Girls...

Girls...

אני כאן, באתי להציץ איך מרכלים לאחרי גבינו, כמה כוסות קפה, כמה שכר, ואיפה הבוס נמצא בכלל במקום... מעניין, מעניין מאד, מעניין מאד אם גם מזכירתי כאן?... חלב"ז אם אני מוצא אותה כאן! סתאאאאאאאאאאאאאאאאאם, תהנו, תקטרו, בין כה אנחנו לא מתעניינים בד"כ, רק אני מציץ לפה. שימו לב, הא?...

yoyo10

New member
אתה מוזמנן להציץ כאן מתי שרק מתחשק

לך אולי תלמד על עולמינו הפנימי

limor1975

New member
נחמד לראות מה עובר לבוס בראש

לבוס: כן, זה מה שאנחנו עושים כשהבוס מסובב את הגב..... ואם הבוס עובר לידנו אנחנו פשוט ממזערות את האתר לקטן על הסרגל התחתון וכשהוא מסתובב ממשיכים לקרוא... ולכם מהצד זה נראה שאנחנו עובדים מה זה קשה.... כן, אתם משלמים לנו גם על המשחקים באינטרנט......
ולזה קוראים: כשהחתול הולך העכברים והעכברות חוגגים....

limor1975

New member
לא זה לא השביתה

זה הזמן איכות שלי ושל המחשב....
זה הזמן שלי עם עצמי ושיתפוצץ כל המשרד....... אחרי שאני הולכת הביתה כמובן....
יום נפלא וסוף שבוע נפלא לימור

yoyo10

New member
לא לשכוח שאני עובדת בפרויקט ממשלתי

וכאן יש לכולם אבטלה סמויה כל אחד כאן פיחת תחביבים

תשובה

אם לא משלמים למזכירות משכורת נאותה אז לפחות שהן (אנחנו) יצפרו את עצמן בגלישה באינטרנט. בהרבה מקומות עבודה שלא מעלים משכורות אז מנסים לצפר את העובדים שעובדים כשכר שנמוך בהרבה מהתרומה שלהם לעבודה.

sheda0ktana

New member
והתשובה שלי

זה לא אנושי לחשוב שאפשר לשבת כל היום ורק לעבוד. גם הבוס שלי שהוא מסור לאללה לעבודה ולחברה מדבר עם הבת שלו בטלפון, ומחפש לעצמו מחשב חדש ב-CNET, ויוצא לצהריים. אז פעם בכמה שיחות טלפון או פעם בשעה אני גולשת להנאתי הפרטית ברשת (בד"כ תוך כדי שאני מדברת בטלפון על ענייני עבודה, והם לא מבינים מה אני מקלידה תוך כדי...מיומנות שלמדתי בתמיכה טכנית של ספק אינטרנט שלא אסגיר את שמו...). אני מאמינה שההפסקות הקטנות האלה תורמות לאיכות העבודה, עוזרות לאוורר את הראש ולהתרענן בעבודה שלנו שלא נגמרת אף פעם!

oryad

New member
למה אתן מתנצלות ל"מנהל" הזה

קצת אסרטיביות. אם הוא חושב שיש אבטלה סמויה שיחשוב - בעיה שלו.

למעלה