gay

• פותח הנושא gay1
  • פורסם בתאריך

gay1

New member
gay

שלום לכולם! הצצתי בסתר בסה"כ פעמיים בפורום הזה.אני חושב שיש פה כמה הומואים מנוסים שיכולים ליעץ לי.שימו לב!אני עומד להיפתח מבחינה סנטימנטלית באופן שבחיים לא אוכל להיפתח בפני אף אחד!אני מקווה שתוכל לעוץ לי עצה ברצינות ובכובד ראש ובלי זלזול.אז זהו הסיפור שלי. מגיל מוקדם מאוד בערך 13 הרגשתי שמשהו לא בסדר איתי מבחינת המשיכה המינית.כך הדבר נמשך שנים על גבי שנים ואפילו ביני לבין עצמי לא יכלתי להודות באמת המרה ,שאני שונה מאחרים ושאני………הומו….בינתיים סייימתי תיכון בהצטיינות אח"כ הלכתי לצבא,בחוסר רצון בולט אך בכוונה לרצות את כל החברים ,המשפחה וכולם.שירתתי שנתיים והשתחררתי על אי התאמה (בלי קשר לסיבות נפשיות).עכשיו אני בן 20 ,אין לי חברים אני מתבודד ולעיתים קרובות נכנס לדכאון.כולם סביבי יוצאים בזוגות ורק אני בודד.אני עמוק עמוק בארון ואף אחד לא יודע. כל פעם שאני מסתובב אני מפשיט בעיני כל גבר חמוד שאני רואה ואני מפנטז .בלילה –חלומות רטובים הינם דבר שכיח,ואני שונא את המציאות שלתוכה אני מתעורר אחריהם! אני בסה"כ בן 20 ונראה בסדר גמור.אבל אני ממשפחה אשכנזית שמרנית ואני מפחד לממש את תשוקותיי במידה כזו שאני משחק אותה סטרייט.לפעמים אני אומר לעצמי שעדיין לא עברה דרכי האשה שתוכל להדליק אותי.אני מפנטז לעצמי שאם אפגש עם מישהי מפורסמת כמו מדונה ,מריה קארי,סלין דיון ,בריטני ספירס או שר-כולן נשים לעינין-אז הם יוכלו לעורר אותי מבחינה מינית אבל עמוק בפנים אני יודע שאני משקר לעצמי וכואב לי על כך אבל זה בלתי נמנע. לפעמים אני אומר לעצמי שאני אוכל להתמזמז ולקיים יחסים עם גברים ועדיין להישאר בארון ולחיות חיי שלווה.חשוב לי לעשות אהבה עם גבר לפחות פעם או פעמיים בחודש,לספק את היצרים של בחור צעיר שמשתוללים בתוכי אך אני מוכרח להודות שהדבר היחיד שבולם אותי(חוץ מזה שההורים או החברה ידעו-אבל את זה אפשר לפתור ע"י כך שניתן להסתתר)-אז הדבר היחיד שמונע ממני "להשתולל" זה מחלות המין ובראשם האיידםס שהוא נפוץ בקרב הומואים בארץ.אני יודע שיש כאלה שיגידו שזה דעות קדומות והכול ושגם ביחסים סטרייטים ניתן להידבק אבל יש שתי עובדות,עליהן אין ויכוח: 1.יחסי המין בין ההומואים אגרסיביים מטבעם בהשוואה ליחסים הטרוסקסואליים ויש סבירות לא מבוטלת שהקונדום ייקרע(במיוחד בזמן החדרה) 2.הומואים רבים מחליפים פרטנרים כל שני וחמישי. אז גם אם אני משתוקק לעשות את זה כמו שאני משתוקק בזה הרגע אני מנסה להפעיל היגיון בריא ומחליט לא להסתכן.בשביל כמה רגעי הנאה לא שווה לסבול שנים מאיידס.כאן יש כאלה שיגידו שניתן למות גם מתאונות דרכים או פיגועים-אבל אלה דברים שלא ניתן לשלוט עליהם ,הם לא קשורים עלינו.חוץ מזה מוות פתאומי מפיגוע או תאונה פחות מפחיד אותי מגסיסה ממושכת ממחלה חשוכת מרפא. אז אני לא יודע יש כל כך הרבה בעיות בדרך להפיכה להומו פעיל.בעייה נוספת,אך משנית,ביחס לבריאות, היא העובדה שאני אוהב ילדים ומשתוקק יום אחד שיהיו לי ילדים משלי עם בת זוג והכל ויחסים עם הומו יכולים להביא לי המון דברים וצרות אך ילדים הם לא יביאו בטוח. חוץ מזה,לדעתי ליהות הומו יכול ליהות נחמד כל עוד אתה צעיר אבל כאשר אתה מזדקן אתה הופך לבדיחה מהלכת.אני לא אשכח את ההומואים הזקנים האלה שמתהלכים להם בשנקין,עושים עיניים לצעירים וחושבים שהעולם שייך להם……..וזה ידוע שרב ההומואים מחזרים אחרי הנעורים הנצחיים………. תאמינו לי שיש לי הכול אבל אין לכם מושג מה הייתי נותן בשביל ליהות סטרייט ולהושיב לידי בחורה בלונדינית יפה,להציג אותה בפני הוריי,ביום מן הימים להוליד איתה ילד שיירש את שערי החלק ויהיה לו עיניים כחולות כמו של אימו…….אני רואה את החיים חולפים נגד עיניים….אני רוצה להנות אבל אינני יודע איך ואיזה צורת חיים לבחור….האם לסכן את בריאותי ולקיים יחסים עם גבר ולו פעם אחת בשביל להרגיש מה זה ולהגיד בלב מלא שחוויתי אותם….. מה לעשות?

spainbar

New member
קודם כל הידיעה שבעצם, עוד הרבה

מרגישים כמוך, ואתה לא לבד. להרבה מאיתנו היו ויש עדיין את אותם פחדים ותהיות בדיוק כמו שלך, הדבר היחיד שאני יכול לכתוב בקצרה, ואני מקווה שמנוסים ממני יכתבו יותר, הוא שיש גבול לכמה אנחנו יכולים לפחד מהעתיד, צריך לשים גבול בין ה"אידיאל" שכולנו גדלנו עליו לבין חייך שלך, והרצונות שלך, ההחלטה שלי לנסות את הצד הזה שבי נבעה מחוסר הרצון להתחרט בעתיד שלא ניסיתי, שלא בדקתי, אני רוצה לחיות את חיי לעצמי, ולשים את כל ה"דרישות" החברתיות בצד. האם אלה יהיו חיי? לא נראה לי, אבל אני דואג לעכשיו... פחדים יכולים למנוע ממך לעשות הרבה דברים, האם אתה תהיה יותר בטוח בדכאונות בחדר הסגור - בהחלט, אבל האם אתה רוצה לחיות כך תמיד??? אני לא רציתי, ולא החלטתי כלום, אני מנסה להפיק את המיטב ממה שיש לי עכשיו, נהנה מהרגע, ומקווה שיהיה טוב - תחייך, תראה איזה חורף נפלא בחוץ, תריח את הגשם... :} ס´

שלום...

קודם כל, ברוכים הבאים. ועכשו... קצת קשה לי לתת עצה שבאמת תעזור למישהו שאני לא מכירה, אבל אני אנסה. אני חושבת שהבעיה שלך כרגע היא שאתה לא מסוגל לבחור. אתה רוצה למצוא בן זוג וחברים, אבל לא מוכן לעשות את מה שנחוץ כדי לרכוש כאלה- לצאת, להיפתח, להכיר. אתה רוצה יחסים אינטימיים עם גברים, אבל לא מוכן לקחת את הסיכון (שאגב, קיים גם בקשרים הטרוסקסואליים) של הידבקות במחלות מין. אתה רוצה לצאת מהארון, אבל לא מוכן לשלם את המחיר שכרוך בכך. ואני אומרת לך את זה בתור בן אדם שנורא קשה לו להחליט, גם בדברים קטנים, ואני יכולה לתאר עצמי מה זה להתמודד עם החלטה בסדר גודל כזה. אז אני רק אגיד ש:
יחסי מין הומוסקסואלים לא שווה מחלות מין. אם נשהרים כמו שצריך- שמים קונדום, לא בולעים ולא מצחצחים שיניים כמה שעות לפני, אפשר להפחית במידה נכרת את הסיכוי למחלות מין.
יחסים הומוסקסואלים לא שווה חיים קלים! אני אישית חושבת שזה שווה את זה, אבל אולי יש כלה שלא יסכימו איתי. האנשים ששווה שתאהב אאותם יאהבו אותך בכל מקרה, וחבל לחיות את החיים בתחושב של החמצה.
אל תחכה לאביר על הסוס הלכן שיגמול אותך מכך בעיותייך. אם שהו באורך החיים שלך מפריע לך, אתה בעצמלך צריך לשנות אותו. וזוהו... אתה לא לבד, יש הרבה שעוברים את אותו דבר ושמוכנים תמיד להקשיב! שיהיה לך חג שמח!!!
שירה

marco23

New member
קודם כל תרגע, זה לא סוף העולם! ../images/Emo98.gif

אני מזדהה עם רוב הדברים שציינת גם אני בארון, וגם לי יש את החששות והפחדים כשלך אבל אני כבר התנסתי עם גברים, ואני יכול להגיד לך שזה לא נורא אני לא יודע מה עם אחרים, אבל אני מאוד בררן במה שקשור לגברים אני לא קופץ למיטה עם כל אחד, גם שאני חרמן, אני מעדיף לעשות ביד ובלבד שלא ללכת אחרי מישהו שלא נראה לי, אני משתדל להזהר ככל שניתן גברים אגרסיביים לא בשבילי, ותאמין לי שגם אחרי הסלקציות שלי אני מוצא גברים שכיף לי במחיצתם ואיתם אני מרגיש בטוח. וגם אם טעיתי תמיד אפשר לחתוך לפני שאתה הולך לעשות צעד שאתה לא שלם איתו או מרגיש שהוא לא בשבילך, ותמיד אפשר לבקש מהפרטנר להתחשב ולא לחדור או לא לעשות משהו אחר שלא מתאים לך, אחרי הכל מדובר בבני אדם. אז שיהיה לך בהצלחה עם כל החלטה שתבחר, מרקו23

Roi inc

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

מוכרח לומר ולהרגיע אותך מראש - אתה נמצא בידיים של טובי הבנים... בינהם יועצים..פסיכולוגים..סוציולוגים..סקסולוגים.. פילוסופים..חוקרים..הרפתקנים..מדריכים..נביאים..מודיעין.. מתחבטים בשאלות..ספקי תשובות..רעיוניסטים.. אלה מפה..אלה משם.. אלה שלא פה ולא שם..דו-אים והומו-אים.. ואפילו כמה סטרייטיות שחושבות שזה fucking cool להיות חלק מפורום מגניב שקוראים לו- ב
נ
י
ם ב
ל
ב
ד
(סליחה שירה דייוידסון, סליחה .m , סליחה סנורקה וכו´
-אוהב אתכן הרבה
) בקיצור יהיה סבבה, תשאר איתנו ותראה איזה שיגעון.
ועכשיו אחרי כל אלה ולפני כל אלה שעוד תפגוש בהמשך... גם אני Roi inc
רוצה לנסות ולהאיר לך את הדרך.
דבר ראשון אני מבין שהעולם הזה של הומואים כמעט זר לך לחלוטין, אתה חושב בתרמים של מחלות, חיי הוללות של החלפת בני זוג, משפחה, ילדים מה יהייה?! מה יגידו?! איך לחיות ככה?
כל זה באמת מפחיד ובאמת למי שעוד תוהה איפה הוא מוכן להתפשר ואיפה הוא רוצה לראות את עצמו יש המון שאלות כאלה והמון שיחות מבלבלות בין הראש ללב בין הרציונאל לרגש. אני דו מיני למשל וכבר פעמיים בחיי השפיעו עלי אירועים שגרמו לי לשכנע את עצמי שאני בעצם סטרייט...אבל רק לתקופה קצרה זה עבד, כי אי אפשר לברוח או להתחמק לעולמים מעצמך האמיתי שרוצה לתת לעצמך ביטוי על כל פניו וגוניו. זה טבע. ברור שלהשלמה עם עצמך האמיתי יש דרך ארוכה ומלאה משימות, וטוב להיות מבולבלים קצת ומנסים קצת כי כל צעד אחד שתעשה יביא לך אספקט חדש על עצמך האמיתי ועוד חתיכה נוספת הושלמה אל הפאזל של אישיותך. בפעם הראשונה שיצאתי למקום של גייז לקחתי ידידה טובה, עד היום כבר אחרי ארבע שנים של התנסות בחיים הבי סקסואלים שלי אני גורר איתי ידידה. והבחור הראשון שהתנשקתי איתו וקצת יותר היה חסר ניסיון וקצת עם חשש בדיוק בדיוק כמוני...בדיוק כמוך. זה אומר שאתה יכול לבחור לך להתנסות עם מישהו שגם הוא כמוך, רק בהתחלה, זה יגרום לך להרגיש טוב יותר וינטרל חששות. ויש המון אנשים שרק בהתחלה, שרוצים לבדוק, להתנסות, להרגיש. המון הומואים בכלל לא חיים בעולם ההומואים..בקהילה מוגדרת. ותאמין לי שאני ובטח רובנו יכולים להשתתף איתך בחשש של מחלות, וזה חשש בריא בהחלט כי אם תשמע לו מהמקום של להיות מציאותי הוא צריך לבוא לידי ביטוי לא בפראנויה אלא באחריות. תשוקות ויצרים, יופי, צריך להזהר
ככל שתהייה יותר שלם עם הדרך שבה אתה הולך ככה יהיה לך יותר קל עם הסביבה, ז"א חברים קרובים ומשפחה קרובה. הרבה יותר קל לספר לידידה טובה בפעם הראשונה ואחרי זה לנסות להרחיב את מעגל היציאה מהארון. ולא חייבים לדבר על זה עם כל אחד...בכל זאת "מה ששלך שלך". סך הכל זה באמת כיף לגלות את עצמך כל פעם יותר ויותר, וזה אחלה לגלות שיש מלא אנשים עם בעיות ושאלות כמו שלנו כי אז עוזרים אחד לשני וגם מגלים לפעמים שיש אנשים במצב יותר "קשה" משלנו וזה ממש מנחם..
סתם סתם...
בכל מקרה אנחנו כאן...כולם אנשים. המון
אהבה. תראה שאם תשאר באיזור תלמד המון וגם תיפתח(דו משמעות?
). סך הכל יהייה טוב, אתה יודע... אני מאחל לך בהצלחה ושיהיה כיף.
ו...זהו.
Roi inc

לירוי25

New member
העיצה של לירוי

קודם כל תרגע ותפסיק להסיק מסקנות שרק אלוהים יודע מאיפה הבאת אותן. סקס לא מסכן בהכרח את הבריאות, החיים לא נגמרים בגיל 30 מרביתנו כן מחפשים קשר רציני, סטרייטים גם נהנים מסטוצים. לאחר והסדרנו את כל אלה העיצה שלי היא לצאת מקטע הדרמטי של "אני מסכן ואין לי חיים"! זה רק יעשה לך קמטים ואולכוס ובכלל כבר מיצה את עצמו. העיצה שלי היא: א. לשכור פסיכולוג טוב. ב. להשאר פעיל בפורום, אולי תלמד דבר או שניים על חיי הקהילה הוירטואלים. ג. לצאת קצת למקומות של גייז ולו רק בכדי לחוות אוירה ולהבין שהעולם לא כל כך גרוע כמו שציירת אותו.

MARMELAD

New member
חסכת לי את כל מה שהיה לי לאמר

ואני אפילו אצמצם ואוסיף: gay1 היקר, עושה רושם שכל הדיעה של על הומוסקסואליות מורכבת מאוסף של דעות קדומות וחוסר ידע. הבעיה היא שאתה בעצמך נמשך לבנים ככה שבעצם אתה משליך על עצמך דברים שאתה חושב שנכונים - והם לא ממש. העצה שלי אליך לכבוד החג: לך תכיר כמה הומואים. אפילו פה בפורום. ופתאום תבין שיש גם הומואים עם זוגיות. שיש גם הומואים שלא מחפשים רק להזדיין. ושיש עוד כמה הומואים שאין להם איידס. ברוך הבא!

rolig

New member
אפשר גם אחרת

אני אספר לך על עצמי. אני בן למשפחה אשכנזיה שמרנית כמוך. גם לי, כמו להרבה אחרים, היה ממש לא קל בחלק לא קטן מהזמן, אבל יחסים הומוסקסואלים לא חייבים להיות כמו שתארת. אני חי עם החבר שלי, כבר 4 שנים. באושר, יש לציין, לא פחות מכל זוג סטרייטי שאני מכיר. ההורים שלי (אחרי תקופה לא קלה בכלל, אתה מתאר לעצמך מה זה לראות את אבא שלך בוכה בגללך?) מקבלים אותי, ואת החבר שלי כמו שאנחנו. הם גם ביקרו אצלינו בדירה, אנחנו גרים ליד ההורים של החבר שלי, במושב בצפון. בעבודה כולם יודעים אלי (לפחות כל מי ששאל, ואני מאמין שגם מי שלא יודע), ולאף אחד לא ממש אכפת. גם לי לא. ואגב, אם למישהו יש מחלות מין, זה לא בגלל שהוא הומו אלא בגלל שהוא לא שומר על עצמו. סבתא בטח אמרה לך שכשקר בחוץ, צריך ללבוש סוודר. גם סטרייטים שמתהוללים נמצאים בסיכון. ובקשר לילדים, אני לא יודע מה לגבי אחרים, אבל לי יהיו. אם אני אאמץ, או אמצא אם פונדקאית (או בכל דרך אחרת) אני לא יודע, אבל דבר אחד אני יודע - יהיו לו זוג הורים אוהב. זוג הורים שמקיים מערכת יחסים בריאה, משפחתית, עם אהבה אמיתית, ולא זוגיות שמבוססת על העמדת פנים, בגידות, שקרים ושאר תחלואים. כי אני רוצה לגדל ילד בבית מלא באהבה, ולא כעס ו\או תסכול. בקשר אלי, אני מניח שזה יהיה עם חבר שלי. בכל דרך שתתאפשר, ואני בטוח שנמצא אחת כזאת. אולי מאיפה שאתה נמצא עכשיו זה נשמע לא מציאותי, אבל יש הרבה כמוני (לאו דווקא בתוך הבועה). ויותר חשוב, זה אפשרי !

../images/Emo11.gifהאם יתכן ואתה סתם מחארטט?...

...לא יודע, ככה נדמה לי. ואם לא - אז קבל התנצלות מעומק הלב

MARMELAD

New member
משנה, מה קרה לך?

בכל מקרה ההתנצלות בסוף ההודעה די מיותרת אחרי מה שכתבת

למעלה