GD150 ת"א ירושלים

For Martha

New member
עזוב אותך עיקר או טפל,

דבר לעניין, איך באמת אפשר לשמור על סלד גבוה ומהירות נמוכה עם וריאטור? ולא כמו שמבעד למשקף אמר על ג'ק אמצע
, אגב מה איתך מעבד למשקף אתה קונה וספה?

באדי

New member
../images/Emo2.gif, לא ממש מבוסס

אאל"ט, באחד מהדגמים הראשונים של ה- R750, היתה בעיית התחממות - היצרן פתר זאת ע"י הצרה של תעלות המים מנוע, כדי להאט, את מהירות זרימת נוזל הקירור ובכך לאפשר חילוף חום יעיל יותר. בנוסף מהירות סיחרור גבוהה של נוזל הקירור, יוצרת בעיות אחרות כגון, קורוזיה מוגברת עקב תופעת הקויטציה.

באדי

New member
בהחלט יכול להיות שאני טועה בדגם -

אני כמעט בטוח, שהיה זה אופנוע ספורט מהשנתונים של ה- R750 הראשונים שהגיעו ארצה.

רמי97

New member
אני עושה אשדוד תל אביב על GD150 על בסיס קבוע.

הוא באמת חייה , הוא חזק מאוד,,,,, הנה תמונה של ה GD שלי....

עשיתי י"ם - ת"א על הונדה נס 125

ולא היו שום בעיות מיוחדות. האמת, נסיעה ממש כיפית. לא התחמם בכלל, לא הזיע ולא הראה שום סימני עייפות. קצת חסר מהירות בעליות, אבל לא ברמה קריטית. לכל אלו שתמיד תוהים אם נסיעות כאלה הן "אפשריות", אז הן אפשריות ועוד איך. אף על פי כן, אילו הייתי צריך לעשות את המסלול הזה באופן קבוע הייתי בהחלט עולה בסמ"ק. בעצם, אילו היה לי התקציב בטח הייתי עולה בסמ"ק בלי קשר.

רמירס

New member
אין על הנס הזה

ומאז שהפסקתי להסתובב במוסכי הונדה אז בכלל כל העסק נהיה יותר חביב. אתה נהנה מג'וימקס הדנדש שלך?

רמירס

New member
אין הבדל ממשי

לנס (המכונה גם @) יש עיצוב יעני איטלקי כזה, והדילן נראה יותר יפני. מבחינת מנוע ומכלולים שני הדגמים אותו הדבר.

ידעתי שגרנד דינק הוא כלי חזק...אבל אשדוד ?

זה באמת מפתיע אותי שאתה נוסע עליו על בסיס קבוע. חשבתי שאשדוד הוא מתאים לקטגורית 250 ומעלה... יפה.

א Ron

New member
עשיתי נסיעה מת"א לירושלים++ בסופר דיוק 125

מלבד הנסיעה הארוכה יחסית גם נסעתי בצורה הרבה יותר מאומצת מהרגיל (המחוגה באזור האדום). (בדרך החזור נדמה לי שהרגשתי שהוא איבד מהכוח שלו, כנראה עקב המאמץ, אבל עדיין נסעתי +- באותה צורה.) אבל לאחר הנסיעה הארוכה, עכשיו אני מרגיש שהקטנוע מתפקד יותר חלק, והרבה יותר טוב ממקודם,

For Martha

New member
אני כבר הפסקתי להגיב...

זה שירשור שצריך להכניס לטאגליינס תחת קטגוריה "תעיוט"...

למעלה