האם הקופסא של GEWISS היא כמו קופסאת עומק שאפשר להשתמש בה לחיבורים מאחרי השקעים? אם אני מתקין 2\3\4 שקעים ביחידה אחת אפשר לגשר ישירות בין השקעים? (ב-2 שקעים אני יודע שאין בעיה). צריך להעביר ביקורת במקום, למרות שאף פעם לא ביקשו ממני לפתוח שקעים של GEWISS אין לדעת...
לצורך כך יצאו התקנות החדשות שאוסרות מבדקים מאחורי שקעים או מפסקים ומאלצים התקנת קופסאות עם מחיצות. במידה ואתה חייב מס' שקעים בשרשרת אתה חייב לפרוס לכל אחד צינור מקופ' החיבורים. אשר.
תפנה לפנה כל עבודה שמצריכה טסט ובמיוחד עבודות בניה חדשה ,לטסטר מחב' החשמל ותשאל והוא יבהיר לך את הדרישות. לגבי התקנות ,אני יודע שהן הועבור גם בפורום ,תחפש בחיפוש מתקדם. אשר.
ב 7 לחודש שאלו הרבה שאלות לגבי גוויס בעיקר שאלות לגבי חיבורים מחיצות. בפנל ישבו בודקים ראשי אזור מנהלים והעבירו הדרכה משביעת רצון לגבי גוויס. ונאמר בפרוש אין חיבורים בתוך קופסא נכון שיש תקן לשירשור בין שני שקעים שהמרחק שלהם לא גדול מ 30 ס"מ מותר אבל בקופסא גלילית (קופ' 55 ) שהאחד עומק והשניה רגילה דבר נוסף אם מתאפשר מבחינת עובי בלוק ניתן לשים קופסא מאחורי קופסאת גוויס לשם חיבורים ועוד נאמר שישנה אפשרות למשל קופ'3 ומפסק יחיד שבמחיצות הנותרות נבצע חיבורים עובר ביקורת אבל לדעתי יכול לפגוע בבידוד מהלחץ שנוצר בקיצור כדי שהחשמלאי ישן בשקט ויעבור ביקורת ללא חשש יעשה קופ' 70 וממנה יצא צינור לכול מחיצה זה מקצועי ובטיחותי מה לעשות שלפעמים לקוח לא רוצה לראות קופ' של פעם הכוונה ל 70 מסבירים כי זה המצב יש חוק הגוויס נעשה כבר דייסה מרוב בחישות אבל חוק זה חוק לילה טוב