gili111

gili111

אני גננת ברעננה, ומחפשת ערכות שמכילות תצלומים וחוברות הדרכה (למשל יצירות אמנות בצירוף חוברת הפעלה). איני מתכוונת לתמונות של סמלי החג וכדומה שניתן להשיג בכל חנות עזר לגננות. למיטב ידיעתי ניתן לרכוש ערכות אלה בסמינר הקיבוצים / לוינסקי. אך אם יש בידיך מידע לגבי סוכנים המפיצים ערכות אלה או כל דרך אחרת אשמח לדעת. בתודה מראש מילי

אמנות

עדיין בחנויות של לוינסקי והקיבוצים וגם דיונון באונ' יש ערכות אמנות לילדים בתוספת של חוברות הדרכה. אבל, מנסיון אישי, אין כמו ההשתלמות באמנות חזותית היא זו שנותנת ידע מקיף ונסיון בעבודה וגם בדיוק איך להעביר את תכנית האמנות בגני הילדים. כדאי מאד לעשות באופן מקצועי על מנת שלילדים יישאר משהו איכותי. יש השתלמות במוזיאון ת"א יש צורך לבקש מהמפקחת ללכת להשתלמות הזו. יש גם השתלמות בירושלים. ניתן להתקשר לגננות בירושלים (הן כו-לן) עברו את ההשתלמות. בנוגע לערכות יש ערכת אמנות כללית (כל העולם) ערכת אמנות ציורי משפחה (אמנים מכל העולם) אמנות ישראלית , )ערכת מראות) הכוללת ציורים ישראלים מכל התקופות עם חוברת הדרכה ותמונות בגודל ענקי. אגב, כדאי מאד לאסוף לוחות שנה (כולם זורקים עכשיו לקראת השנה החדשה) שם יש הרבה תמונות אמנות ולפעמים הם גם מתמקדים בצייר אחד או אפילו רק שניים או על פי נושא כמו מים ו/או שעון ו/או עונות השנה / חגים ועוד מסגרות לתמונות אמנות בכל הגדלים וזולות במיוחד - באיקיאה.

אני כל כך מודה לכן על ההתייחסות

קשה לי להגיע לתא-אביב במשך השבוע, לכן אני מתעניינת על דרכים נוספות לרכוש ערכות אלה! תודה על העזרה מילי

אאייהה

New member
יש ערכת אמנות

מ ד ה י מ ה שנקראת "מראות". יש בה ציורים של אמנים ידועים (אני חושבת שרק ישראלים) וחוברת הפעלה לגננת. מומלץ ביותר.

למעלה