GAME SEVEN BABY,GAME SEVEN

NETANELD

New member
GAME SEVEN BABY,GAME SEVEN

משחק מספר 7 אדיר הלילה.
גולדן סטייט כמובן פייבוריטים אבל אני מאד מקווה שיהיה צמוד, כמו שכבר אמרתי לפני כן- לדעתי,אם גולדן יברחו OKC לא יוכלו לחזור ולא יהיו להם האנרגיה והכוחות לקאמבאק.
אישית הייתי מאד רוצה לראות את OKC זוכה באליפות,אבל אם הם ינצחו הלילה אני חושש שהם יגיעו עייפים ומותשים וללא יתרות ביתיות מול הקאבס ,שיהנו מההפקר ,מה שאני מקווה שלא יקרה.

Nirwood

New member
תכלס היחידים שהרוויחו מכל הסיפור הם הקאבס...

הם מגיעים עם הקבוצה הכי בריאה בתולדות המועדון, והולכים לשחק נגד קבוצה שעברה סדרה שהוציאה להם את הנשמה.

מה שכן, החזרה מ3-1 תרמה המון לGS מבחינה מנטלית, דברים כאלה יכולים להחדיר ביטחון מטורף לשחקנים, גם ברגעים קשים.

אני שמח לפחות שקרי התאושש מהפציעה ויגיע בכושר משחק מעולה (הוריד את החלודה נגד OKC).

אם גולדן תשמור על הבית ב2 המשחקים הראשונים, הקאבס יכנסו ללחץ אטומי.

billc

New member
אבל שורה תחתונה, גולדן שיחקה בפלייאוף הזה רק 3 משחקים יותר

מקלבלנד. יש להם יומיים וחצי מנוחה, היה נחמד אם הם היו משחקים ביום שישי, אבל זה מה יש.

rapgamer4ever

New member

לא רציתי להגיב בנושא אבל שברת.
מאחל לבלאט בהצלחה.

picki23

New member
זה פשוט מסמל את כל הדברים שהורסים לי את המדינה

אתה קולט כמה זה פואטי, שבלאט הולך לאמן ב"פולקספגן ארנה"?

הוא חתם שם סופית אם הבנתי נכון.
"המועדון עורך את משחקי הבית שלו ביורוליג באולם "פולקסוואגן ארנה" שיכול להכיל כמעט 6,000 אוהדים."
&nbsp

הייתי רוצה באמת להאמין שזה הקץ...

אבל נראה שגורל הפורום זה להיות שורץ טרולים
אחרי שקובי דעך והפסיקו דיוני "מי השחקן הטוב בליגה\בעולם\בגלקסיה"
אז הגיעו הפאנבויז של לברון, ורבו עם ההייטרים של לברון
עכשיו זה הפאנבויז של בלאט
&nbsp
כנראה שהשלב הבא באבולוציה של הטרולים, זה אוהדים ממורמרים של שאר קבוצות הליגה שלא אוהבים את גולדן וחושבים שזה לא כדורסל
&nbsp
אבל באמת שהטרוליזם יכול להגיח מכל מקום....זה כמו הסטארקים במשחקי הכס, חשבת שחתונת הדמים חיסלה את המשפחה הזאת והגיע הזמן לטוויסט בעלילה
ואז גילית שכל עונות 5 ו6 זה בעצם מסעות ילדי סטארק ברחבי העולם...

דיברגנט חדש

Well-known member
פרשנות שנראית לי נכונה על דרכו של בלאט ב-NBA

החלום ושברו

אגב, האם זה נכון שהוצע למסינה לפני כשנתיים להיות מאמן ראשי במילווקי והוא בחר להיות עוזר מאמן של גרג פופוביץ' בסן אנטוניו?

למעלה