GD 250 VS JOYRIDE200

GD 250 VS JOYRIDE200

אני יודע שבטח השאלה נשאלה כבר בעבר,אבל עשיתי חיפוש לא מועט ולא מצאתי תשובה ברורה המנמקת מה עדיף לצורך נסיעות של 15-20 ק"מ כל כיוון 5 פעמים בשבוע... יתרונות וחסרונות והשוואה בין הג'וירייד 200 לגרנד דינק 250,אם אפשר.. עדיף מבעלי נסיון...

מבחינת השוואה אני לא יכול לעזור , אבל

אני ממליץ בחום על רכישת ה- JOYRIDE200 . מבחינת אמינות ומבחינת שוק. אגב הוא מאוד נוח

הגוירייד מתאים למתחילים

ולא ממש ברור לי למה משווים ביניהם. לדעתי הגרנד דינק הוא קטנוע מתקדם יותר.

thomach

New member
היתה לי את אותה התלבטות והלכתי על הGD

משום שאני נוסע 35 ק"מ ובאיילון, החלטתי ללכת על יותר כוח. עד היום (8 חודשים) מרוצה מאוד. לדעתי הג'ויי יספיק לנסיעות שאתה מדבר עליהן

whistler

New member
אני עושה נסיעה כזאת כל יום עם הג'וירייד

אני נוסע בערך 20 וקצת ק"מ לכל כיוון, עם הג'וירייד שלי, והוא עושה את בכיף. הנסיעה שלי מתחלקת לעירוני (כ 5 ק"מ), בינעירוני (עוד כ15 ק"מ) ועוד כ 2-3 ק"מ שוב עירוני. בקטעים העירוניים הוא מתפקד מעולה - כמו קטנוע הרבה יותר קטן, משתחל ממש יפה, והמראות שלו לא מפריעות (בניגוד ל GD שהם במיקום ממש גרוע, גם אם מקפלים אותם). ובבין עירוני, הוא משייט בכיף בין 100 ל 110 קמ"ש, עם עוד כ 10 קמ"ש רזרבה לעקיפות אם צריך... אני עושה את הנסיעות האלה כמעט שנתיים על הגו'ירייד שלי, ותודה לאל הוא משרת אותי נאמנה. (אני מוכר אותו כי הצרכים שלי עומדים להשתנות בקרוב, ואעלץ לעשות נסיעות יותר ארוכות, לכן אני מחפש כלי קצת יותר גדול - פרטים בחתימה, אם אתה מעוניין)

אבל הבנתי מחבר...

שהמהירויות שלהם בסה"כ די זהות,הג'וירייד 200 נוסע 120-130 מהירות סופית והגרנד דינק גם כמעט אותו דבר, הנסיעות הן 15 ק"מ כל צד בבינעירוני ופעם בשבוע בערך 25 ק"מ כל כיוון בבינעירוני....אני חושב שהג'וירייד יעמוד במשימה..

thomach

New member
המהירות הסופית לא משנה

אתה הרי לא נוסע בפול גז. ההבדלים הם ברזרבות כוח, ובמידת המאמץ למנוע. נפח גדול יותר שווה עמידות גבוה יותר במהירויות גבוהות ולאורך זמן. אבל, שוב, הגוי רייד מתאים לנסיעה שאתה מתאר

למעלה