Gift חדשדש תהנו
מ מקס6 New member 31/1/08 #3 תאמיני לי לא יודע ,אבל יש להם ראש ,,,,יש לי עם הפטיש תני מכה בחלון יש x אחר כך לכי לספריה תמצאי מברג , נלוח קליעה למטרה תקליקי על האדום באמצע
תאמיני לי לא יודע ,אבל יש להם ראש ,,,,יש לי עם הפטיש תני מכה בחלון יש x אחר כך לכי לספריה תמצאי מברג , נלוח קליעה למטרה תקליקי על האדום באמצע
3 3 שרונית New member 31/1/08 #4 יש לי את הסיכה ויש לי מין שלט שקיבלתי מהקיר ליד התמונה אין לי מברג,,, הכתי על האיקס ולא קיבלתי מברג
3 3 שרונית New member 31/1/08 #8 פתחתי את הארון הקוד מהחיצים ,לפי התרגום של הקיר 7249 מצאתי מישקפיים איתם אפשר לראות מה לעשות עם העתם אבל אני לא מצליחה, הקוביה עושה משהו על המחשבון,,, אבל לא עוזר לי.....
פתחתי את הארון הקוד מהחיצים ,לפי התרגום של הקיר 7249 מצאתי מישקפיים איתם אפשר לראות מה לעשות עם העתם אבל אני לא מצליחה, הקוביה עושה משהו על המחשבון,,, אבל לא עוזר לי.....
מ מקס6 New member 31/1/08 #10 קחי את הקוביה בחזרה ,תגדילי אז תראי ,,,, שני נקודות זאת אומרת הוא מחליף את מס' 6 בלוח ,כי הוא על צבע ירוק
קחי את הקוביה בחזרה ,תגדילי אז תראי ,,,, שני נקודות זאת אומרת הוא מחליף את מס' 6 בלוח ,כי הוא על צבע ירוק
3 3 שרונית New member 31/1/08 #9 אני לא יכולה שוב מוזר.. אה עשיתי סביבון מהקוביה והסיכה חח... מה עושים עם העצם??