GC israel ? האומנם?!

• פותח הנושא tnx
  • פורסם בתאריך

tnx

New member
GC israel ? האומנם?!

אחרי הרבה זמן שלא עדכנתי אותו היום ישבתי ולקחתי המון חדשות,קטעי וידאו ורדיו והכנסתי הכל לאתר. הגעתי למסקנה שאי אפשר להמשיך לנהל בקצב כזה את האתר ועלה לי רעיון- במקום הפורום שקיים לאתר אפשר לשלב בין הפורום בתפוז לבין האתר. ככה שכל הידיעות שמפורסמות פה יועברו לאתר , וכל מי שנכנס לאתר מקושר לפורום בתפוז בתור הפורום של האתר? מה אתם אומרים? ד"א אני אשמח לקבל עזרה בחדשות וכו' פשוט ממש חבל לסגור אותו.

FIRE GODDESS

New member
../images/Emo45.gifצודק -בקשר לחדשות

אממ את החדשות שאנחנו מביאים תשים באתר....או שאתה רוצה שזה קודם יהיה באתר ואח"כ בפורום...מה שזה לא יהיה אין לי בעיה עם זה....אבל צריך לעדכן כמובן!

tnx

New member
זה לא ממש משנה איפה יפורסמו קודם..

לדעתי אפשר שכמה כותבי חדשות ישלחו לי ואני אכניס לאתר, מי שיש לו עוד חדשות שלא פורסמו יכול לפרסם כאן (במקום הפורום הקודם של האתר ) ואני אקח מכאן ואשים בדף הראשי או במקום המתאים.. השאלה אם בכלל רוצים לשלב את הפורום הזה עם האתר..

tnx

New member
jumpin' -מוקפץ

תגובות? עצות? בעד?נגד? רעיונות!? מה קרה פתאום הפכתם ליבשים?

EleVaTioN

New member
רעיון נחמד ../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

גם לפורום גם לאתר אני אוכל לבקש לשים לו קישור בלמעלה של הפורום ככה שכל באי הפורום יראו אותו ישר

tnx

New member
סבבה אני אכניס גם קישור

אז אני משנה את הקישור באתר לפורום פה. ד"א כולם מוזמנים להכין לעצמם אווטרים וחתימות וכל עדכון שלכם החתימות/אווטרים יופיעו בדף הראשי באתר עם העדכון.. כל מי שיש לו עדכונים וגלריות מוזמן לשלוח למייל של האתר, לי, או אפילו פה.

Unaffected

New member
מה כ"כ מצחיק?

רק ציינתי שזה *קצת* לא חכם לא לשתות יום וחצי או כמה זמן שזה לא יהיה באמצע אוגוסט. בכלל,שמעתי היום יותר מדיי על זה. "נכנסת לים בתשעה באב?!זה מסוכן!!" בלה בלה. ואני בטח יוצאת טיפשה מכל ההודעה הזאת,שיהיה.

RoCk StaR 1

New member
דוגריייי

אני נוסעת הלילה עוד מעט לאילת ועכשיו אמרו לי שכנראה לא נלך לים מחר בגלל התשעה באב הזה! אני יתחרפן o_O

tnx

New member
סקרי הפורום הקודם..

איך נמשיך את טופ 10 ג"ש? המשאלים הקודמים שנעשו באתר.. יש אפשרות לעשות כאן סקר שבועי?

למעלה