garmin 310xt

שקל אחד

New member
garmin 310xt

שלום לחברי הפורום יש לי שעון garmin 310xt ואני ממשלא שולט בו וחבל לי. 1- מישהו יודע אם יש הוראות בעיברית לשעון זה ? 2- איך נקראת ההגדרה בשעון שתראה לי ממוצע של זמן לקילומטר (לא מהירות)? תודה רבה

מדריכים לגרמין

1. למיטב ידיעתי אין עדיין. בכל מקרה אתה יכול להוריד מדריכים מקוצרים בעברית של ה- 305 וה- 405 (יש פונקציות דומות) באתר הזה. 2. Average Pace (לממוצע כללי של הריצה) ו- Pace לקצב נוכחי. אל תשכח לשנות בהגדרות ק"מ ולא מיילים. למען הגילוי הנאות אין ברשותי 310 אך מהיכרותי עם גרמין, ממשק המשתמש בין הדגמים השונים די דומה. בהצלחה עידו

nofinishline

New member
ידידי היקר

אין לי אומנם את השעון שלך ( אני עדיין עם Forerunnwe 305 ) אני מעריך שהמנגנון דומה אני הייתי ממליץ לך לפעול כך: להיכנס ל -Setting -> General -> Data Field -> Main 1 -> ב- Main 1 יהיה עליך לבחור את מספר הנתונים שתרצה לעקוב אחריהם בזמן הריצה . אני משתמש ב-4 נתונים : א. Pace - מראה לך את מספר הדקות לק"מ ב.Heart Rate ג. Time ד.Distance בהצלחה

efesefes7

New member
כמו 305

תמצא הוראות ל-305 - אני בטוח שזה כמעט אותו הדבר. אני חושב שאתה מתכוון - לקצב- pace

זה נקרא PACE

באופן עקרוני בחלון הריצה כדאי להשתמש ב- lap-pace ולקנפג עוד חלון סיכום שבו מסתכלים על: avg -pace ה-pace הרגעי רק יבלבל אותך כנ"ל כמובן לגבי מהירות

למעלה