Girls I've done it!!!

yafa1111

New member
Girls I've done it!!!

חייבת לעדכן אתכן- אתן מדהימות תודה אישית על ההודעה האחרונה של ToryMaster אך כמובן גם לכל השאר:) ראינו סרט והעניינם גלשו... מאוד בעדינות, ברכות הוא היה קשוב כל הזמן לתגובות שלי - הבגדים הורדו (שעצם הערום המשותף חדש לי לגמרי!!!) ולאט לאט תוך נשיקות רכות מטריפות הוא פשוט בנה את הבטחון שלי בו... כ"כ רציתי לענג אותו... (לא האמנתי שאגיד את זה בחיים) נראה לי שהעובדה שהוא היה קשוב מאוד לתגובות שלי- לא לחץ בכלל ואולי אף ההפך (למרות שאומרים שגברים- כל מה שהם חושבים עליו זה סקס- הוא לחש לי כל הזמן שאם אני לא שלמה עם משהו- אפשר להפסיק, למתן ושכל מה שחשוב לו זה שאהיה שלמה עם מה שאנחנו (והוא הדגיש את האנחנו ) עושים:) תסכימו איתי שזה דבר נפלא לשמוע :) ידעתי שהוא עדין, מתחשב ומדהים בגישה שלו אך כשאמר זאת- האמת---- כבש אותי סופית:) אמרתי לו בעצמי שאני רוצה לנסות יחסי מין מלאים, התגוה שלו הייתה מדהימה הוא חיבק אותי ובמשך כמה שניות לא עזב/ הרפה (הוא יודע כמה הנושא חשוב לי ושזו אחת ההחלטות הקשות שקיבלתי בחיי) אחרי מס' נסיונות- שכאבו מאו"ד מאוד מאוד הפסקנו- ושוב התגובה שלו היתה מדהימה (הוא ראה שנכנסתי ללחץ )הוא הרגיע וליטף לא לחץ שננסה שוב באותו לילה המשיך לגעת ולהטריף אותי:) האמת שהוא רק ביקש שאנשק אותו- אתן מאמינות- רק לנשק- זו כל בקשתו- הוא מדהים!!! כשנישקתי אותו עברתי בכל הגוף והגעתי לנשק את האיבר ראיתי כמה שזה מטריף אותו- ופשוט בלי לחשוב פעמיים עשיתי את מה שהכי פחדתי ממנו פשוט הכנסתי לפה... התגובות שלו, ההכוונה שלו פשוט עשו את שלהם- מה גם שלא החזיק לי את העורף (דבר שנראה לי מביך נורא) אלא להיפך המשיך ללטף את ראשי כל הזמן ואחרי כ10 דקות פשוט גמר :) כן בפה, אבל הגישה שלו לכל העניין הייתה כ"כ מדהימה שאמרתי לעצמי שלא נראה לי פייר להפסיק באמצע ואתן לזה צאנס- האמת לא נורא כמו שחשבתי- אפשר לעבור את זה - ממש עניין של כמה שניות... בנות, עכשיו (מהנסיון שיש לי חחח) אני יכולה להגיד שאין כמו לגרום לצד השני להנות- התגובה שלו לכך שיזמתי והצלחתי היו מדהימות ואצטט לכם את הSMS של הבוקר אחרי שנפרדנו- "... אני קורן מאושר... והכל תודות לך- מדהימה שלי...." תודה על היותכן כאן שלכן יפה

באמת אין כמו לגרום לצד השני להנות.

אני גם חושבת ככה. אני לא יודעת, לי אף פעם לא הייתה בעיה לרדת למישהו שאהבתי. זה לא הגעיל אותי או הביך אותי ורק התגובות שלו שוות את זה ובכלל עושה לי טוב לראות ולהרגיש שטוב לו. וזה מצוין שהוא מתנהג ככה. ככה זה צריך להיות לדעתי. אם הוא אוהב אותך, הוא אמור להיות קשוב לך ולהתחשב בך, וזה דבר טוב שהוא באמת עושה את זה...

מזל טוב ../images/Emo13.gif

ושמחה מאד לשמוע על הפרטנר המתחשב והאוהב והמקסים שלך

למעלה