GBPJPY

Boy Plunger

New member
אתה מתכוון לזה שהגודל שלו לא חריג במיוחד?

דווקא זה לכאורה נראה לי יותר טוב היות והפטיש נוצר על התמיכה היומית אבל גם הTF השבועי והחודשי נראים כרגע לא טוב אם כי הם עדיפים על הUSDJPY אם תשאל אותי. אני מניח שאנחנו חלוקים גם כאן אבל סתם בגלל שאין לי שום איתות עם סיכון נמוך לשורט אז אולי אקנה קמצוץ מהUSDJPY במקרה ותהיה פריצה של 87.01, שווה לנסות היות והיו לך פגיעות מוצלחות. קנייה - 87.11 מכירה - 87.9 סטופ - 84.72 האם זה מה שאתה מתכנן לעשות? להגיד לך את האמת, מאוד לא נוח לי עם זה היות ואני מסכן 239 פיפסים בשביל לעשות 79 שזה בדיוק שליש ובדיוק בגלל זה אני מתכנן לקנות קמצוץ. אני מניח שהאחוזי פגיעה שלך הם לפחות 80% היות וביחס סיכון סיכוי כמו שלך אתה חייב לדייק ברוב המוחלט של המקרים.

libertycm

New member
לא, מה ששונה זה

"הקופסא" שסימנתי בטרייד של ה GBPJPY, זה אומר שלמחיר יהיה יותר קשה להמשיך כלפי מעלה בעוד שב USDJPY הדרך פנוייה הרבה יותר. הקופסאות האלה (BOX) זה מה שיותר את הרמות ש"מפריעות" למחיר ולכן הטרייד של ה GBPJPY פחות טוב בעיני. אני הולך לעשות בדיוק את מה שכתבת, רק אני עדיין לא החלטתי מה לעשות כשנגיע ל 88.00, יכול להיות שאני אזיז SL ל BE או קומבינציה אחרת שתשאיר אותי ללא סיכון, אני אעדכן. אני מוכן לסכן גם 239 פיפס בשביל 79 שאני יודע כמעט בוודאות שהמחיר יגיע לרמה שאני צופה שאגיע, אני לא מסצכל על יחס סיכוי/סיכון, המונח הזה לא קיים אצלי.

Boy Plunger

New member
אוקיי, קיבלתי

שיהיה הרבה הצלחה עם זה אבל מה שלא יהיה, בטוח שיהיה מעניין ביום ראשון ושני.

Boy Plunger

New member
שאלה קטנה ברשותך

היות ואין עמלות בפורקס אז התשלום הוא על הספרייד אז מתי אתה חושב תיכנס לטרייד, כאשר עמודת ההיצע(ASK) תגיע ל87.11 או כאשר עמודת הביקוש(BID) תגיד ל87.11?

libertycm

New member
זה הולך ככה

הגרף הוא של BID, לכן אני נכנס ללונג ב 87.10+ספרייד שזה בערך 87.12. אני בודק והרבה סוחרים מוותרים על הטרייד הזה אבל החלטתי ללכת עליו, אני עושה קצת חישובים (מזל שיש את הסוףשבוע) איך אפשר בכל זאת להכנס ולהגיע למצב של טרייד ב BE. זה עניין של תחושה שאני "חייב" להכנס לטרייד הזה, מחר אני אעדכן מה אני אעשה.

Boy Plunger

New member
בשביל זה עשיתי סקר סנטימנט

ולפי הסקר הזה שנחל כאן הצלחה מרובה בפורום רוב הסוחרים כן הולכים על זה.

הצופה.

New member
אתה לא מסתכל על יחס סיכון סיכוי

כי אתה משחק בנדמה לי ואינך סוחר כדי להתפרנס וזה ברור אתה פשוט בדיחה מהלכת חבל שאתה מוליך שולל אנשים אחרים ומלמד תתבייש לך!

libertycm

New member
עוד פעם אתה.....

פשוט בדיחה מהלכת, לא יאמן. כבר כתבתי לך בעבר שכל עוד שאתה לא מראה טריידים או הולך איתי ראש בראש מבחינת תשואה אז תשב בשקט ותסתום. לבוא ולתקוף אותי שאני לא מתפרנס בלי שאתה מכיר אותי זו פשוט חוצפה. מה שאני למדתי ומה שלימדו אותי לא תוכל ללמוד גם עוד 100 שנה. אתה אפילו לא שווה תגובה.....

הצופה.

New member
ואתה צודק לא עושים כזה טרייד

אם תפסיד בעיסקה בזו לא תיכנס לעיסקה הבאה! כמה הפסדים רצופים כאלו אתה מוכן לקחת? ב239 פיפס אתה קונה אופציה call בשער הנוכחי עד לחודש מרץ-כלומר גם אם השוק יורד למטה ואחר כך עולה אתה עדיין בפנים פשוט תקשיב לעצמך אתה הכי מומחה בכסף שלך לא עושים כזה טרייד ! אגב גם לא טרייד הפוך גם לא משקיעים 79 בשביל 239 ...מה שקובע את הכניסה לעיסקה זה המרחק מהסטופ אם אתה קרוב לסטופ ואחרי שהשוק כבר סימן שהוא מחליף כיוון תיכנס לעיסקה ....תסכן 30-40 פיפסים אתה יכול להרשות לעצמך לטעות 8 פעמים רצוף ואילו בעיסקה שאתה מציע אתה יכול לטעות רק פעם אחת על אותו הסכום חטפת הפסד של 239 בעיסקה הזו תיכנס לעיסקה הבאה? באיזה מכפיל אתה עובד? לפני שלומדים ניתוח טכני ומדים לנהל את הכסף ואתה היחס הריגשי שלך והספים הפסיכולוגיים שלך לעומת הסכומים ואיך אתה מגיב להם עד שאתה לא מכיר את עצמך אתה לא יכול לסחור

libertycm

New member
תגיד לי, אתה אימבציל?

אתה נכה שכלית??? לא מעניין אותי פיפסים, אני מסכן כל פעם אחוז מהתיק, אפילו קוף היה מבין את זה... אם אני מסכן אחוז אחד כל עסקה אני צריך 100 עסקאות בשביל להפסיד את הקרן. אתה פשוט בדיחה מהלכת, ליצן מגוחך

הצופה.

New member
חבל שאתה משקר ללא הפסקה

239 פיפס סיכון? בחשבון רגיל זה 2770$ ולפי שער 86 ביין בחשבון מיני זה 277 $ ובחשבון מיקרו זה 28$ אם אתה סוחר ומסכן רק אחוז אחד מהתיק אז החשבון הוא ככה אם החשבון רגיל התיק שלך 277,000$ ואם חשבון מיני זה 27,700$ ואם מיקרו זה 2700 דולר עכשיו אם אתה סוחר על חשבון רגיל שכל עיסקה היא מאה אלף דולר ומחזיק בשביל זה ביטחונות של 277 אלף דולר זה אומר שאתה סוחר אפילו לא באחד לאחד אלא בשליש סיכון מהתיק מאחר ואתה נמצא בפורום מט"ח ואנשים פה יודעים לעשות חשבון(ככה אני מקווה) מסחר של אחד לשלוש זה נחשב סיכון נמוך אבל שליש? לך תשקיע בפקמ אפס תקבל יותר ועוד אתה טועם שלמדת את זה ממישהו שסוחר 30 שנה? בטח הוא סוחר ברחוב לילינבלום חחחחחחחחחחחחחחח גם לשקר צריך לדעת חחחחחחחח אני בטוח במיליון אחוז שאתה לא סוחר! אגב זה לא בושה לא לסחור

leatherface12

New member
אני כל הזמן עושה את זה

ומרוויח חבל על הזמן מתוך 50 עסקאות הפסדתי רק 9 אני מסכן רק בהתחלה אחכ אני מתקרב למחיר עם הסטופ ובדרך כלל תוך יום יומיים נגמרת העסקה

למעלה