GeoCities

BlueWhite

New member
GeoCities

שלום. שני אתרים בעברית שנמצאים בשרתים של GeoCities נותנים לינקים מתוך האתר שלי. שלחתי להם מכתב שבו אני מבקש מהם להוציא את הלינקים, אבל לא נראה לי שזה יזיז להם. צריך עזרה עם מישהו שמבין בפריצה לשרת הזה כדי לתת אות של תבונה להם שאם הם רוצים להביא קבצים לגולשים שלהם הם צריכים לעלות אותם.

kixl0r

New member
הודעה שכולכם צריכים לקרוא

אני מצטער אבל השאלה הזאת די טיפשית ומביכה.. אני לא מנסה להעליב אותך פשוט תימנע ותימנעו משאלות כאלה.. אני לא יירד לרמה של מסכנים ויתחיל : Lamer LOL! פשוט תימנע..

Salem

New member
זו בעיה פשוטה...

למה לעבוד קשה? פשוט שלח אי מייל לGeoCities ותסביר את הבעיה. הם כבר ימחקו את האתר. :)

IgalR

New member
או כל סקריפט צד שרת אחר

פשוט בASP יש לי פתרון מלא . ובטכנולוגיה אחרת אני יכול לעזור רק עם עקרון .

IgalR

New member
בד"כ המצב הוא כזה :

יש אצלך קבצים ואתה רוצה להגביל הורדה שלהם ע"י המשתמשים . ומצד שני אתה רוצה לאפשר הורדה מבוקרת של הקבצים (למשתמשים רשומים,משמשים שהגיעו מהדף הראשי או כל תנאי אחר). העקרון הוא לכתוב סקריפט שיקרא את הקובץ באופן בינארי ממקום פיזי בדיסק וידחוף אותו ללקוח . הסקריפט בASP נראה כך :
<% ´Binary Read File Dim objStream Set objStream = Server.CreateObject("ADODB.Stream") objStream.Type = 1 objStream.Open theFile ="c:\Inetpub\wwwroot\video\files\catalog.pdf" objStream.LoadFromFile theFile ´Add content type and headers Response.ContentType = "application/pdf" Response.AddHeader "Content-Disposition", "attachment;filename=catalog.pdf" ´Push to client Response.BinaryWrite objStream.Read objStream.Close Set objStream = Nothing %>​
הקוד הנ"ל יקרא קובץ מהדיסק יוסיף לו HEADER מתאימים ויפתח בצד לקוח דיאלוג OPEN/SAVE AS . אם תרצה שהקובץ יפתח אצל הלקוח תחליף את הATTACHMENT ל INLINE . * שים לב שאין קשר בין שם הקובץ או המיקום שלו על הדיסק לבין שם הקובץ שהלקוח יראה בSAVE AS כך שהקבצים יכולים להיות בתיקיה קשה לניחוש או בספריה שלא פתוחה לWEB . * לכל סוג קובץ צריך להתאים CONTENT TYPE כדי שהדפדפן יריץ את האפליקציה המתאימה . כמובן שלקוד אתה יכול להוסיף לוגיקה שתבדוק הרשאות סוג משתמש REFERER וכו...

למעלה