Gaynor Minden.

the mush

New member
Gaynor Minden.

גיינור, פעם אחד- ולתמיד. אני חושבת שאצלינו בפורום, או בכללי בארץ יש התרשמות ממש לא נכונה מהנעלי פוינט של גיינור. אנשים מפספסים את "הקטע" בהם, וכמובן גם ככה- מפספסים איכות. אז... מידע מוחלט על הנעלים המדהימות האלה, בצורת שאלה-תשובה. בחרתי מהאתר הרשמי כמה שאלות שנראות לי.
מה גורם לנעלי גיינור להיות כל כך מיוחדות
גיינור בנויות על ידי טכנולוגיה אלסטומרית [חומר אלסטי] שנמצאת בבוקס [Box] כמו שגם נמצאת בקנה. זה מה שגורם לגיינור להיות "יותר טובות" מנעלי פוינט אחרות, שבנויות על ידי שכבות של נייר, דבק ואריג, ולכן לאחר שימוש אחד אפילו אפשר לראות שינוי בנעל, בינתיים שגיינור אף פעם לא נחלשת. החמור האלסטי אף פעם לא נשבר, וגם לא צריך להישבר [המפ, למי שלא יודע- הנעל פוינט צריכה להישבר [במקום הנכון] בשביל עליה נכונה] עם זאת, לנעלי פוינט של גיינור יש שכבה של אורתאן מתחת לאזור שנעל רגילה אמורה להשביר, בשביל לעזור להקל את הכאב. חוץ מזה, יש מאות סוגי גיינור, הכל תלוי מה את רוצה בנעלי פוינט שלך.
האם נעלי גיינור מתאימות למתחילות
בהחלט. הכי חשוב שנעל גיינור תתאים לרקדנית בשביל שחוזק הבוס וקנה יהיו מתאימים לחוזקה וגודלה. נעליי גיינור מתאימות מאוד למתחילות כי הם מקדמות להיות רקדנית טובה עם טכניקה נכונה. הם גם מונעות הרגלים לא נכונה שמתפתחים עם עליה לפוינט. והכי חשוב, גיינור בנויות עם חומרים רכים ונוחים. נעלי פוינט שמכאיבות לפעמים גורמות להרבה בנות פחות ההנאה מהשיעורי בלט שלהם או אפילו לפרוש מהבלט.
האם נעלי גיינור מתאימות למקצוענים
כן. הרבה להקות משתמשות בנעלים האלה כמו- American Ballet Theatre, The Royal Ballet, The Joffrey Ballet, Pacific Northwest Ballet, Colorado Ballet, Houston Ballet, Ohio Ballet, Hartford Ballet, Dance Theatre of Harlem, Den Norske Opera Ballet ועוד.
אני מפחדת שהקנה יעשה את העבודה בשבילי, וכך יהיו לי שרירים חלשים. האם זה אפשרי
אם את מרגישה שזה המצב, את צריכה לנסות להשתמש בנעלי גיינור עם קנה יותר חלש, ואז את תצטרכי לעבוד יותר קשה. תזכירי, פוינט מרקדנית לרקדנית משתנה, לכן אנחנו מייצרים 5 דרגות חוזק של קנה [את יודעת מה יש למי לפי צבע השקית בה הם קנו את הגיינור, הסדר מהחלש לחזק- סגול, כחול אדום/ורוד, צהוב וירוק] בשביל שתבינו, איך גיינור פשוט מעצבת את הנעל לפי הרגל שלך תקראו פה [באנגלית] על זה. תזכרו, אולי גיינור עולות יותר מנעלי פוינט אחרות, אבל הן "שורדות" 3-5 פעמים יותר מנעל פוינט רגילה. לאתר הרשמי של גיינור, כאן.

the mush

New member
קנה../images/Emo35.gif מה../images/Emo35.gif

למי שלא יודע
איפה שמסומן בעיגול אדום, זהו הקנה. או באנגלית- Shank.

H80a

New member
לא ידעתי שקוראים לזה קנה...

מוזר. בכל אופן באתר של גיינור יש סרטון כזה שמסביר על הנעליים מאוד מעניין ומומלץ. בשביל להכנס תרדו לתחתית של הדף ואז איפה שכתוב Why should you wear our shoes? תלחצו על איפה שכתוב Discovery Channel

the mush

New member
האמת...

שלא הייתי בטוחה איך קוראים לזה, אז קראתי לזה ככה, שזה בעצם השם של האזור הזה ברגל.

ליזיגי

New member
כל הכבוד ../images/Emo13.gif

אחלה של סיכום
והנעליים האלה נראות לי מדהימות

amitush26

New member
../images/Emo187.gifגמלי../images/Emo9.gif

אני כבר מתה לעלות על פוינטטטטטטטטטטטטט
ועכשיו קיבלתי המלצה מעולה על נעליים
:] מור- סיכום מעולה!

למעלה