GLEEK OF THE WEEK

GLEEK OF THE WEEK

אז אחרי פתיחה נאה עם סיון תעלה ותבוא הגליקית הבאה הודיה הידועה בכינוי hodaya96 אז הודיה שבי בנוח ותעני לנו על שאלות הבסיס : מאיפה את בארצנו? 5 שרים שאת הכי אוהבת: הדמות האהובה בגליי : יאללה להפציץ!

hodaya96

New member
../images/Emo9.gif

מאיפה את בארצנו?
יהוד 5 שרים שאת הכי אוהבת:
מגלי נכון? Defying Gravity Teenage Dream One Dream on One of us הדמות האהובה בגליי:
קליין!D:

וספרי עוד קצת על עצמך

בת כמה באיזו כיתה את לומדת? מה אוהבת לעשות בזמן החופשי תחביבים וכו'

hodaya96

New member
אוקייXD ../images/Emo13.gif

אני בת 14, קרוב כבר ל15 (החודש יש לי יומולדת), כיתה ט'. אני אוהבת לראות סרטים, סדרות, לשמוע שירים ולקרוא פאנפיקים של קליין (רציני, אני מכורהXD) אני אוהבת לצייר אנימציה... ו.. אממ.. אני יותר טובה עם שאלות מכוונות אז תשאלו מה שבא לכם

מתי היומהולדת שלך? שנפתח לך שרשור חחח

נשמח אם תפרטי איזה סוג מוזיקה את אוהבת (זמרים/ות/להקות וכו') איזה דיסקים יש לך? איזה סרטים הכי אהבת? ואלו סדרות את הכי אוהבת?

hodaya96

New member
23.5.96

זכרו לפי זה שיש לי יומולדת 4 ימים לפני כריס^^XD ואני אוהבת סגנון פופ/רוק אבל אני בסדר עם הכל חוץ ממזרחית... הלהקה האהובה עליי זה OneRepublic וזמר אהוב זה אדם למברט אין לי דיסקים
גם זה קצת יקר לי וגם אין לי שימוש לזה... היה לי (ועדיין נשאר טיפה למרות שזה דועך) אובססיה לדמדומים, וסרט שאני יכולה לראות מיליון פעם ולא ימאס לי ממנו זה המתנה המושלמת. בסדרות אין ספק שדוקטור הו מקום ראשון
וגם מרלין, יומני הערפד, צ'אק, איך פגשתי את אמא, וצריך לציין גלי? XD

sondheims Dot

New member
דוקטור הו! ../images/Emo45.gif

נכון שקורט היה יכול להיות קומפניין מעולה?? הוא ובליין יכולים להחליף את רורי ואיימי! ואת מי את מעדיפה, את העשירי או האחד עשר?

hodaya96

New member
העשירי

לא שיש לי בעיה עם האחד עשר הוא ענק ומביא לגמרי משהו חדש ומצוין אבל אני פשוט כל כך אוהבת את דיוויד והוא עשה עבודה מצוינת עם הדוקטור ואני חושבת שהוא תמיד יהיה הדוקטור המועדף עליי
ואני חולה על רורי ואיימי! חחח אבל כן, בליין וקורט יכולים להחליף אותם באופן מעולה! חחחח יוו זה היה יכול להיות כל כך מושלם

sondheims Dot

New member
אני דווקא מעדיפה את ה11 ../images/Emo13.gif

השטוטניקיות שלו מקסימה בעיני. שנית, סיפורי העלילה הרבה יותר חזקים לדעתי כשסטיבן מופט כותב אותם. חחחחח, אני רואה את קורט בוחר את הבגדים של הדוקטור, ובליין מגלה איך מסע בזמן ובריחה מחייזרים הורסת את הג'ל

hodaya96

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואיך שקורט מתעצבן מזה שהדוקטור לובש תמיד אותו דברXD Doctor: "Run!!" Blaine and Kurt: "But my hair!!!!!!!!!!!!"

sondheims Dot

New member
משרשרת עוד שאלות להודיה ../images/Emo13.gif

מה המקצוע האהוב עליך בבית הספר? והאם שמחת כשדארן הודה שגאומטריה זה מסריח?
יש לך עוד חברות אוהבות גלי? האם אצלחת למכר מישהי לסדרה? יש לך חיות מחמד \ אחים אחיות?

hodaya96

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה המקצוע האהוב עליך בבית הספר? והאם שמחת כשדארן הודה שגאומטריה זה מסריח?
מתמטיקה ואני עדיין לא סגורה על זהXD כי אני אוהבת גיאומטריה וכשהוא אמר בהתחלה "גיאומטריה זה נהדר" משו כזהXD התרגשתי קצת כי חשבתי שיש לנו משהו משותף ואז הוא אמר "That sucks" ונשפכתי מצחוקXD יש לך עוד חברות אוהבות גלי? האם אצלחת למכר מישהי לסדרה?
לא ממש.. רק בפורום וחברה שגרה די רחוק ממני ואנחנו מדברות במסנ הצלחתי למכר אותה לגלי... יש כאלה שראו גלי אבל הפסיקו יש לך חיות מחמד \ אחים אחיות?
אין לי חיות מחמד (אלא אם כן את מחשיבה דגיםP: ) אבל אני מתה לכלב^^XD ויש לי 3 אחים גדולים שעושים לי את המוות אבל קורעים אותי מצחוק כל פעם מחדש

אז הודיה

- מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? למה דווקא זה ?? - איך קוראים לחברה כי טובה שלך? ממתי אתן חברות? - מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר ? -מההדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?

hodaya96

New member
עונה../images/Emo13.gif

- מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? למה דווקא זה ??
אני רוצה להיות פסיכולוגית.. זה התחיל בכיתה ג' שהחונכת פר"ח שלי אמרה לי שהיא לומדת פסיכולוגיה ומרוב שאהבתי אותה אמרתי שזה מה שאני רוצה לעשות כשאהיה גדולהXD וככל שגדלתי והכרתי יותר את הנושא זה נורא עניין אותי אז זה נשאר ככה
- איך קוראים לחברה כי טובה שלך? ממתי אתן חברות?
יש לי שתי חברות נורא טובות, אחת קוראים לה נורית, אני מכירה אותה מכיתה א' והיא הייתה החברה הראשונה שלי בבית ספר ועד עכשיו אנחנו בקשר נורא טוב. לשנייה קוראים לוטם הכרתי אותה בחופש הגדול של שנה שעברה ועל השיחה הראשונה שלנו הבנו שיש לנו המוןןןןן במשותף ונשארנו חברות ממש טובות
- מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר?
אולי זה ישמע מוזר אבל נזכרת באיזה שיר ומזמזמת אותו בראש, אחרי זה הולכת לשירותיםXD -מההדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?
רוב הזמן אני על המחשב וכשאני מתעייפת הולכת לישון... מדי פעם אחרי ארוחת הערב אני הולכת לישון.

mich223

New member
אההה!!בדיוק מה שאני עושה בבוקר!!

כל יום אני קמה עם שיר חדש אחר XD וחשבתי שאני מיוחדת

hodaya96

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני מסכימה עם שהם.. זה באמת כיף לקום עם מוזיקה על הבוקר

למעלה