אני רואה שאתה מנסה לחנך אותי, מיסטר גרמפי...
ראשית, אני תוהה מאיפה הגעת למסקנה שאת המערכות "האחרות" אני לא מכיר. את SkyView של Dynon אני מכיר מצוין, כולל קריאת ה- Installation Guide וה- Pilot’s user guide, כולל לא מעט טיסות עם המערכת, עם טרנספונדר ועם טייס אוטומטי, וכולל התנסות בתקשורת מול השירות הטכני של Dynon. על סמך כל אלה כתבתי למי ששאל ש"ה- SkyView של Dynon היא מערכת ראויה מאד". (אני מקווה שראית..).
שנית, ההמלצה שלי לחבר'ה ששאלו היתה "לבדוק ולשקול ברצינות גם את G3X Touch של Garmin". אני מתעכב אתך על העניין הזה, כי נראה לי שאתה קצת מתקשה: ההמלצה לא היתה לקנות, אלא "לבדוק ולשקול". לבדוק ולשקול היא בהחלט המלצה שניתן לתת לאחר הדגמה ובדיקת מערכת במשך עשרים דקות בתערוכה. זו בדיוק המטרה של התערוכות הללו, לחשוף משתמשים פוטנציאלים למערכות חדשות, ולאפשר להם להתנסות בהן, כדי שישקלו רכישה.
משני הטעמים שלמעלה ההמלצה שלך לעטות מעט יותר בשר על הדברים שאני אומר, משוללת כל יסוד. גם ענייני וגם לוגי. ברשותי כל ה"בשר" הדרוש להמליץ להם לבדוק ולשקול את המערכת של גרמין, תוך פרגון למערכת של Dynon.
אבל, מכיוון שהשקעת מזמנך וטרחת לתת לי המלצה בענייני חינוך, אני מרגיש צורך לגמול לך בהמלצה משלי. אני יודע שמגיל מסוים כבר קשה להשתנות אבל אף פעם לא כדאי להפסיק לנסות. הנרגנות והתוקפנות שלך בהודעות בעניינים טכניים תמימים מיותרת לחלוטין וסתם גורמת לך נזק. נסה להיות ענייני, מנומס, להשתמש ב"תודה" ו"בבקשה" אם אפשר, ואל תשלח אנשים שאתה לא מכיר לעשות שעורי בית לפני שהם כותבים פוסט בפורום. האמן לי שזה לא יפחית מכבודך. ההיפך הוא הנכון. אני מבטיח שאם ארצה ממך המלצות בענייני חינוך והתנהגות נאותה אפנה אליך. עד שזה יקרה, אני אכתוב מה שאני רוצה מתי שאני רוצה ואתה מוזמן לחסוך מעצמך את הטפות המוסר.
והמלצה אחת אחרונה: כשאתה רוצה לכתוב משהו בפורום, לפני שאתה לוחץ על "שלח" קרא שוב בעיון את השרשור שעליו אתה רוצה להגיב, קרא שוב את התגובה שאתה רוצה לשלוח, וספור עד עשרים.
לא עזר – עוד עשרים...