gmc gimmy

aniroosh34

New member
gmc gimmy

שלום, לאחרונה קניתי ג'י אמ סי ג'ימי שנת 96. אמרו לי שהוא די משהו בשטח, אבל לא פגשתי אף אחד שנסע עליו בשטח, יש פה מישהו? יצאתי איתו לכמה נסיעות קצרות בשטח רק כדי לבדוק אבל אני לא ממש מבין בזה ולא כל כך יודע לנהוג בשטח. מעניין אותי אם אני יכול אוכל לצאת איתו לטיולים עם החברים שלי שיוצאים מדי פעם אבל אצלם יש ג'יפים קצת יותר רציניים. מישהו מכיר? אגב, הייתי אתמול באירוע של אבניר 4X4, מישהו היה? ראיתי שם את הטראקן ולפי מה שראיתי יש לו ביצועים משהו משהו, והמבנה שלו דומה מאוד מאוד לגי'מי שלי. תודה מראש צבי

אם אתה יוצא עם חבורה אז אין לך בעיה

הגימי הוא רכב טוב נוח מאוד חזק ,מעט זללן דלק התקלות העיקריות שראיתי בגימי היו שנשברו הציריות (האקסים הקדמיים ) לגבי הטרקאן אתה צודק רכב מעולה (יש לי אחד עתיק ).

aniroosh34

New member
יש לי גם בעיה איתו שכשאני....

מעביר ל2X4 מ4X4LO אז הוא עושה רעש של חריקה חזק, מה זה יכול להיות?

תבדוק אולי צריך לעצור להוציא ל

לניוטרל בשעת שילוב או הוצאה משילוב.

במבי15

New member
אוטומט או רגיל?

יכול להיות שיש לחצץ גדול על גלגלי השניים או שהם שחוקים... או שחסר שמן בכלל... ועד כמה שידוע לי צריך לעשות הפסקה של כמה שניות בין 4X4LO ל4X4HI והעברה מLO לHI חייבת להיות בעמידה מלאה של הרכב... יכול להיות שזאת הבעיה... עופר

aniroosh34

New member
זה אוטו', כשאני מעביר אני עוצר ....

בצד הכביש נוסע מטר אחורה (אמרו לי שבחלק מהמכוניות צריך לנסוע קצת אחורה כדי לשחרר את הגלגל שיניים) ורק אז מעביר.

edyc

New member
נסה להעביר בעמידה מוחלטת

כאשר תיבת ההילוכים בניוטרל למשך כמה שניות. הנסיעה אחורה חיונית כאשר את חוזר למצב 2X4, המטרה היא לשחרר את הלוקרים הקדמיים ולצורך זה נדרש לסוע ברוורס כמה מטרים. נסה לבדוק ולעבור בעדינות ועם רגש בין המצבים. אדי

להוציא משילוב ,בעמידה,בניוטרל,וללא

טורים גבוהים. נסיעה לאחור לא בכל רכב רק אחרי ההוצאה משילוב.

למעלה