Garden state

steelwater

New member
Garden state

ראיתי עכשיו את Garden state! מה אני יכולה להגיד? סרט מעולה!!! ממש תודה שגרמתם לי לרצות לראות אותו... זק הוא אחד האנשים המוכשרים! הוא שיחק,כתב וביים סרט ואז את שלושת הדברים האלו בצורה ממש טובה. הדמות שלו ממש שונה מ-JD והוא משחק ממש מעולה בסרט הזה! שחקן מעולה! הסרט היה גם שונה והיה לו רעיון מקורי. ממש לא ציפתי לזה. סרט כל-כך מרגש... זה מרגיש כאילו לא השקיעו יותר מידי כסף נגיד, אבל עדין התוצאה יצאה נהדר. איך בדיוק זק זכה בגראמי על הסרט? לא ממש הבנתי את זה... והם שמו בהתחלה את "Don't Panic" של קולדפליי ואז כבר קיפצצתי לי בכסא! איזה שיר יפה. ועוד שאלה, הסרט יצא לקולנוע בארה"ב ובמקומות אחרים?

emalka

New member
עכשיו בא לי לראות אותו

הסרט לא יצא בארץ לקולנע או לדי וי די לפחות אין אותו בספריה שלי , אני יודע שארה"ב הוא יצא בכמה קולנעי בודדים

limors2

Well-known member
יש אותו בבלוקבאסטר../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

בי-ם
לא מתורגם, ואפפעם לא נשאר

steelwater

New member
באמת?

נו אני גרה בי-ם... איזה באסה! אבל לא חשוב. ראיתי ובאיכות טובה והיה כיף! אפילו גילתי על עוד מישהי ששמעה על הסרט ורוצה לראות אז אני אביא לה אותו! ככה הסרט יתשפט ולאט לאט המון אנשים יהאבו אותו ויכתוב עליו הרבה ויהו ליהט וישמו אותו בקולנוע! חחח

limors2

Well-known member
לא ישימו אותו בקולנוע..../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

אבל את עדיין יכולה להפיץ אותו

steelwater

New member
נתתי אותו גם לבן דוד שלי!

אני מקווה שהוא יאהב ויפיץ את זה בביה"ס/פנימיה שלו. ואני גם הולכת להראות אותו לאמא שלי חחח!

pake

New member
סרט ענק

זה סרט פשוט מצויין והעובדה שהתקציב היה כ''כ נמוך רק מראה עד כמה שזאק מוכשר ואיזה דברים הוא מסוגל לעשות. לא ציינת את נטלי פורטמן! לדעתי, זה הסרט הכי טוב שהיא עשתה עד עכשיו, ובכלל הדמות שלה ממש מגניבה. זאק זכה בגראמי על הפסקול הכי טוב. הרבה זמן(או אף פעם) לא ראיתי סרט עם פסקול כ''כ טוב, במיוחד בגלל דונט פאניק, אבל גם בגלל להקות פחות מוכרות כמו The Shins, Remy Zero anf Frou Frou, וכמובן סימון וגרפונקל הסרט יצא לקולנוע לפני איזה שנתיים וחצי וזכה בכמה פסטיבלים אם אני לא טועה. לסיכום, זה אחד הסרטים הכי טובים שראיתי, ונתתי את הדיוידי להרבה אנשים וכל אחד מהם התאהב בסרט. נ.ב. Are you the retarded quarterback from that movie? Yes, I am Wow, are you really retarded?

למעלה