gjyiy

A n g e l u s

New member
אני שונא מתמטיקה. |טי-וי|

זה רע
.

Magical me

New member
ובפעם הבאה שזה יקרה,../images/Emo29.gif

בייחוד אחרי שהזהרתי אותך, רותם, אתה תיחסם. ולא רק אתה. די לריב על גביי הפורום. ואם אתם כבר רבים, אז תגבילו את עצמכם קצת (מבחינת שרשורים ועלבונות), טוב?

FokaFoka

New member
מה עשיתי?

שאלתי שאלה לגבי הלשון הנהוגה בכיתה ו'. חבורת הבדרנים האלה, ליאל, גל ותום התפרצו. אני חושב שבסה"כ אני נורא תמים.

Magical me

New member
בדיוק, שניכם.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

Keep that in mind אין לי תשוקה מיותרת לחסום אותך, אל תגרום לי.

FokaFoka

New member
אה, כן.

יש לציין ש"בדרן" זה ממש לא קללה ושזו לא הפעם הראשונה שגל הזה נקלע למריבה, האיומים הללו צריכים להיות מופנים אליו.

SaberTooth

New member
וגם יש לציין...

שהגיע הזמן שתוציא את האף הארוך שלך מהקהילה שלנו. איך שהקהילה שלנו מתנהלת ומי החברים בה זה לא עיניינך. צא לנו מהוריד.

invAsion

New member
ה"קהילה" הזו שלך, ../images/Emo103.gif

מורכבת ממילה אחת בדיוק - ריב. אז אל תתחיל לזבל בשכל.

FokaFoka

New member
אתה מפספס את הנקודה.

לא הקהילה שלכם מעניינת אותי וגם לא הריבים המטופשים שלכם שצצים כל יום, האנשים כאן מעניינים אותי. גל, ליאל ואפילו אתה גורמים לי שעשוע והנאה מרובה, אז מי אתה שתמנע ממני את להנות?

Charmed 4ever.

New member
רותם, ידידי |חלב||מיוחדת|

אני חושבת שאם ההנאה שלך בחיים באה רק מלצחוק על אנשים אחרים שאתה בקושי מכיר זה חבל. לא אכפת לי שתהיה בקהילה הזו, ואני לא באה לגרש אותך, אבל באמת... לא חבל? כאילו, אוקיי, כבר הבנּו שהרבה אנשים כאן שואבים את ההנאה שלהם מריבים, אבל למה סתם? אני מבקשת שתפסיקו עם זה. זה לא שווה את הכעסים של חברי הפורום ובהחלט לא שווה את זה שתעוף מהפורום הזה. ויש לי חור ביד!

Magical me

New member
לא רק תמים, אלא גם שנון.../images/Emo68.gif

אם הייתי יודעת קודם, הייתי מציעה לך דייט במקום חסימה. אין לי סבלנות להתחכמויות. תעליב את חברי הפורום, או תעבור על החוקים, לא משנה באיזו דרך- תחסם.

FokaFoka

New member
אמממ...

דליה ואני משחקים משחקי שליטה(כגון סאדו מאזו.), דליה מונעת ממני להגיב ולכן תצטרכו ללמוד לחיות ללא המשפט הגאוני שברצוני לומר.

Magical me

New member
הו, אצלינו לא סותמים פיות.../images/Emo68.gif

אנחנו ברוח הדמוקרטיה. אדם שלא יכבד זולתו, תישלל ממנו הזכות לכבוד. אבל חופש הדיבור זה דבר שאנחנו (אנחנו, אני, אותו הדבר) תומכים בו. ובכלל, אם הייתי רוצה שומר ראש, הייתי שוכרת אחד. הו, הנה מקום לבדיחת משה. :X בכל אופן- דבר. אנחנו לא דיקטטורה.

למעלה