אמממ...
גם לנו היה מזההה קר בלילות, אבל לא נורא- שטויות! המפקדת שלי היתה נגה. היתה לכם סמלת שמנה-מפחידה כזאת שקראו לה שני?! היא היתה הדבר המפחיד ביותר שראיתי בזמן האחרון!!! נראה לי שהיתה מפקדת אחת שקראו לה קרן, אבל היא לא היתה שלי. תגיד, היה לכם רס"פ משוגע בשכל?!?! כי לנו היה, אחד מתלהב שלא יודע לדבר עברית נכונה!! גם לנו היתה מ"מ חמודה, קראו לה טלי- שיער שחור עיניים כחולות, ממש חמודה!!!! השבירת דיסטאנס היתה ממש כייפית, סוף סוף יכולתי להתפרץ לה לאמצע הדברים מבלי לקבל עונש

שנאת את השדאות יום?!?! אני מזההה אהבתי אותה, אבל אצלי זו לא חוכמה כי לא הסכמתי שימרחו עלי בוץ, עשיתי פזצטה (או איך שלא כותבים את זה) בדיוק פעם אחת וזחילות אפילו לא ניסיתי לעשות. דרך אגב- מנות קרב זה הדבר הכי מגעיל שקיים!!!! איך אפשר לאכול את זה?? ועוד להלחם אח"כ?!?! לכל המנות קרב אצלנו עבר התאריך, אבל אמרו לנו שזה לא חשוב, שיהיה... אהבתי את הדרך חזרה מהשדאות, רצתי קילומטר עם כשישה קילו על הגב ואשכרה נהנתי מזה, וכשהגענו לבסיס למסדר עם המ"מ אפילו לא חשבתי להוריד את הדבר הכבד הזה מהגב שלי והייתי שקועה בלצעוק "...המ"מ"!!! את השדאות לילה לא כ"כ אהבתי. אבל מה שהציק לי הכי הרבה היה המקלחת, האוכל והשתיה!! אני שותה ואני מרגישה שאני שותה מים עם חול ואבנים.. בעע... בלילה השני התחיל לרדת גשם והיתה סופת חול והרבה אוהלים התפרקו!! שלנו לא

גם אני לא קלעתי כלום למטווח וזה בגלל שלא ראיתי כלום! איך אפשר לראות משהו בדבר הזה??? אצלנו העיפו ארבעה ילדים הביתה , לא זוכרת למה. גם אצלנו עישנו לקראת הסוף. אבל אני לא נגעתי בסיגריות- אני בגמילה!!! היו לכם טירונויות?? לי היתה רק טירונות מטבח- זה היה דיי נחמד. באוהל שלי לא נחרו כי לא ישנו ועשו מלאאא רעש, כמעט רצחתי שם כמה בנות