Glitter DVD with hebrew subtitles

eranmc

New member
Glitter DVD with hebrew subtitles

הסרט הגיעה סוף סוף עם תרגום ב DVD. אני כבר הזמנתי עלה לי 119 שקל כי אני מנוי לענק הווידאו. העטיפה שלו יותר דוחה מהמקור.

MCRulz Liron

New member
אני לא מתכוונת לקנות אותו

כי כבר חרשתי על הלא-מתורגם יותר מידי! הוא עלה רק 20 דולר. שתראה את זה, תגיד לי אם הפסקול אותו דבר, כי בפרומו - זו לא מאריה ששרה!!!!!!!!!!!!!!

eranmc

New member
לאט לא הבנתי...

גם אני כמו רועי וגם כמו מראיה... איזה פסקול מראיה לא שרה? ולמי שהפורום הזה נתקע והוא לקוח של נטוזיון שיתקשר אליהם בתוף שעה עד שעתיים.

MCRulz Liron

New member
אוקיי, הסבר:

שעשיתי שבת בבסיס, אז לקחנו סרט בוידאו (לא זוכרת איזה) ובהתחלה היו פרסומות (בקרוב-ים) ואחת מהם הייתה ל GLITTER. בפרסומת של GLITTER, מאריה -לא- שרה את השירים!!!!!!!!!!!!!! שומעים בבירור, גם אורין שמה לב, אז רציתי לדעת אם זה גם ככה בסרט עצמו.

Sharonnn

New member
גדנע../images/Emo104.gif

אגב שבת בבסיס, חזרתי אתמול (יום רביעי) מגדנע מקוצרת של ארבעה ימים והיה מזהההה כייף
רציתי לבכות כשחזרנו הביתה
אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל אני מחכה כבר לטירונות

roimc

New member
רגע את רצינית..

שמעתי אותך אומרת שנהנית בגדנ"ע??????????? חבל שלא היה לך את הגדנע שלי 5 ימים!!!!! כולם אצלנו (שכבה שלמה...) סבלו כמו לא יודע מה. לא יודע איך זה אצל הבנות (אפילו שהיה נראה לי שהן עושות הכול כמו הבנים) אבל אצל הבנים נקרענו מכל הריצות והיתה לי שפשפת מהיום השני!!! וזה שצריך לרוץ ממקום למקום וליפול 20 שכיבות שמיכה.. והכי גרוע היתה ה-ח´ מחלקתית שהיינו צריכים לעשות במגרש ספורט ולרדת למצב 2. אני מפחד להיזכר, חזרתי עם ייבלות בידיים בגלל כל השכיבות שמיכה... אה ועשו שם עוד דברים אבל לא יפה להזכיר אותם פה. באיזה גדנ"ע היית שדה בוקר?

eranmc

New member
אוכלי הג´חנון של היום...

חחח אתה לא חייב לתאר את זה לפרטי פרטים. לא הזכרת החצ´קון באף שלא ירד...

roimc

New member
חחח כן

והוא הביא איתו חבר לפני שבוע ועכשיו הם חוגגים לי על האף.. איכס שנאתי ת´גדנע

Sharonnn

New member
חחחח...

חחחח... כן, גם אנחנו היינו צריכות לרוץ ממקום למקום במספר שניות ולהסתדר ב-ח´ מחלקתית וכאלה. ת´אמת, התחצפתי מזה מלא למפקדת ולא שמתי על העונשים ועל הזמנים שהיא נתנה לי. ופעם אחת נראה לי שהיא עמדה לבכות. אח"כ בשבירת דיסטאנס הצטערתי על זה. כן, הייתי בשדה בוקר היה ממש ממש ממש ממש כייף!!!!!! הייתי נשארת עוד שבוע אם הייתי צריכה. כמעט בכיתי בדרך חזרה באוטובוס כששמו לנו ת´שיר של "ירוקות"!! וזה שהיו לי רק ארבעה ימים במקום חמישה רק עשה את הלו"ז שלנו יותר צפוף, לא פיספסנו שום פעילות! איפה אתה היית?!

roimc

New member
אההה

אז מסכנה עדיף 5 ימים ופחות צפוף... אבל היה חרא זה מה שאני זוכר. הייתי שם עוד בפברואר היה כזה קר בלילות. אה כן וגם היינו מתקפלים באמצע הלילה בתוך המיטות.. זה כאילו החיילים הם משרתים הכי טוב את המדינה והם מקלים יחס הכי גרוע.. סתם אני יודע שזה תנאי סיבולת וכל זה. הייתי גם בשדה בוקר!!! רק אל תגידי לי שהמפקדת שלך הייתה ניקול?!?! המפקדים שאני זוכר הם: ניקול, נעם, קרן, המ"מ שהיו לה לחיים ורודות והיא הייתה יותר מדי חמודה להיות מ"מ (דרך אגב, היייתם במטווח שהיא כל הזמן קראה לו "המטווח שלי" או ה"מסע שלי"?). הייתה עוד מפקדת עם פרצוף כזה מעצבן שדורשת אגרוף! השבירות דיסטנס זה אחלה אבל פתאום נראה לך כאילו זה סתם הייתה מצלמה נסתרת כל הזמן הזה... שנאתי גם את השדאות יום ולילה. הייתם צריכות למרוח בוץ על עצמכן? חחחח ערן אתה בוכה על השיער שלך שנהרס חכה שתצטרך למרוח בוץ על הפנים והפוני... דרך אגב במטווח לא קלעתי אפילו פעם אחת בתוך המטרה. איך הלך לך שם? ועוד משהו: אצלכם התחילו לעשן באמצע השבוע או לקראת הסוף רק? אצלנו איזה ערס תימני אחד שהיה ישן לידי במיטה ונוחר כמו פיל עישן לניקול מול הפרצוף וואי איך היא נהייתה אדומה.

eranmc

New member
תימני ערס?

חחחחח רועי שכחת את שורשייך? בכול אופן אף אחד לא יכול לגעת לי בשיער. במיוחד לא עכשיו אם אתה מבין למה אני מתכוון.

roimc

New member
גררר

אני תימני אבל לא ערס והלוואי ושערך הבלונדיני ייהרס שם עוד קצת חחח סתם צוחקים איתך, אם תתקלח כל יום (ותיזהר לא להפיל את הסבון) הבוץ יירד.

roimc

New member
ערן...

אם אתה לא מכיר את הבדיחה אז לא חשוב.. בקשר לשיער שלך - סתם צחקתי אל תיקח קשה.

eranmc

New member
אההההה הבנתי.

טוב לוקח לי 4 שעות אבל העקרון קובע.

Sharonnn

New member
אמממ...

גם לנו היה מזההה קר בלילות, אבל לא נורא- שטויות! המפקדת שלי היתה נגה. היתה לכם סמלת שמנה-מפחידה כזאת שקראו לה שני?! היא היתה הדבר המפחיד ביותר שראיתי בזמן האחרון!!! נראה לי שהיתה מפקדת אחת שקראו לה קרן, אבל היא לא היתה שלי. תגיד, היה לכם רס"פ משוגע בשכל?!?! כי לנו היה, אחד מתלהב שלא יודע לדבר עברית נכונה!! גם לנו היתה מ"מ חמודה, קראו לה טלי- שיער שחור עיניים כחולות, ממש חמודה!!!! השבירת דיסטאנס היתה ממש כייפית, סוף סוף יכולתי להתפרץ לה לאמצע הדברים מבלי לקבל עונש :) שנאת את השדאות יום?!?! אני מזההה אהבתי אותה, אבל אצלי זו לא חוכמה כי לא הסכמתי שימרחו עלי בוץ, עשיתי פזצטה (או איך שלא כותבים את זה) בדיוק פעם אחת וזחילות אפילו לא ניסיתי לעשות. דרך אגב- מנות קרב זה הדבר הכי מגעיל שקיים!!!! איך אפשר לאכול את זה?? ועוד להלחם אח"כ?!?! לכל המנות קרב אצלנו עבר התאריך, אבל אמרו לנו שזה לא חשוב, שיהיה... אהבתי את הדרך חזרה מהשדאות, רצתי קילומטר עם כשישה קילו על הגב ואשכרה נהנתי מזה, וכשהגענו לבסיס למסדר עם המ"מ אפילו לא חשבתי להוריד את הדבר הכבד הזה מהגב שלי והייתי שקועה בלצעוק "...המ"מ"!!! את השדאות לילה לא כ"כ אהבתי. אבל מה שהציק לי הכי הרבה היה המקלחת, האוכל והשתיה!! אני שותה ואני מרגישה שאני שותה מים עם חול ואבנים.. בעע... בלילה השני התחיל לרדת גשם והיתה סופת חול והרבה אוהלים התפרקו!! שלנו לא :) גם אני לא קלעתי כלום למטווח וזה בגלל שלא ראיתי כלום! איך אפשר לראות משהו בדבר הזה??? אצלנו העיפו ארבעה ילדים הביתה , לא זוכרת למה. גם אצלנו עישנו לקראת הסוף. אבל אני לא נגעתי בסיגריות- אני בגמילה!!! היו לכם טירונויות?? לי היתה רק טירונות מטבח- זה היה דיי נחמד. באוהל שלי לא נחרו כי לא ישנו ועשו מלאאא רעש, כמעט רצחתי שם כמה בנות :)

roimc

New member
לא מבין...

חשבתי שאף אחד לא נהנה בגדנ"ע! טוב - הקור - כנראה במאי לא כ"כ קר שם אבל קפאתי כמו לא יודע מה בפברואר כשהיינו שם. רוב הילדים התלוננו על הקור, זה היה מפחיד! אה כן, ואי אפשר היה להסתובב במיטה באמצע הלילה כי על כל תנועה אני מפחד שהיא תתפרק ואז כולם יתפסו אותי שוכב על הרצפה. אני חושב שהיה רס"פ רוסי או משהו לא זוכר כל כך אבל מוכר לי קצת מפקדת בשם נגה. אני לא זוכר איך קראו למ"מ אבל היא הייתה חמודה ועם לחיים ורודות כמו שכבר אמרתי.. אם את אומרת שלשלך היה שיער שחור אז כנראה זו לא זו. השדאות היה מדכא... נתחיל עם זה שמרחתי על עצמי הכי הרבה בוץ וכולם שמו קצת. אחרי זה נעמדנו מול המפקד בשורה והוא אמר לי להתקדם ושאני היחיד שעשה טוב חחח ואז הוא לקח כל פעם בוץ מהאדמה והרטיב לכולם כמו לא יודע מה את הפנים ואת השיער עם בוץ זה היה מצחיק.. פזצטה עשינו איזה 7 פעמים. אליק הוא מחזיק אבן ומתחיל לספר לנו עליה ואז פתאום באמצע זורק אותה וצועק פצצה!!!! המנות קרב דווקא היו בסדר, הליפט או הלוף לא היה נראה טוב אז ויתרתי אבל התירס דווקא היה בסדר. איכס ועוד היה שם ממולאים בתוך קופסת שימורים את קולטת?? הטירונות שלנו הייתה גם פעם במטבח וגם בשירותים. אני ניקיתי את הכיורים חחח. באוהל שלנו נחרו מפחיד, בכלל אני בדרך כלל נוחר אבל הייתי פראייר ליד שאר הילדים. עוד התפדחתי שאני אהיה היחיד שאנחר.

Sharonnn

New member
לא נורא...

אצלנו כמעט כולם היו עצובים לעזוב את המקום. הגדנע הזו הפכה הרבה אנשים ל"מורעלים"! אם לא אהבת את זה אז לא נורא, פעם הבאה שתעבור את זה תהיה בטירונות. אגב, אתה בי"א?!

למעלה