glee spoof

mich223

New member
glee spoof

http://www.youtube.com/watch?v=Hsjy8osWC8w&feature=player_embedded#at=102 אני לא באמת הולכת לראות את זה,זה מפחיד. אבל להנאתכם

sivan3004

New member
מה זה?../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחחחחחחחחחחח א-ד-י-ר

יואו ענק
:D רק מה זה הדמויות האלה? כאילו, זה לא דמויות של סימס
והן ממש ממש דומות חחחחח רק בלייןן לא דומה
"מאיפה הפסנתר הגיע לפה?!" (על הסצנה שבליין שר לקורט!
) טוב אני מפסיקה!! 12 דקות זה מספיק לבזבז על הדבר הזה

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחחחחחחחח זה גאוניייייי

אבל אני מרגישה מפגרת לבזבז על זה ת'זמן XD

Bell J

New member
זה סימס 2!

אנשים עוד משחקים בזה מאז שיצא סימס 3? XD ממ.. חוץ מרייצ'ל וקווין, הרבה דומים לעצמם שמה (ובליין שנראה כמו ערפד משולב עם ביגפוט XD)

Ayelet 363

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo58.gifמש"ש לשיר ולעלילה-פרק 2.22

בעיקרון יש לפרק הזה הרבה ספויילרים בקישור, וזה גם אתר שנוטה לטעות הרבה (קרה גם שהוא צדק בדברים שוליים- שזה פרט חשוב, זה שהם היו שוליים- כי דווקא ואתם הוא ידע
)- אבל משהו אחד ספציפי שאהבתי- הנוסח באתר שונה ממה שהוא היה במקור שראיתי- ובמקור ראיתי שהיה כתוב שרייצ'ל וקורט מתגנבים ללוקיישן של וויקד. ישר חשבתי שצריך לקשר את זה לשיר For Good (עד כמה שזכור לי אפילו לא שמעתי אותו, אבל יצא לי לקרוא את המילים, אהבתי את דיפיינג גריביטי ודואטים של קורט ורייצ'ל שליטע). ואתמול ראיתי שהם עושים את זה.
כרגע הנוסח גם הוא: There is a scene shot in the Gershwin Theater where Wicked is showing. It will involve Kurt and Rachel singing For Good. עכשיו רק חסר שקליין ישירו As Long As You're Mine. דואטים של קורט ורייצ'ל וקטעי חברות שלהם (אני בוחרת להתעלם מפרק 14 באופן מאוד נוח...)!!

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אה, וסליחה- הייתי חייבת להוציא את ההתלהבות... וסליחה אם זה כבר פורסם פה, ממה שעברתי לא ראיתי אז כתבתי.

חחחחחחחחחחחחחח!!! עוד לא ראיתי הכול

אבל ממה שבינתיים ראיתי זה קורע
אבל יש שם מישהי שאני לא מבין מי היא

Bell J

New member
וואי, זה הזוי!

בליין נראה כמו ערפד משולב עם ביגפוט(הגבות)

5ifi

New member
זה 22 דקות...!

גם אם היה לי ממש משעמם לא הייתי מבזבזת שליש שעה על זה... חחחחחחח אבל זה נראה מגניב. מי שעשה את זה ממש משועמם.... אבל סחתיין עליו בכל זאת.... ותודה, מיכצ'וק!

למעלה