Gilmore Girls Fight

Velma Kelly

New member
Gilmore Girls Fight ../images/Emo18.gif

כן, הסיבוב ה- 5 הגיע
ואיתו הפנפניק שהוא ההפתעה, והוא רק החלק הראשון ואני מצפה לתגובות עליו! הכללים כמובן זכורים לכן, כן?.. ובלי עוד הקדמות אני מציגה בפניכם עם מחיאות כפיים סוערות, כ-מ-ו-ב-ן, Gilmore Girls Fight 5
המקרה: אמילי עשתה מסיבה מפוארת כהרגלה ושכרה את שירותיה של סוקי . סוקי מאחרת טיפה אל ביתה של אמילי בגלל שהיא הייתה בבדיקות לתינוק
אמילי: איחרת! סוקי: אני יודעת, אני מצטערת. אמילי: כל מה שביקשתי הוא שתבואי ב-7 ועכשיו 7 ורבע! סוקי: אני יודעת! הייתי אצל הרופא אני ממש ממש מצטערת! אמילי: בקשה פשוטה.. אני מניחה שהכל מוכן? סוקי: רק צריך להכין את הרוטב אמילי: האורחים באים ב-7 וחצי! סוקי: רק את הרוטב לצלי וחוץ מזה הכל מוכן! הכל יהיה מדהים! אמילי: ובכן, אם זה רק רוטב לצלי אז בסדר.. [באמצע המסיבה אמילי נכנסת למטבח] סוקי: הכל בסדר? אמילי: הכל מצויין! הם מתים על הצלי! והרוטב מצויין! איך לכל הרוחות הכנת רוטב כל כך מדהים ברבע שעה? את חייבת לספר לי! סוקי: או זו לא בעיה, רק לחתוך לקצוץ להוסיף להרתיח לקרר ויש לך רוטב! אמילי: אני מקווה שגם הצימחונים יהנו כל כך מהאוכל כמו שכולם נהנו! סוקי: צימחונים? אמילי: אלו שלא אוכלים בשר. סוקי: אין לי אוכל צימחוני! כל מה שהכנתי צימחוני זה הסלטים בתחילת הארוחה! אמילי: מה את מדברת אין לך צימחוני? איך לא יכול להיות לך אוכל צמחוני?! סוקי: אמילי, תירגעי, אני אמציא משהו! אמילי: להמציא משהו?! זו ארוחת חשובה! זה המנהלים של D.A.R! סוקי: אני יודעת ואני מצטערת פשוט הייתי בלחץ מהרופא, וג'קסון לא יכל לבוא ולורליי לא ענתה אז לקח לי זמן למצוא אוטובוס כי המכונית עם ג'קסון ולא היה לי כסף למונית והייתי צריכה לבוא אליך עם האוכל ולהכין רוטב ולשנע את הנהג שאפשר להכניס הכל ושלא יישפך כלום ואז לנקות את מה שכן נשפך ו.. אמילי: יקירתי זה מספיק! אני רק מקווה שתמצאי מה להכין ושיהיה על רמה או ש.. סוקי: או ש.. מה? אמילי: סוקי, אנ יודעת שאת החברה הכי טובה של לורליי אבל אני רוצה להתייחס אלייך כמקצוענית. סוקי: אני רוצה שתתייחסי אלי כמקצוענית גם, אני אוהבת את המילה מקצועניות! אמילי: אז אם לא תכיני משהו לא תהיה משכורת, לא הבאת את האוכל לא סיפקת שירות. סוקי: מה? אבל אמילי! אמילי: אני מצטערת, יקירתי. [אמילי עוזבת את החדר] סוקי: אני בהחלט מבינה את כל הפעם שלורליי אמרה שהיא תרביץ לך.. סיכום כן, אז זה לא משהו.. בהתחשב למצרוח שלי ולדמויות והכל אני בספק כמה אני יכולה לכתוב לזה.. למרות שההמשך המתוכנן כן מצחיק, ממש אפילו! וחוץ מזה יש את הפנפניק שגם הוא בגלל המצברוח שלי בסוף כבר די מאוס אבל ההמשך יהיה יותר טוב כי המצברוח שלי משתפר! (יאיי ME!) אז.. Enjoy וצום קל למי שצמה!

gilmorefreak

New member
סוקי../images/Emo9.gif

אויש..זה הזכיר לי סיטואציה עתידית..שהולכת קצת אחרת [זה לא נחשב ספוילרי, נכון?] אז כן..ברור שסוקי..נו..זאת סוקי..וזאת באמת לא אשמתה..אמילי קשוחה מדי..והייתה להתחשב יותר בהוראות.. למרות שאממ..אני צמחונית ואני שונאת שאין כלום לצמחונים!

gilmorefreak

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif המחשב הטיפש שלי לא מוכן

לפתוח לי את הפנפיק!!!
תוכלי לעלות אותו כהודעה או משהו???
אני רוצה לקרוא...
אווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!

Velma Kelly

New member
זה ארוך מידי..

אין דרך אחרת להעביר לך? יש לך אימייל או משהו?

gilmorefreak

New member
הסתדרתי בסוף..

אחרי מלחמות ארוכות עם המחשב!
אממ..רגע..טוב אז ככה..ממש ממש אהבתי...! אמילי היא כמו אמילי של העונה הראשונה בכל ענייני לורליי לוק, היא כבר לא ככה..אבל זה כיף לקרוא אותה ככה!
אני אוהבת לורליי לוק!
ג'ס..דין..רורי..מסיבה..אמממממ..מזכיר לי משהו [לעוד מישהו?] טוב..את כותבת מעולה...אהבתי..מקווה להמשך בקרוב!!

Velma Kelly

New member
תודה../images/Emo9.gif

זה אמור גם להזכיר לי משהו? או שזה רמז לספויילר?

gilmorefreak

New member
ספויילר..../images/Emo3.gif

עוד כמה פרקים תביני
פשוט לא רציתי לציין שזה רמז לספוילר ואז להסתבך או משהו..ככה מי שהבינה הבינה..

QueenMaria

New member
ייייייאי../images/Emo70.gif ובקשר לפייט- סוקי../images/Emo67.gif

חצופה אמילי
עוד סוקי מכינה אוכל טעים טעים טעיייייים ולה עוד יש תלונות. דאמן. ואני שמחה ששוב חזר הפייט. ^^ איי מיסד איט. ^^

Nerade

New member
סוקי.../images/Emo9.gif

כי סוקי לא ידעה שהיא אמורה להכין אוכל צמחוני... או שהיא ידעה?
בכולופן, סוקי.^_^ היה קרב מאוד משעשעש, ומתאים לדמויות!^_^^_^ *הולכת לקרוא את הפנפיק*

feeler

New member
that was good.

i like ur fanfic, it was credible (to a point), and the characters were really great. way to go! oh, and sukey,'course

YaLdoNet 4 EveR

New member
אוי אוי זה היה ספויילר אכזרי.. ../images/Emo7.gif

לא ראיתי את הפרקים האחרונים.. הממ טוב אני לא יכולה לקרוא את זה, אבל אני אגיד סוקי, כי היא חמודה.

GinGerit

New member
מן הסתם סוקי!

כי לאמלי תקוע מקל סנוקר בתחת, אני מתה לטעום מהאוכל של סוקי.

on my way

New member
סוקי...

כי מעניין לראות איך היא תראה בהריון..
(ובסתר אמילי כי היא מוסיפה אקשן לסדרה...)

dafi daf

New member
איזה צירוף מקרים מטורף../images/Emo70.gif

או שמא זה בכוונה??? גילמור גירלס פייט על אוכל ביום כיפור!
טוקינג אבאוט תיזמוניישן... ואמילי! עד כמה שאני אוהבת את סוקי{שלדעתי מכורה לסמים קשים וחיה בסרט הזיות רציני} אמילי די צודקת...כאילו אם זאת הייתה מסעידה מבחוץ היא כבר מזמן הייתה מעיפה אותה כי זה לא חשוב מה קרה לה לפני היא צריכה לספק את מה שמשלמים לה בשבילו... *תזהרו לפני שאתם שוקלות סקילה-אני חזקה!*

Kill Bernard

New member
האמת שיש בזה משהו.. ../images/Emo4.gif

אבל עדיין. סוקי מבדרת. ואמילי קרציה. אז זהו.

RJlake

New member
סוקי!

כי אמילי סתם קרצייה וסוקי לא ידעה שהיא אמורה להכין אוכל צמחוני!

gilmorefreak

New member
|סוקלת| ../images/Emo6.gif[את לא מפחידה אותי../images/Emo3.gif]

"עד כמה שאני אוהבת את סוקי{שלדעתי מכורה לסמים קשים וחיה בסרט הזיות רציני}"
סתם נו..את תמיד חייבת להיות שונה..
ואממ..יש משהו בדבריך..אבל..זאת אמילי...וסוקי מותק!

למעלה