GMC jimmy

asafgabai

New member
GMC jimmy

יש לי גחמה לקנות את הרכב שבנושא שנת 95-96, לא למטרת טיולי שטח אתגריים אלא סתם נדלקתי על האוטו. רציתי לדעת מה צריכת הדלק של מנוע ה-4300 ליטר, ודעות לגבי הרכב הזה.

exclosive

New member
6- בנסיעה רגועה אולי 7 ואם אתה שואל על

צריכת הדלק הרכב לא עבורך.

asafgabai

New member
למה אתה פוסל ?

אני מבין שמדובר במזללת דלק. השאלה כמה ? למען חידוד השאלה כמה ליטר מיכל הדלק ? וכמה צריכת הדלק הממוצעת למנוע בשנים 95-96 ?

exclosive

New member
חלילה לא פוסל אם כי הרכבים הללו לא חסכוניים

הצריכה לא עולה על 1-5-6 בעיר.ומחוץ לעיר הכי טוב 1-7וקצת. יש לאבא שלי רכב אמריקאי עם מנוע זהה ועוד טרופר בנזין מנוע 3500 כך שמדובר באותם סדרי גודל של צריכת דלק. בכל אופן כנס לכאן תקרא קצת על הנתונים הטכניים ולא שליש לי משהו רע לגבי הרכב להפך.

k0biX1303

New member
גימי וסונומה.

אותו רכב בדיוק חוץ מתוספת הארגז... ברשותי סונומה 95 4*4 מונעת בגז אני ממליץ בחום על הרכב הזה (למרות שדעתי קצת משוחדת) למרות ששלי מונעת בגז מדדתי את צריכת הדלק אצלי כמובן שהנתונים יכולים להשתנות. עם הבזנזין בנסיעה רגילה +קיקים מידי פעם(אי אפשר שלא...) האוטו צורך ליטר לכל 7 קילומטר (אגב בגז למי שרצה לשמוע זה 8 לכל קילומטר ) חוץ מהנושא של צריכת הדלק יש את העניין הפעוט של חלקים ותיקונים למרות שרכבים אלו ידועים באמינות גבווה מאוד ואורך חיי מנוע יוצא דופן. סך הכל נסיעה מאוד מהנה וכיפית מומלץ בחום!

איש שטח

New member
בתור אחד שמחזיק רכבים אמריקאיים במהלך השנים

האחרונות יכול להגיד שאם מנוע שמטופל היטב בנסיעה מחוץ לעיר אני מגיע בספארי מנוע 4300 1:8 ובתוך העיר עם נסיעה מעורבת בן עירוני 1:6 , ויש ברשותי גם שברולט בלייזר אם מנוע זהה רק מודל חדש יותר מחוץ לעיר עושע בין 1:10 , ובתוך העיר בין 1:8 ל1:6 תלוי בשעות הנסיעה באזור המרכז .

איש שטח

New member
לגבי מודל 95 המנוע שונה בצריכת הדלק

כי מדובר במנוע יחסית מיושן ולא בדגם וורטק שהגיע במכוניות ממודל 96 ומעלה כך לתשומת ליבך המנוע הישן הוא מערכת הזרקה חד נקודתית , ובחדש הוא רב נקודתי חסכוני יותר בצריכת דלק .

למעלה