לסוף...כספי...שם הוק שוט! רק 2 שוב. הנאגטס מאבדים!!! כספי קופץ משמחה!! 38 שניות לסוף ופיגור 2.

אותו תרגיל

מרטין לכספי שאין אופציה להחזיר למרטין אז הולך לסל על אפפלו וזורק אבל בחוץ ואין עבירה (היה מגע...) אבל האווז עושה טיפ אין ענק מהצד. שוויון 99, 27 שניות לסוף וכדור של דנבר. שימו את כספי על ביליאפס באמא שלכם.

ביליאפס מחטיא!

אחרי חילוף מרטין על ביליאפס וזה לא משהו חיובי צ'ונסי זורק בשנייה האחרונה אבל מחמיץ. אגב שמו את אודוקה הנהדר על ביליאפס. 2.7 שניות לסוף וטיימאאוט של הקינגס. כדור שלהם ושוויון. יאללה כספי!!!!

אייייי...

כדור נכנס להאווז והייתה שם אופציה להכניס לכספי בבאק-דור אבל מוותרים על זה והאווז בפיידאאוי קשה... אנחנו הולכים להארכה בשוויון 99. חבל, לא יודע אם הקינגס ישרדו הארכה. למה לא הלכו לכספי!?

דרמה בהארכה

הנאגטס כבר עלו ליתרון 5 אבל הקינגס חוזרים וכספי עם עוד 2 מ2 מהקו, הוא כבר 6 מ6 מהקו וגם 4 מ5 השדה רק החמיץ בסוף עם הטיפ אין של האווז. האווז עם שלשה ענקית העלה את הקינגס ליתרון 2 לפני חצי דקה אבל החמצה של צ'ונסי קפצה עוד פעם על הקרש וככה במקום ריבאונד של כספי הכדור עדיין של הנאגטס. באסה כי ביליאפס עם אס' נהדר לנהנה שמשווה את המשחק. 1:15 לסוף, שוויון 109, כדור קינגס.

וואי וואי

מוסרים לכספי עם מרטין עליו וכמעט עובר אותו אבל בלאגן והכדור עדיין של הקינגס, עבירה טיפשית נותנת להם עוד זמן אבל מרטין מאבד את זה אחר כך. עכשיו צ'ונסי הסתבך וג'אמפ בול עם 24 שניות לסוף על הכדור המכריע. מרטין מול פאקינג אודריחך... הכדור של דנבר, אפללו עם הכדור הולך פיידאווי מטורף ו-וואו!!! איזה סל של אפללו!!! 111-109 לדנבר ו18 שניות לסוף. יאללה בזבוז זמן וששלשה של כספי FTW.

אוי מרטין...

מבזב הולך לסל, רוצה עבירה ומשחרר זריקה טיפשית וזה נגמר... עוד לא אבל צ'ונסי בקו עם 0.7...

וואו, כספי מקבל קרדיט מווסטפאל.

חודר שוב לבפנים, מחטיא אבל יש איזה מלך (קינג) על הטיפ אין וזה שיוויון 99, 27 שניות ליום כדור של דנבר, פסק זמן.

שונא את מרטין

יתרון 2 לדנבר בהארכה, פוזשן אחרון של סקרמנטו, הוא גומר את הזמן עם זריקה מטומטמת. הוא שיחק 47 דק', אני יודע שווסטפול רוצה או להכניס אותו לעיניינים בכוח או להעביר אותו בטרייד, אבל זה באמת שווה את כל ההפסדים האלה?

למעלה