Go מרצ!

peregin

New member
Go מרצ! ../images/Emo13.gif

בהצלחה לנו ושיהיה לנו הרבה מרצ לכנסת הקרובה
יש לנו מרצ לעשות לבנות לשנות סדרי עדיפויות להביא את התקווה באהבה למדינה הזאת יש לנו דרך היגיון חזון: להחזיר ת´בטחון הכלכלי שלך שלי, להביא אותה בצדק חברתי, אחותי. יש לנו מרצ יש לנו מרצ יש לנו מרצ לעשות מרצ לעשות יש לנו מרצ יש לנו מרצ יש לנו מרצ לעשות מרצ לעשות יש כיוון ויש מרצ בגדול הנה זה בא חזק משמאל הכל פתוח, בטוח, הנה לא עוצרים עכשיו, יש מצב מרצ מובילה ת´מחנה יש לנו מרצ יש לנו מרצ יש לנו מרצ לעשות מרצ לעשות יש לנו מרצ יש לנו מרצ יש לנו מרצ לעשות מרצ לעשות שימו את הפתק זה הולך עכשיו לקרות

ronronit

New member
היום אנחנו הולכים לשחק אותה!

יש לי תחושה אופטימית. אנחנו הולכים לקראת מרצ חזקה שיקום ממנה מרכז סוציאל דמוקרטי שיאסוף את גוש השמאל הציוני הישראלי תחת כנפיו ויתן אלטרנטיבה למצב האיום בו אנו נמצאים! אז בהצלחה! תזכרו, יש לנו מרצ לעשות!

AfroditA18

New member
אנשים !!!!! לכו להצביע!!!!!!!!

מ-ר-צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AfroditA18

New member
חזרתי מהקלפי - התרשמויות ראשוניות:

וווואו רק הזקנים הלכו להצביע או שנדמה לי שהצעיר ביותר שם היה בן 40? צעירים לכו להצביע זה הזמן שלנו להשפיעעעעע!! הרבה מבוגרים הצביעו שינוי , אנחנו חייבים לפעול בקלפיה בקלפיה שבה אני הייתי והרחובות לא היו שום שלטים !! מה קורה לכם??

למעלה