Gentle giant - octopus

Gentle giant - octopus

מה אתם אומרים שווה להתחיל את הלהקה הגדולה הזאתי עם הדיסק הזה??? עם לא אז תנו לי המלצות תודה...

RamiSun

New member
מי זה החתול הזה, נשמה עיניים....

בכל אופן שווה בהחלט להתחיל עם הדיסק הזה. אחלה דיסק ואחלה להקה אף שאני אוהב יותר את Three Friends שלהם. אבל מתי תתחיל כבר לשמוע את Relayer של יס?????

מתאים בהחלט

אני חושב שאלו האלבומים של ג'נטל ג'ייאנט שטוב להתחיל איתם : Acquiring The Taste Three Friends Octopus Free Hand וזאת רק על פי אפיון השלמות שלהם. הקטע הוא שכל אלבום שלהם הוא מאוד שונה, ויצור ציפיות שונות לגמרי לגבי האלבומים הבאים שתרצה להמשיך איתם. אני מאמין שבכל "מסלול" שתבחר בו, תצטייר לך תמונה שונה של ג'נטל ג'ייאנט, ותשמע אותם פשוט אחרת. זה, כמובן, יקרה לכל אדם, כי בנוסף למוסיקה עצמה משפיעות גם הנסיבות של הזמן, האופי של הבנאדם והעבר המוסיקלי שלו. ולכן אני לא יודע עם מה הכי "נכון" להתחיל. אם אתה חושב שייצא לך להתרכז במילים של האלבום שתשמע לא פחות מבמוסיקה שלו, אז אמליץ לך דוקא על The Power And The Glory. שכן כיום אנו נמצאים באחד מהשיאים (לפחות מבחינת חשיפה תקשורתית) של גלי השחיתויות בעולם העסקים והפוליטיקה, והאלבום הזה מדבר על שיא אחר של הגלים האלה שקרה מאוד סמוך לזמן יציאתו. פרשת ווטרגייט, כך אומרים.

cut2

New member
קצת מסתייג

אני חושב שממש עדיף שלא להתחיל עם The Power And The Glory. האלבום הזה מכיל יותר מידי מאפיינים של GG והוא בשל מאוד, ככה שאם אחרי זה הוא יפנה ל Acquiring The Taste למשל, זה ישמע לו דל או שונה מידי. לדעתי צריך לפתוח עם Acquiring The Taste או Three Friends. אח"כ לשמוע את התקופה הראשונה (חמשת האלבומים הראשונים), לא משנה ממש באיזה סדר, ואחרי זה את השניה (Power עד Interview).

למעלה