game pass או ממיר ולווין

eagles444

New member
game pass או ממיר ולווין

שלום אני חדש כאן אבל ממש לא זר למשחק הפוטבול וכמוכם אני מנסה למצוא תחליף לערוץ espn ששירת אותי כל כך הרבה שנים והאפשרויות שמצאתי הם הgame pass שמעט יקר ואפשרות הממיר הדיגיטלי והלווין שמאפשרים יותר ערוצים כולל פוטבול וכל מה שנוגע אליו רציתי לדעת :

1. בgame pass יש תקציר יומי שמסכם את כל המשחקים כמו שהיה בספורט סנטר ?

2. ואם אני מתעניין גם ב x games שהיה כל שנה בערוץ האם כדי לעשות את הלווין וכדומה לכך גם הnba באותה הדילמה?

3. האם הgame pass עובד גם בסטרימר ככה שיהיה אפשר ליראות את המשחק באיכות הכי טובה ?

4. האם יש תחליף לספורט סנטר בערוצים metv או fox

5. האם יש פה מישהו עם צלחת לווין בינלאומית ולא game pass שיודע להסביר אם זה שווה את ההשקעה כי מדובר במנוי שנתי יחסית לא יקר אבל התקנה של ממיר ולווין זה יקר
תודה רבה ויאללה עוד פחות מחודש לתחילת העונה צריך להתכונן אז בבקשה תעזרו לי
 

RoyBehar

New member
אז ככה...

1. בגיים פאס יש לך את ה NFL network, ככה שמבחינת תקצירים לא חסר.
2. לא ממש מכיר את הלוויין שעליו אתה מדבר, אבל מן הסתם הגיים פאס לא יספק לך תכנים שהם לא הnfl, אם יש לך לוויין שאפשר לקלוט בו את אי.אס.פי.אן האמריקאי, זה נשמע נפלא.
3. כרגע לא, אבל כל מה שצריך בשביל לראות באיכות מעולה זה חיבור HDMI לטלוויזיה. אצלי המחשב מחובר ככה ורואים יותר טוב מבפוקס.
בגדול, אני יודע שבאקס בוקס החדש שייצא אמור להיות שיתוף פעולה עם הNFL וזה אומר שהוא ישמש סוג של סטרימר. יש מצב שזה יהיה פתח לכך שזה יעבוד עם סטרימרים נוספים בעתיד.
4. לא :(
5. לא יודע לענות לך לגבי השאלה האחרונה.
 

Shachar Manor

New member
תקצירים

יש תקציר עבור כל משחק שנקרא condensed.
זה בגדול כל האקשן בלי הזבל עבור כל משחק.
 

underdog36

New member
לא נראה לי שלזה הוא התכוון

גם לראות משחק ב-condensed זה סיפור של בערך חצי שעה מניסיוני, כי זה בעצם כל הקטעים בין הסנאפ לשריקה לסוף מהלך (פלוס מעט מאוד ריפלייס). לא תקדיש 8 שעות לראות את תקצירי כל המשחקים של המחזור, נכון?!
נראה לי שהוא מתכוון למשהו יותר קצר, שיראה רק את ה-highlights. מה שאני עושה זה לראות את ה-highlights ב-NFL Videos, יש שם תקצירים לכל המשחקים למחרת המשחק (או אולי אפילו באותו לילה, לא ניסיתי אף פעם), באורך 3-6 דקות, תלוי בחשיבות המשחק ובכמות ה-highlights שבפועל היו בו. אם יש לך חיבור סביר לאינטרנט אתה תקבל את הסרטים ב-HD. אחרת הוא מוריד את האיכות בהתאם לאיכות החיבור.
אגב, יש שם גם סרטונים שהם לא תקצירי משחק אלא דברים מסביב (מסע"ת, פציעות ושאר מטעמים). אני לא יודע אם זה מפצה על ספורט סנטר, אבל זה גם משהו...

תהנה
 

ESPN

New member
רק להוסיף

שהיו בפורום מלא מלא דיונים בנושא בזמן האחרון, גם לגבי הגיים פאס וגם לגבי לווין, אז אם תדפדף קצת אחורה תמצא הרבה חוות דעת בנושא.
 
למעלה