Glee- Behind the Scenes of the Entertainment

sondheims Dot

New member
|נצל"ש| חורים בעלילה

אני אולי מתפרצת לדת פתוחה פה, אבל מעניין אותי לדעת- מה אתם חושבים על החורים בעלילה בגלי? או לאיזה נושאים הייתם רוצים שהכותבים יתייחסו? אותי, נגיד, מחרפן שקורט ופין אחים חורגים, גרים ביחד, ולא מזכירים את זה במילה! ואתם?

YourStarDust

New member
אבל זה נקרא חור בעלילה?

אולי אני מבלבלת עם משהו אחר - אבל חור בעלילה זאת לא הכוונה לטעות מסויימת? נגיד שבמהלך עונות שוכחים משהו, או עושים משהו שמנוגד למשהו שכבר היה בפרק אחר. נגיד בגלי שמתי לב שבביצועים הראשונים של ווקאל אדרנלין ג'סי לא מופיע, בזמן שהוא בעצם כבר בקבוצה יותר משנתיים. זה סוג של חור לא? בקשר לפין וקורט - באמת שעם כמה שאני חולה על קורט, עוד התעסקות בו כבר תהיה מטורפת
זה לא כזה דרמטי שלא מדברים על החיים שלהם ביחד בבית... יותר הייתי רוצה שיפסיקו להתעלם מסנטנה ומרסדס.

sondheims Dot

New member
חור בעלילה יכול להיות חור בשני מובנים

חור בעלילה- מבחינת דברים שמנוגדים (נגיד, בעונה פרק הראשון אומרים שאבא של פין עזב את הבית ואחרי זה אומרים לנו שהוא מת) או חור בעלילה- שטח מת שהתסריטאים מתעקשים להתעלם ממנו ואני יודעת, עוד התעסקות בקורט תהיה מטורפת, אבל הוא הדמות החביבה עלי, והתעסקות בו מרגישה כמו רכבת הרים-פרק אחד אין כלום, פתאום שלושה פרקים ושוב כלום!

sondheims Dot

New member
זאת הבעיה עם כל כך הרבה דמויות

כלומר, הם 12 איש בגלי קלאב, אחרי זה יש את וויל, אמה וסו, את ההורים של קורט ופין ועכשיו גם הוסיפו את בליין.. כדי לעקוב אחרי קווי העלילה של כולם צריך תוכנית של שעתיים כל שבוע!

mich223

New member
תפוז מטומטם.

אני בעד תוכנית של שעתיים כל שבוע

X יו יו S

New member
כן גם אני לא הבנתי את זה

אבל נראה לי שאחד מהם הוא אבא שלו החורג

למעלה