Get In!Get In!Get In!Get In!

ShayRu15

New member
Get In!Get In!Get In!Get In!

אני צריך מישהו שמבין ב MusicMatch אני לא מבין איפה האפשרות של הפיכת קבצי Mp3 לקבצי Wav תודה אחים שלי אם יש בעיות - תמיד שמח לשוחח 234335707ICQ תודה אנשים

HeavenlyB

New member
יש צוכנה מאוד בסיסית וחינמית

שיושבת על המערכת ופשוט עם קליק ימני על כל קובץ אודיו פותח לך אפשרויות להמיר לכל מיני פורמטים אחרים. היא נקראת DBpowerAMP Music Converter

ShayRu15

New member
זה השם המלא אחי?

DBpowerAMP Music Converter ככה לחפש? טוב בכל מקרה תודה מראש אחי יש בה אפשרות להפוך כמה קבצים ביחד תגיד?

ShayRu15

New member
הא תודה אחי מצאתי את התוכנה

עכשיו יש בעיה אצלי =( חיפשתי ב www.Download.com מצאתי את זה עכשיו עם המזל שלי - המחשב שלי ניהיה מעאפן לא ידע מה יש לו וכשאני לוחץ על "הורדה" זה אומר שזה לא מוצא משהו אנערף (נו כזה ארור מעאפן כולכם מכירים את זה) קיצר, אם מישהו יכול להציע לי על אתר הורדות דומה לזה שאפשר להוריד משם הרבה דברים אני אשמח תודה אחים שלי ובמיוחד לך אחי :D יום טוב

HeavenlyB

New member
כן

אפשר להמיר כמה קבצים ביחד. הסתכלתי שוב אצלי, ואפשר להמיר מWAV ל MP3 וחזרה. אלה הפורמטים שאני רואה. אתה כמובן יכול לבחור את האיכות. תוכנה מעולה. השתמשתי בה לפני כמה שנים. עכשיו מישהו שלח לי לינק שלה כך שהתקנתי אותה שוב. http://www.dbpoweramp.com/dmc.htm

ShayRu15

New member
וואלה תודה רבה אחי!

תוכנה פצצה משהו בסט וגם נוחה מאוד אבל עכשיו הבעיה בקבצים חחחחח יש כמה אמ פי 3 שפגומים כנראה אז זה לא מצליח להפוך אבל עדיך ציפור אחת בכיס - משתיים במעיל ששכחת בבית! תודה אחי שי:p

למעלה