gimjum

תאום2

New member
gimjum

שלום ידידי שלום נכבדי, משפט כזה להגידה ודי. פותח הפה - פותח סוגר, אך הוא איננו רוצה לדבר. רוצה אני להתבטא, לומר לכם משפט יפה. אך אני אינני יכול, כאילו הפה מלא לו בחול. מה אעשה לאיפה אברח, לדברה הריני מוכרח. מה אם כן אעשה עם עצמי, לדבר זה צורך נפשי. וכך אני כולי לחוץ, אני זקוק פה לחילוץ. יושב אני בדד רצוץ, מה יחשבו עלי הם שבחוץ. וכך לבעיתי אין פותר, אך אני לא מוכן לוותר. מה יחשוב עלי החבר? ומה יחשוב אותו האחר? זו בעיה ממש נוראה, שבקלות לא ניתן לפותרה. כי בכל פעם שאפתח את הפה, יוצא מין משפט שחצוי כזה. כך כולי כסיד חיוור, מדבר קצת ועוצר. כיצד אוכל להתבטא? אם לי זה שוב ושוב קורה. ומי יכול לי לעזור? ואת כל הבעיות לפתור. אך אני חדור ביטחון, שיש לבעייה הזאת פיתרון. ומה הנו האחרון הנכסף? ואיפה טמון הוא בדיו או על קלף. זאת לא אדע ממני נסתר, זהו סודו של יום המחר. וכך כולי אמונת אלוהים, שיפתח לי הפה ויזרמו המלים לים לי לים לי לים.

שמחה99

New member
מה שבטוח, שמשורר גדול אתה

יכול להיות, בלי קשר לגמגום...
מציעה שתקרא את המאמר ששוקי כתב על טיפולים בארץ ותתרשם מהכתוב בפורום הזה ובשני, כדי לדעת מה הטיפול הטוב ביותר בשבילך. בגדול יש טיפולים יחידניים אצל קלינאיות תקשורת וקורסים של לימוד טכניקת דיבור חדשה. אבל כל אחד, לפי רמת הגמגום שלו, האופי והצרכים שלו, בוחר את מה שמתאים לו. ברוך הבא, הישאר עמנו

למעלה