Game pass

masada

New member
Game pass

ב-TERMS OF USE (לא מצאתי לזה תרגום מספיק טוב, זה מעבר לתנאי השימוש), כתוב שיש הגבלות בשידור, אני לא ממש הצלחתי להבין, ההגבלות הן איסור צפייה מחוץ לארה"ב או בתוך ארה"ב?

laufgas

New member
לדעתי מדובר על בריטניה...

אני יכול להגיד לך שמהניסיון שלי כשהיה לי את זה בישראל כל השידורים עבדו רגיל בלי בעיות. אלא אם כן אתה לא בישראל...?

korver26

New member
רק לארה"ב

לדוגמא אם אתה נמצא בניו יורק והמשחק משודר בפוקס ניו יורק אז אתה לא יכול לראות את המשחק..

laufgas

New member
אתה מתבלבל. אתה מדבר על Game Rewind לדעתי.

גיימפס אמריקאים לא יכולים לעשות (אלה שני מוצרים שונים). טוב מה זה חשוב... כמו שכתבתי מקודם - ממה שאני יודע אין בעיות בישראל.

masada

New member
מה זה GAME REWIND?

אגב, GAME PASS מאפשר אך ורק צפייה ישירה או שיש לו גם ארכיב?

laufgas

New member
יש שני מוצרים שמציעים לאוהדים

Gamepass - לאוהדים מחוץ לארה"ב וזה כולל מה שכולנו יודעים שזה כולל (כן, כולל ארכיון בקשר לשאלה שלך). Game Rewind - לאוהדים בתוך ארה"ב. לא מדובר בשידורים ישירים. אפשר לצפות במשחקים בשידור חוזר (כמו שהשם רומז) לאחר שבועיים מיום השידור - ז"א שהמוצר אקטיבי החל משבוע 3 של הליגה - אז הם הם מקלבים את הארכיון של שבוע מספר 1. כמו שאמרתי, זה לא כזה משנה. לנו יש את גיימפס ואין מגבלות שידור בישראלים... לפחות בינתיים אין

masada

New member
אני מצטער אם אני מעיק, או יוצא אידיוט

לרוכשי GAME PASS יש ארכיב?

laufgas

New member
כן, יש

כתבתי בדיוק בהודעה הקודמת בסוגריים שיש, אבל אם זה לא היה ברור כנראה שהבעיה אצלי. :)

masada

New member
קודם כל תודה

גללתי ישר ל-GAME REWIND, ולכן לא ראיתי.

korver26

New member
לא זה בוודאות לארה"ב..

זה קרה שנה שעברה כשהייתי בניו יורק ובגלל שפוקס ערוץ מקומי שידרו משחק של הג'טס נגד מיאמי ולא יכולתי לראות באינטרנט את המשחק של האיגלס...

למעלה