Ghost ו-Light

Ghost ו-Light

רק לפני כמה ימים נתקלתי בשירים האלו לראשונה... אני לא מבינה איך הם לא נכנסו לאלבום ונשארו כbonus tracks... שירים ממש מעולים ומאוד דפשים 10 לghost מבחינתי:)))

piegirl1

New member
ghost הוא שיר מעולה ולגבי יתר ה-bonus tracks

במארז הדה לוקס של האלבום יש דיסק, הכולל חמש רצועות בונוס וביניהן שיר חביב שמבצע מרטין בשם the sun and the moon and the stars. מצורף לינק למארז ולרשימת רצועות הבונוס: http://www.depechemode.com/sotu.html#box_set האמת גם אני לא מבינה למה ghost לא נכלל באלבום, מאחר שהוא אחד השירים הטובים, שמאוד קל לחבב בשמיעה ראשונה. אין לי מושג איך מתבצעת החלוקה. גם אני אשמח לשמוע ממי שמבין, מדוע יש הפרדה (הרצועות הופכות ל-b sides?) והאם הם ביצעו בהופעות אי פעם שירים כאילו שהיו בגדר בונוס או לא הופיעו באלבומים הרשמיים.

DepecheModeIL

New member
בי סיידס ובונוס טרקס

באלבום הנוכחי היתה פשוט כמות שירים גדולה מאד, הם אפילו התבדחו על כך שיוציאו אלבום כפול. בסופו של דבר הם צריכים לבחור שירים לאלבום מתוך מגוון שיקולים - שלהם, של המפיק ומשפיעים נוספים. וכך הוחלט ש-Ghost או Light למשל יכנסו כ"בונוס" לאלבום המיוחד וחלק הופכים להיות B SIDES (שאגב זה לא אומר שהם שירים סוג ב' - אבל זה גם אמצעי שיווק טוב לסינגלים ואלבומי לימיטד...).

למעלה