GFC - ספיישל מיוחד!

TheCharm

New member
GFC - ספיישל מיוחד!

בבקשה מיוחדת שקיבלתי, החלטתי להחיות את GFC. לפני שתתנפלו עליי, תחייכו, תצווחו, כאלה, אני כבר מודיע - הטורנטים לעונה השנייה לא יצאו לעולם לאוויר
ומדובר בספיישל חד פעמי
אז... איך אפשר לבחור מישהו לGFC כזה מיוחד בלי לעשות אפליות? לבחור מנהל? או מנהלת? או אדומה? או מי? ולכן, ברור שמי שצריך להיות זה שיקורקע אל הכיסא - כל המנצחים בפרסי הפורום (שזה כולל אותי. אריי
) שזה אומר - D.F זה בדוק שחר אורטל רותם עדי איתן ג'וני (שזה אני. אריי
) וזהו
אז, בלי שאלות פרטיות, ואם כן אז מי שכותב שאלה פרטית למישהו 1 - כותב לכולם. קדימה, לשאול. אה, וגם אלא שצריכים לענות שואלים. כאילו דה. והם גם עונים על השאלות של עצמם. אגב, סתם שתדעו, בקשר להתאבדות.. שחר ועדי גרמו לי לרגשי נחיתות בסופר וזרקו עליי חסה. ואז באו רותם ואורטל ונתנו להם כאפה, אבל מסתבר שהן עבדו עליי ושיתפו פעולה עם שחר ועדי ואז גם זרקו עליי פטרוזיליה. ואז הגיעו איתן ועוד מישהו אקראי וזרקו עליי סלט ירקות עם מלפפונים, עגבניות, ביצה, תירס וזיתים, ואז הייתי מלוכלך לאללה, וכשהלכתי לבית שלי להתקלח, אז מצאתי אקדח. והכנסתי כדורים, שיהיה ליתר ביטחון עם השרצים יחליטו לחזור ולזרוק עלי עוד ירקות, ואז אור באה, ולקחתי את האקדח, והיא לקחה לי אותו וירתה בי, אבל עדיין היו טביעות אצבעות שלי על האקדח, אז לא באמת התאבדתי. מרוצים?
כאילו, עדי?

TheCharm

New member
והנה כמה מהשאלות המסורתיות שלי

אז אין לי כוח לחפש בארכיון את השאלות שלכם (PARDON MY PAST), אבל... CRAZY JOHNNY: האם בית השחי שלכם מריח? האם הורדתם רינגטון לסלולרי שלכם, אבל הורדתם את הרינגטון מסלולרי מחברה אחרת? האם חירבנתם כבר היום? האם אתם קוראים עיתון בזמן הצואה?

RoRiL

New member
ממש לא שאלות פרטיות..../images/Emo77.gif

אבל סחתיין על הקמאבק

darklighter

New member
עונה../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

האם בית השחי שלכם מריח? לא שמתי דיאודורנט. האם הורדתם רינגטון לסלולרי שלכם, אבל הורדתם את הרינגטון מסלולרי מחברה אחרת? הסלולרי שלי לא מצליח להוריד כלום
האם חירבנתם כבר היום? פחח מה זה השאלה הזאת...NEXT האם אתם קוראים עיתון בזמן הצואה? EWWW לא
טוב מה עכשיו את מי אני אמורה לשאול?

darklighter

New member
פחח התשובה הראשונה התפקששה לי../images/Emo6.gif

האם בית השחי שלכם מריח? לא- כי שמתי דיאודורנט.

axnholic

New member
../images/Emo26.gif

האם בית השחי שלכם מריח? מה זאת אומרת? כרגע? מריח טוב או לא? האם הורדתם רינגטון לסלולרי שלכם, אבל הורדתם את הרינגטון מסלולרי מחברה אחרת? חס וחסה. האם חירבנתם כבר היום? היום לפני 3 שעות, או היום בבוקר? האם אתם קוראים עיתון בזמן הצואה? בדר"כ? בזמן האחרון? אתה צריך לדייק בתשובות שלך

RoRiL

New member
או מישהוא חי פה../images/Emo3.gif../images/Emo77.gif

מה נישמע שחר?

axnholic

New member
החיים קשים ../images/Emo3.gif

אבל היום התפטרתי מהעבודה, אז אני שמח
. עכשיו יש לי יותר זמן. בגלל ששאלת את השאלה בשירשור GFC, הינך צריכה לענות על שאלותייך. אז... רותם, מה נשמע?

RoRiL

New member
שלומי טוב../images/Emo13.gif../images/Emo77.gif

יש לי עתיד בעוזרת בית
ניקיתי את כל החדר שלי
והכל כי העוזרות הרוסיות לא יודעות לנקות
שחר במה עבדת?

darklighter

New member
אוי גמני עבדתי פעם בזה../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

חברות ביטוח סאקס

axnholic

New member
שאלות

האם עשיתם פינה מיוחדת לכבוד ספיישל חצי שנה? אם לא, אתם מוזמנים לחשוב על משהו, ולפתוח שירשור חדש. מה עשיתם בחופש? מה אכלתם לארוחת צהריים? איך קוראים לדוד של אמא שלכם? איך עושה חתול בלי שיניים? [שאלה לא אישית. דלגו] אתם עייפים כרגע? מצטער על חוסר השנינות בשאלותיי. אני נרדם על המקלדת
.

axnholic

New member
תשובות שלי

האם עשיתם פינה מיוחדת לכבוד ספיישל חצי שנה? אם לא, אתם מוזמנים לחשוב על משהו, ולפתוח שירשור חדש. עשיתי! מה עשיתם בחופש? עבודה, פסיכומטרי, נהיגה ועוד. מה אכלתם לארוחת צהריים? אכלתי כזה טוסט בייגלה. איך קוראים לדוד של אמא שלכם? אדי איך עושה חתול בלי שיניים? [שאלה לא אישית. דלגו] אתם עייפים כרגע? אממ... כן.

darklighter

New member
אמממ../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

האם עשיתם פינה מיוחדת לכבוד ספיישל חצי שנה? כן GFW ...
מה עשיתם בחופש? חיפשתי עבודה, הלכתי למפגשי פורום, ראיתי סרט, טלויזיה, מחשב... חראגיל
מה אכלתם לארוחת צהריים? של אתמול
נראה לי קציצות ופירה.. איך קוראים לדוד של אמא שלכם? רמו איך עושה חתול בלי שיניים? [שאלה לא אישית. דלגו]
אתם עייפים כרגע? כן

RoRiL

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo77.gif

האם עשיתם פינה מיוחדת לכבוד ספיישל חצי שנה? אם לא, אתם מוזמנים לחשוב על משהו, ולפתוח שירשור חדש. ועוד איך עשיתי
מה עשיתם בחופש? לא משו ממש מיוחד, חברות קניונים וכאלה
מה אכלתם לארוחת צהריים? שניצל של אמא (
) וקראסון איך קוראים לדוד של אמא שלכם? הוא חי?
איך עושה חתול בלי שיניים? [שאלה לא אישית. דלגו] מיאו ג'וניור אתם עייפים כרגע? לא. כרגע קמתי

RoRiL

New member
שאלות../images/Emo13.gif../images/Emo77.gif

יש לכם שושו קטן בבבית?
(כלומר כלב
) מה השעה עכשיו? אתם אוהבים אותי? כמה מ 1 עד 10 אתם אוהבים תפורום? נכון שהפורום במועדפים? נכון נכון?!
נכון ששיגעתי אתכם?

RoRiL

New member
חייבת לענות.. ../images/Emo77.gif

יש לכם שושו קטן בבבית?
(כלומר כלב
) בטח- בלוש היפה שלי
מה השעה עכשיו? 14:13 אתם אוהבים אותי? אני אוהבת את עצמי. כה
כמה מ 1 עד 10 אתם אוהבים תפורום? 100! נכון שהפורום במועדפים? נכון נכון?!
ודאי
נכון ששיגעתי אתכם? את עצמי שיגעתי:S

axnholic

New member
../images/Emo27.gif

יש לכם שושו קטן בבבית? (כלומר כלב) יש לי שושה [כלומר כלבה+ שיר הנושא מ"שושה"]. מה השעה עכשיו? 3 וחמישה אתם אוהבים אותי? בטח בטח
כמה מ 1 עד 10 אתם אוהבים תפורום? 10 נכון שהפורום במועדפים? נכון נכון?! נכון נכון נכון נכון נכון ששיגעתי אתכם? לא ממש.

למעלה