gmail..aol..yahoo..

tokyo3

New member
gmail..aol..yahoo..

יש עוד אלטרנטיבות חוץ מהם לדואר אלקטרוני?איזה אס אנדרדוג ומפתיע?לא ישראלי.מבין השלושה שציינתי מי הכי טוב בדואר שלו?

דוד44

New member
על יהו ועל ג'ימייל אני יכול להגיד

יהו היה יותר נחמד וגם נתן מקום לא מוגבל. מבחינת גודל המיילים שניתן לשלוח ולקבל דומה לג'ימייל - 25 מגה. לא ברור לגבי POP3 אם הוא מתחבר לאאוטלוק כמו ג'ימייל שעושה את זה בקלות. ג'ימייל מעצבן עם מקום מוגבל 7 ג'יגה לאחרונה. ואין לו את טור הגודל (בכוונה). ליהו יש עוד חסרון שאין לג'ימייל: אם כמה חדשים לא כותבים כלום בדואר הם מוחקים את כל המיילים. לפחות כך ראיתי בכמה מקרים. יכול להיות שזה ישתנה כי הם צריכים להתחרות מול ג'ימייל. אני אוהב שהמיילים ביהו ניתנים לתצוגה עברית מושלמת. בייחוד כאלה שעשינו להם העתק הדבק מוורד (כמו וואלה כמעט). אבל המילה האחרונה לג'ימייל בגלל השילוב המוצלח עם אאוטלוק (שיש לו יתרונות רציניים) נ.ב בתי הספר הדתיים אימצו את ג'ימייל משום מה. אז אתה במוסד דתי והאינטרנט מוגבל - תוכל להגיע רק לג'ימייל.

Kiru

New member
תצוגה עברית מושלמת?!

מיילים בעברית מיאהו לשרתי פופ נורמליים בהרבה מקרים משתבשים בלי יכולת שחזור.

tokyo3

New member
איזה פורטלים יש לבריטים?

שמציעים גם דואר?לא גוגל uk ודומיהם.משהו בריטי אורגינלי.יש כזה?

דוד44

New member
פעם, כשעוד המיילים היו צנועים ולא בלתי מוגבלי

נרשמתי למייל בריטי שנקרא UKONLINE (אני חושב שבלי השאלה שלך לא הייתי נזכר בשם הזה בשום אופן). במייל הזה שלא ממש תמך בעברית היה אפשר להעלות עד 200 מגה (נדמה לי). ומה שמדהים שהוא לא היה של דואר חיצוני אלא של ספקית אינטרנט בריטית ואין לי מושג איזו דרך חתחתים (לא בדיוק מה שהם רצו שיהיה) עברתי עד שהצלחתי להרשם לשם. ללא תשלום כמובן. אבל אני זוכר שאמרו לי שבחו"ל ספקיות המייל נותנות תנאים הרבה יותר טובים מאשר בארץ. טוב, בכלל התנאים בחו"ל נשמעים יותר טובים מכאן. מהירות האינטרנט בעולם המערבי מתחילה לזוז לכיוון 50 מגהביט וכאן זה רק חלום רחוק.

למעלה