gh escape 4 ,תהנו
3 3 שרונית New member 19/9/06 #3 היי, מה עושים עם הסיר ??? אני מצליחה להרים את המצקת קצת וזהו..כלום לא קורה....
I ilanama1 New member 19/9/06 #4 הי שרונית עם הסיר לחצי כמה פעמים על העששית עד שתיפול ואז תתלקח אש מתחת לסיר ולמטה באש יש מפתח
I ilanama1 New member 19/9/06 #7 תרימי את המצקת ותפילי שוב לסיר כמה פעמים בצד שמאל למטה בתור הסיר יהיה לך מפתח
3 3 שרונית New member 19/9/06 #9 נשאר לי המפתח ה-9 מה עושים עם השלד ?? כלום לא קורה בתמונה הזאת......
I ilanama1 New member 19/9/06 #10 ליד השלד תקליקי על השיער של החיה הזאת שכל השיער יהיה על הריצפה הזיזי את השיער מימין לשמאל ושם יהיה מפתח לי יש רק 8 מפתחות על העציצים הקלקת?
ליד השלד תקליקי על השיער של החיה הזאת שכל השיער יהיה על הריצפה הזיזי את השיער מימין לשמאל ושם יהיה מפתח לי יש רק 8 מפתחות על העציצים הקלקת?
I ilanama1 New member 19/9/06 #11 מה קורה עם החתול והכלב לא מצאתי שם כלום האם הכלב צריך לתפוס את העכבר שיוצא
3 3 שרונית New member 19/9/06 #17 צריך מעט זריזות שימי לב שאת לא צריכה להקליק על החתול מספיק שאת עוברת לידו עם העכבר ....
3 3 שרונית New member 19/9/06 #18 אני לא מוצאת את המפתח הזזתי את השער מימין לשמאל, נאדה. משמאל לימים כלום.........הצילו....
I ilanama1 New member 19/9/06 #19 הזזת את השיער לא השער את החיה ליד השלד את צריכה לספר אותו כאילו והשיער שנופל על הריצפה את מזיזה מימין לשמאל אחד אחד ובסוף יש שם מפתח
הזזת את השיער לא השער את החיה ליד השלד את צריכה לספר אותו כאילו והשיער שנופל על הריצפה את מזיזה מימין לשמאל אחד אחד ובסוף יש שם מפתח