Gargle with peroxide, a steak for your eye But i'm a vegetarian so it's a frzen pizza pie
ס סריט New member 18/7/07 #1 Gargle with peroxide, a steak for your eye But i'm a vegetarian so it's a frzen pizza pie
י ירגזי מרוגז New member 19/7/07 #2 you tell me that you care and you never DO lie but you fight for my honor and i just dunno whyyyyyyyyyyyyy MARRY HAD A LITTLE LAMB DDDD=
you tell me that you care and you never DO lie but you fight for my honor and i just dunno whyyyyyyyyyyyyy MARRY HAD A LITTLE LAMB DDDD=
ס סריט New member 19/7/07 #3 תכלס תרגמתי פעם את השיר הזה יצא לי - "אבל אני פיצחונית אז זו פיצה קפואה" פיצחונית זה אחלה
י ירגזי מרוגז New member 19/7/07 #4 ../images/Emo6.gif אהבתי אותך. רואים אותך בשבת נכון ../images/Emo9.gif
ס סריט New member 19/7/07 #5 תלוי אם אצליח להגיע לרעננה או לרמאלה. סתם, יש ג'י.פי.עץ. באיזו שורה את יושבת?
י ירגזי מרוגז New member 20/7/07 #6 שלישית באמצע קדימה D= |גרופית-על-היסטרית| ואם ירצה אללה אני שם מהצהריים גם. נתראההה
A Applebite New member 20/7/07 #7 שונאת אותך ../images/Emo46.gif (שורה שנייה, ממש בצד *הלא נכון* ) נראה לי שאני אגיע ואבכה (עוד לפני הבכי של ההתרגשות והמוזיקה והטורי).
שונאת אותך ../images/Emo46.gif (שורה שנייה, ממש בצד *הלא נכון* ) נראה לי שאני אגיע ואבכה (עוד לפני הבכי של ההתרגשות והמוזיקה והטורי).
י ירגזי מרוגז New member 23/7/07 #10 אני יותר באמצע ממך, ניצחתי ../images/Emo3.gif סתם, אגב, אין עליך ועל אחותך ועל חברה שלה מהתיכון!
A Applebite New member 26/7/07 #11 את לא יודעת, פשוט לא יודעת איזה כיף היה לשיר איתך את pavlov's daughter אחרי ההופעה של טורי!! זה היה מעולה!! אנחנו צריכות לעשות את זה שוב
את לא יודעת, פשוט לא יודעת איזה כיף היה לשיר איתך את pavlov's daughter אחרי ההופעה של טורי!! זה היה מעולה!! אנחנו צריכות לעשות את זה שוב