Gears of war!!

StaffordshirE

New member
Gears of war!!

דייב הנחה את התוכנית הדבנגרס בול בMTV לפני יומיים והתוכנית עסקה בדיבורים על המשחק החדש gears of war (כן גם השיר החדש של מגהדת' נקרא ככה
) בקיצור, יש כמה סרטונים באתר של MTV ושם רואים את דייב מנחה ומדבר על המשחק, אבל גם יש גרסא של השיר LIVE!! אני משער באיכות טובה מאוד כי זה MTV. עדיין לא צפיתי בזה, רציתי לשים את הלינק פה קודם
http://www.mtv.com/overdrive/?id=1546058&launchedFrom=/ פשוט תרדו למטה עם הגלגלת.

StaffordshirE

New member
שיט...כרגע ניסיתי לראות את הוידאו

והיה כתוב שמי שלא מארה"ב לא יכול לצפות בו
אני אחפש בYOUTUBE

StaffordshirE

New member
איזה שיר ענק!!!!!!!!!!!!!

מזכיר קצת את התקופה של TWNAH! שיר פשוט ברמה!!!!!
בסוף יש עבודת גיטרות לפנים! אתם תאהבו תאמינו לי!
והפעם שומעים ורואים בנזונה אז בלי תירוצים

בואנה, שיר בנזונה.

אהבתי יותר את הסולו של (ג)לאנד-רובר מאשר של מאסטיין, אבל פאק, אחלה שיר! הולך להיות דיסק בנזונה חברה!

the Sithari

New member
או!

ריפים לפנים, פשוט וקליט! לא השתגעתי מהסולואים, אבל אני יודע למה גלן מסוגל מהסולו בWN, אז אני מסיר את הכובע בפניו=] יהיה דיסק בסט!

StaffordshirE

New member
ועכשיו הליריקס ../images/Emo13.gif

תהנו
Gears Of War Music & Lyrics: Dave Mustaine Gears of war Gears of war Gears of war Gears of war Gears of war Gears of war Gears of war Gears of war Ethnic cleansing with no defending Faster genocide A fatal ending with no surrendering Cover laughter, cries, they lie Smart bombs, precision guided armament A more sophisticated way to end the bid To research and invent such intelligent weapons That kill each other, like the gears of war Gears of war Gears of war Gears of war Hooorrrahhhh!!! Gears of war Gears of war Gears of war When you lie with thieves then you die with thieves Cross my heart, and hope that you die! When the smoke has cleared, the devil's in the mirror And you see his warheads paint the sky, now you die! Smart bombs, precision guided armament A more sophisticated way to end the bid To research and invent such intelligent weapons That kill each other, like the gears of war

אני אוהב פרושוטים../images/Emo13.gif

שיר טוב
יש לו חסרון אחד והוא שהוא יחסית איטי
אבל שיר אחד איטי באלבום יכול להיות טוב, רגעי הפסקה וכו'

genz

New member
את האמת...

לא משו. אולי אני צריך לשמוע את הגרסה הסופית של זה, אבל כרגע, זה לא מאוד מעניין.

KsE

New member
נחמד

אהבתי את הפתיחה ואת הקטע לפני הסולו. כל השאר פחות הרשים אותי. אני מניח שגם הסאונד ישתפר בהמשך.

למעלה