GFC - ספיישל מיוחד!
בבקשה מיוחדת שקיבלתי, החלטתי להחיות את GFC. לפני שתתנפלו עליי, תחייכו, תצווחו, כאלה, אני כבר מודיע - הטורנטים לעונה השנייה לא יצאו לעולם לאוויר
ומדובר בספיישל חד פעמי אז... איך אפשר לבחור מישהו לGFC כזה מיוחד בלי לעשות אפליות? לבחור מנהל? או מנהלת? או אדומה? או מי? ולכן, ברור שמי שצריך להיות זה שיקורקע אל הכיסא - כל המנצחים בפרסי הפורום (שזה כולל אותי. אריי
) שזה אומר - D.F זה בדוק שחר אורטל רותם עדי איתן ג'וני (שזה אני. אריי
) וזהו
אז, בלי שאלות פרטיות, ואם כן אז מי שכותב שאלה פרטית למישהו 1 - כותב לכולם. קדימה, לשאול. אה, וגם אלא שצריכים לענות שואלים. כאילו דה. והם גם עונים על השאלות של עצמם. אגב, סתם שתדעו, בקשר להתאבדות.. שחר ועדי גרמו לי לרגשי נחיתות בסופר וזרקו עליי חסה. ואז באו רותם ואורטל ונתנו להם כאפה, אבל מסתבר שהן עבדו עליי ושיתפו פעולה עם שחר ועדי ואז גם זרקו עליי פטרוזיליה. ואז הגיעו איתן ועוד מישהו אקראי וזרקו עליי סלט ירקות עם מלפפונים, עגבניות, ביצה, תירס וזיתים, ואז הייתי מלוכלך לאללה, וכשהלכתי לבית שלי להתקלח, אז מצאתי אקדח. והכנסתי כדורים, שיהיה ליתר ביטחון עם השרצים יחליטו לחזור ולזרוק עלי עוד ירקות, ואז אור באה, ולקחתי את האקדח, והיא לקחה לי אותו וירתה בי, אבל עדיין היו טביעות אצבעות שלי על האקדח, אז לא באמת התאבדתי. מרוצים?
כאילו, עדי?
בבקשה מיוחדת שקיבלתי, החלטתי להחיות את GFC. לפני שתתנפלו עליי, תחייכו, תצווחו, כאלה, אני כבר מודיע - הטורנטים לעונה השנייה לא יצאו לעולם לאוויר