Glee- finale

o0Invisible0o

New member
אז ככה..

אני לא זוכרת אם רשמתי את זה כאן או בפורום אחר..אמרתי לפני כמה פרקים שאני לא אחזור לראות את העונה השלישית כי הסדרה נהייתה כ"כ גרועה, חסרת עלילה וכבר לא כיפית וזה באמת מה שתיכננתי לעשות. לא חשבתי שיש סיכוי שהם אי פעם יחזרו לעצמם! אבל..אני שמחה להודיע שהם החליטו לעשות את המעשה הנורמלי והכ"כ מתבקש ולשכור צוות תסריטאים לסדרה - אנשים שישבו וישקיעו בדמויות, בעלילות..שלא הכל יהיה מאולתר מפרק לפרק כמו זוועות העונה..ויש בי תקווה מחודשת. אז הוחלט שאני אנסה את העונה השלישית והלוואי וגלי תחזור למיטבה כמו בעונה הראשונה ואולי אף תשתפר!

sweet shir

New member
פיכ איזה חרא פרק ><

השתעממתי מכל רגע והרצתי את כל השירים. מה היה הדבר הזה?:O הדבר היחידי שהיה נחמד בפרק הייתה הצהרת האהבה של קליין. וזהו. אכזבה גדולה, וזה לא שבאתי עם ציפיות..

sweet shir

New member
חחח כיף לראות שאני כותבת דברים ממורמרים

נעלמתי לצבא :) היום נגמר הקורס.. וממחר חמשושים בראבק אי שם במדבר

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif (עדיין?)

בנקודות: וויקד! (שיעשו את as long as you're mine בתור דואט של קליין בבקשה. למרות ששמעתי אותו רק איזה פעם פעמיים XD נדמה לי שקראתי את זה פעם פה בתור רעיון) קורט ורייצל פרנדשיפ
פינצ'ל! - אבל מראש, כשקראתי על הנשיקה כשמועה, חששתי שזה יביא להפסד. אבל זה היה חמוד כל כך...
גם הנשיקה. XD קליין- כמובן!
וגם מרסדס וסאם, והרבה שלא ציינתי. אה, וכשסאם אמר לבליין טוטאלי אוסום זה היה טוטאלי אוסום, למרות שכשקיוויתי שהביטוי הזה יהיה בסדרה קיוויתי שבליין יגיד את זה...

shoham95

New member
באיחור. ../images/Emo58.gif

למה הדבר הראשון שאני צריכה לראות בפרק הסיום זה את רייצ'ל?! וגם הסיום היה מעפן. הפרק היה נחמד, אבל היו יותר מדי דברים לא הגיוניים בעליל. והשירים המשעממים
את רובם העברתי. רק אני לא התרגשתי כשבליין אמר לקורט שהוא אוהב אותו?
זאת אומרת, זה היה חמוד, אבל ידענו כבר שהם אוהבים אחד את השני ובלה בלה... חוץ מזה, זה היה כה קיטשי. פרק חמוד בסה"כ. אני מחכה לעונה הבאה, ובחייאת, שינצחו!
זה היה כה מבאס לראות אותם מפסידים
למרות שראיתי את זה בא.

למעלה