GBPD שבוע אחרון

GBPD שבוע אחרון

במהלך השבת אפרסם את תוצאות השבוע הקודם (ויש מהפכות של ממש) בנתיים, הנה השאלות החדשות לשבוע המסכם של המשחק. אבל קודם החוקים ואלו הכללים: מידיי שבוע אפרסם 5 הגדרות. לכל תשובה יש הרבה מאוד אפשרויות, עליכם לנחש מה יהיו התשובות הכי פופלריות לכל הגדרה, מספר הנקודות שתקבלו על כל תשובה הוא כמספר הגולשים שיענו את אותה תשובה שאתם בחרתם. לדוגמא: אם ההגדרה היא: חבר בלההקת לד זפלין, ועשרה גולשים בחרו בג'יפי פייג', כל אחד מהעשרה יקבל 10 נקודות. הנקודות נצברות משבוע לשבוע, כאשר בסוף המשחק נכריז על מנצח הבחירה הפופלרית. אני אבחר לכל הגדרה שתי תשובות מראש (שלא אגלה לכם כמובן) מי שיבחר בתשובות שלי, יזכה ל 10 נקודות בונוס. כל ההגדרות מתיחסות ומנוסחות כך שהן מתיחסות לנושא הפורום כמובן. בסוף כל שבוע אפרסם את הניקוד של כל המשתתפים. יש לענות במסר בלבד וליוזר הזה בלבד תשובות בפורם ימחקו, ותשובות ליוזר אחר לא יספרו. אפשר לשלוח תשובות עד יום חמישי הקרוב ב 20:00. בהודעה ההבאה, ההגדרות.

ההגדות

שיר שבשמו מופיע המילה שמש. שיר של מאיר אריאל. שיר שיצא לאור ב 1967 (אפשר לבדוק ב AMGH אם אתם לא בטוחים). שיר שבשמו מופיע המילה שיר. אלבום שיצא כאלבום כפול (שני תקליטי וניל). ומאחר שזה השבוע האחרון, אני רוצה להגיד תודה לכל מי ששיחק ול LadyG שעזרה עם השאלות והתשובות, אפילו שלקראת הסוף היא עברה קצת לשחק לבד את המשחק ההפוך
ו... תבלו...

LadyG

New member
אל תשמיץ ../images/Emo13.gif

התשובות שלי לפחות מצחיקות.

melancholy man

New member
בטח לא יקפוץ

אבל למקרה שכן, רק מזכיר לכם שאומנם לא יצא לפרסם תוצאות של השבוע הקודם, אבל המשחק נמשך.

Caraya

New member
20:12...

אני מקווה שאפשר לעשות לפנים משורת הדין...

למעלה