gigabyte

tsili21

New member
gigabyte

רציתי לדעת אם מחשב מתוצרת ג'יגה בייט הוא נחשב טוב?וכמו שקראתי כאן עדיף XP מאשר את ויסטה רק שלא ממש הבנתי למה? וגם אם תוכלו לעזור לי איך לבחור מחשב על מה אני צריכה להבתכל ? ת'כלס אני בעיקר משתמשת במחשב להורדות שירים תוכניות ,לעבודות,איטרנט

יאיר B

New member
גיגהבייט לא נחשבת לחברה מובילה בתחום הניידים

עדיף משהו קצת יותר מוכר, אם אתה לא חייב גיגהבייט. לגבי XP: היא דורשת פחות משאבי מחשב ולכן רצה טוב יותר על אותה חומרה שויסטה לא תרוץ עליה ממש טוב. על מה להסתכל? בעיקר זיכרון (זה הפרמטר הכי חשוב במחשב), מעבד למה שאתה רוצה לעשות פחות חשוב, כרטיס מסך בכלל לא חשוב (אפשר אינטל משולב, יספיק לך). כל השאר סטנדרטי (רשת אלחוטית, צורב DVD וכו'). מסך סביר להניח 15.4" רחב (קטן יותר זה אומר קל יותר וזה אומר יקר יותר).

2AA

New member
gigabyte נחשב אך לא בארץ

ברמת העקרון החברה התחילה לייצר ניידים במקביל לASUS באיכות לא פחות טובה מASUS והניידים של gigabyte נמכרים בעולם משנת 2000 בערך כך שהשם כבר ידוע. איכות היצור טובה כמו בכל המוצרים של gigabyte כך שאין מה לדאוג ואחריות היא שנתיים.המחירים של gigabyte היום מאוד תחרותיים אז משתלם לקנות. כמובן יש תמיד טובים יותר אבל יקר יותר וספק אם מבחינת עלות/תועלת יש צורך לשלם יותר.

למעלה