Gillyweed - הספרX4

Winky

New member
Gillyweed - הספרX4

אוקיי קראוץ` רצה שהארי יגיע ראשון לגביע במשימה השלישית אז הוא רצה שהארי יעבור את כל המשימות ולכן הוא אמר לסדריק לפתוח את הביצה מתחת למים, אז למה הוא נתן לנוויל את הספר שבו היה כתוב על ה-Gillyweed? למה להסתבך? מצד אחד הוא סיפר לסדריק כי הוא ידע שהוא יגיד להארי - זה אומר שהוא רצה שהארי יצליח במשימה. הוא גם דאג שדובי ישמע כדי שהוא ילך להגיד להארי - גם זה כדי שהארי יצליח במשימה. אז למה הוא נתן לנוויל את הספר? כדי שיהיה להארי יותר גרוע והוא לא יצליח במשימה? שיחליט כבר, הוא סותר את עצמו! אשמח לתגובות ווינקי בקרוב דובי בירוק אני מקווה ושי אם אתה קורא את זה אז זה בסדר גם דובי בעברית אם אתה יכול תודה

Hermione G

New member
הוא נתן לו את הספר כי...

הוא חשב שהארי ישאל כל מי שהוא יוכל ויבקש עזרה ואם הוא היה שואל את נוויל אז נוויל בטוח היה יודע לענות לו! הוא ניסה לעזור לו בכך שהוא נתן לנוויל א הספר אבל הארי לא שאל את נוויל על זה ובגלל זה הוא גרם לדובי לשמוע את השיחה שלו על זה כדי שדובי יגיד לו.

sarah

New member
פושט כי זו תוכניצת חלופית X4

בגלל שהארי לא חשב על להשתמש בספר של נוויל וגלל שלא ביקש את עזרתו (זאת אומרת,לא היה לו סיכוי לקבל את המידע מהספר) אז הוא פעל בתוכנית חלופית (הוא אפילו מודה בזה,זאת אומרת...הוא התעצבן על הארי שהוא לא שאל את הארי או משהוא...) והוא עשה שדובי ישמע את מה שהוא מדבר.

למה? ככה!

בהתחלה קראוץ` נתן לנוויל את הספר, כי הוא חשב שהארי יבקש עזרה, ונוויל מיד יגיד לו. כשהוא ראה שהארי ``גאה מדי`` מכדי לבקש עזרה, אז הוא גרם לדובי להביא להארי את הגיליוויד. אני לא יודע אם הגעת לסוף הספר, אז אני לא אמשיך להסביר.

למעלה