garmin-store

avihersh

New member
מי שקונה ב eBay שיקבל שירות שם...

...גזירה שווה למי שקונה בחו"ל. בכלל, זו גישה אובר-חוכם ישראלית טיפוסית - נחסוך גרוש וחצי ונקנה בחו"ל. מקסימום אם תהיה בעיה, נפנה לפראייר בארץ שמחזיק, מלאי, מערך שירות וחלפים, שיפתור את הבעיה. כאילו שהמוצר נקנה בארץ אז זהו, שלא. מי שקונה בחו"ל, שיתכבד ויקבל שירות בחו"ל. אני מפציר ביבואנים לתת מחיר מיוחד (כפול) לכל החכמים שקונים ב eBay.

aabramovich

New member
אתה ממליץ את אותו דבר ליבואני רכב/אופנועים?

ומה לגבי המחשב שלי? אינטל העולמית נותנת כשלוש שנים אחריות. עליתי ארצה עם מחשב בן שנה והמעבד התפגר. האם אחד מהספקים (נדמה לי שיש שניים) שמצהירים על אחריות לכל החיים (מגדילים את האחריות של אינטל) צריך לתת לי שירות (הרי אני בתוך שלוש השנים)? לא תחמנתי שום מערכת, בסה"כ עליתי ארצה עם המחשב שלי. אגב, עליתי ארצה גם עם האופניים. את האותו מכרתי כי ההגה בצד הלא נכון. ומה לגבי רכב שהובא ארצה ביבוא אישי (דבר המוסדר על ידי המחוקק)? ומה לגבי טבעת יהלום 69 קראט שקניתי לאשתי ב HSTREN באוקספורד סריט בלונדון, שנתגלה בה פגם ויש לבצע שיבוץ מחדש, האם אני אמור לטוס ללונדון או שאני רשאי (לטעמך) לגשת ל HSTREN בקניון עזריאלי ולצפות שיתקנו תחת האחריות ויתחשבנו עם החנות המקורית אחורי זה?

avihersh

New member
הקייס שלך מעט שונה. אבל העיקרון זהה ../images/Emo13.gif

התשלום יהיה פי 3. ...יבואנים הם לא לא פריאריים. בעיקר לא של הישראלי התחמן, שקונה בחו"ל ומצפה שהנציג המקומי שמחזיק מלאי, צוות ותשתיות שירות יתמוך בהם. שרות ואחריות תקבל ממי שמכר לך. ואם (כמובן) נקלעת לבעיה תתכונן לשלם יותר.

oferlev9

New member
תקנה איפה שאתה רוצה אבל אל תנסה לחנך אותנו

לקנות בחו"ל זה לא לחסוך גרוש וחצי. במקרים רבים המחיר בחול הוא חצי או פחות מהמחיר בארץ וזה כולל משלוח ומע"מ ! היבואנים בארץ מנסים לעשות רווחים מופרזים ןלא ברור מדוע אתה כל כך מגן עליהם

avihersh

New member
הפוסל במומו. מי שקונה היכן שהוא רוצה זה אתה.

כל אחד יכול לקנות שעון משומש ב eBay, או מעביר קדמי OEM באתר סוג ז' באנגליה. אבל זה עדיין, לא מחייב את היבואנים בארץ לתת שירות (ובטח שלא חינם) לכל אחד. יבואני השלדות חלקי האופניים מחוייבים בעיקר למי שקונה אצלם ואצל המפיצים שלהם. ואתה צודק. זה לא גרוש וחצי, זה גרוש ורבע, אבל לאף אחד אין כוח להיכנס לויכוח הזה.

aabramovich

New member
הפוסל במומו פוסל זה בדיוק מה שחשבתי

כשקראתי את המילים "הישראלי התחמן" אבל עזבתי את זה. אם קניתי אופני ספשילייזד אצל מומי ובניו בעמ והן התקלקלו, ומומי לא מכונאי ואני ניגש אל חנות של מצמן ומראה להם בעיה שמכוסה על ידי האחריות - האם מצמן אמורים לתקן לטעמך? (אין פה שום טענה למצמן, מדובר בדוגמה בלבד). אם אני נותן שירות, אני נותן שירות. לא פוליטיקאי. אם אני היבואן אני מתקן מה שמכוסה באחריות היצרן למי שקנה מהיצרן (ומתחשבן מול היצרן) ומתקן את מה שבאחריותי למי שקנה דרכי. ואם היצרן לא משתף פעולה זה סימן מצויין להפסיק לשווק את היצרן הזה היות והשירות והאחריות שלו שווים גרושים בודדים. אם סנטה קרוז העולמית נותנת אחריות לכל החיים על חלק, כל יבואן של סנטה קרוז צריך לכבד את זה, ולהתחשבן עם סנטה. לזה קוראים שירות. מה שאתה מציג זה לא שירות. אין לי בחיים סיבה לגשת לאותו נותן שירות. אני מנחש שאתה בעסקי היבוא/יצוא.

avihersh

New member
אני מניח שבוולס הדברים מתנהלים אחרת....

..כלומר, אם קנית אוכף "באתר של מומי ובניו (בע"מ)" והריפוד התקלף אחרי שנה, אתהניגש לחנות הכפרית שלכם, והמוכר בשניה מחליף לך את האוכף. אחרי זה הוא כבר ישלח את האוכף לבן של מומי ויתקזז איתו. אני בטוח שזה המצב, אחרת לא היית כותב את מה שאתה כותב....
ההערה האחרונה שלך מזכירה את הבדיחה השחוקה, על איש העסקים שהציג את עצמו במילים "אני יצואן ואשתי יצאנ...ת"

aabramovich

New member
כמעט

אתה ניגש אל היבואן/מפיץ הראשי והוא מטפל בך. אבל זה לא רק בווילס. זה גם בארץ הקודש. כנראה שלא בכל המקרים. והיות ואנחנו בשירשור של מפיצי גרמין - אז כדי לא לקלקל אומר שאין לי שום נסיון עם גרמין ולי אין בעיה עם האופן שהם הציגו את הגדרת היצרן לגבי הטיפול באחריות. היתי מצפה מהיבואן לפעולה אחרת, אבל הם המפיצים... הם מומי ובניו בעמ

avihersh

New member
באמת? המפיץ מוולס יטפל במוצר שנקנה אצל מומו..

...מארץ הקודש? קשה לי להאמין. אולי ביום שני בבוקר, אחרי ערב שתייה קשה.

fairgame

New member
באמת שרשור מפיצי גרמין

ממתי מותר לפרסם בפורום? חשבתי שזה בניגוד לכללי הפורום...

anan77

New member
פספסתם בגדול

בפעם השלישית אני לא מבין למה ליבואן לסרב לתקן מוצר בתשלום. הרי אם יש לו מעבדת שירות מטרתו היא שהיא תייצר כסף, לא ? אם אי אכנס למצמן עם אופני הספשלייז שאין לי ואבקש מהם לתקן לי או לתקן לי או לשמן לי או לא יודע מה. הם יפעילו את המונה. יתקנו וישרתו ובסוף יגישו לי חשבון בשמחה ובששון. לכן נראה כאילו ליבואן שבא למכור לנו שעונים אין מעבה כזו והוא נסמך על איה שהיא מעבדת אלקטרוניקה שכבר תדע לעשות את העבודה. שוב אני רק מניח. לא אומר שכך הם פני הדברים. ובכל אופן אני שובר את הראש ולא מצליח להבין למה מאן דהו יסרב לקבל כסף תמורת שירות שבכל אופן הוא נותן

oferlev9

New member
סליחה, אבל אתה דמגוג ! לא מדובר על חלקים

משומשים ולא על אתרים סוג ז. מדובר על אתרים הגדולים באירופה שיש בהם מבחר יותר מכל החנויות בארץ בעחד ! עם שרות למופת אפשרות החזרה וכו.

avihersh

New member
כולם פה דמגוגים. ואם השרות שם הוא למופת...

...תשתמש בו, ואל תבלבל לספקים המקומיים את המוח עם מוצרים שלא קנית אצלם. שבת שלום לכולם. עזבו את המשרדים, הפורום ושאר השטויות ולכו לרכוב.

YAYA15

New member
../images/Emo41.gifאחריות לקונים מאיביי../images/Emo41.gif

לאור פניותכם פנינו ליבואן ע"מ לפתור את בעיית האחריות והמשלוחים לחו"ל וכו'. בקרוב, כל רוכשי גרמין מחו"ל שפגה תקופת אחריותם, ומכשירם נפגם מסיבה כלשהי יוכלו להחליפו באחד אחר. עלויות וכו'- כל מקרה לגופו וכשהשירות יהיה זמין אוכל לדעת מחירים מדויקים

GurmaNigga

New member
אז יש אחריות לקונים מאיביי?

לכאלה שיש להם עדיין אחריות יצרן?

למעלה