Game Of Zones Episode 4

זה כן, אבל אתה לא מרגיש שעונות קודמות יותר טובות?

אם היו ממשיכים עם הגאונות של מרטין העונה הזאת הייתה הרבה יותר טובה/
בכל מקרה, כנראה שהתרגלתי ליותר מדיי טוב.
מזכיר את הביקורות על לברון אחרי משחק "רע" שלו

Reutk

Active member
עד פרק 8 העונה הזאת לא הייתה משהו בכלל.

אבל בכל מקרה לא הייתי מכניסה אותה לקטגוריית הגאונות, בעיני היא בסך הכל אופרת סבון מדממת.

שובר שורות, אוז, הסמויה, הסופרנוס, זה גאונות.

העונה הזאת לא משהו כי הם המציאו דברים שמרטין לא כתב בספרים

וגם התעלמו מדברים אחרים משמעותיים שיש בספרים שאני בטוח שהצופים היו אומרים הרבה וואו אם הם היו מקיימים אותם.
לגבי הסופרנוס- הסדרה הטובה ביותר שראיתי Hands down.

rapgamer4ever

New member
אני חושב שהעונה שעברה הייתה הכי חלשה

אבל סך הכל מסכים איתך. חוץ מזה שגם לא הייתי שם את שובר שורות יחד עם שאר סדרות המופת שציינת.

אף פעם לא הבנתי מה אנשים תופסים מהסמויה וראיתי את כל הפרקים

חוץ מעונות 1 ו-3 שם שהן טובות, שאר העונות זוועה

Reutk

Active member
שובר שורות זאת הסדרה.

היא באמת לא ברשימה עם אותן סדרות, כי היא נמצאת הרבה, הרבה מעליהם. היא פשוט שלמות טלווזיונית, בניגוד לשאר הסדרות שהיו להן גם כמה רגעי שפל נוראים; הסיום של הסופרנוס ובכלל כל עונה 6, רוח הרפאים של הכומר קלוטייה באוז, אם להזכיר כמה. כל זה נכתב רק כי היה חשוב לי להביע את עמדתי החזקה בנוגע לש"ש, לא במטרה לפתח דיון כמובן. כל אחד והטעם שלו.

גם לשובר שורות היו רגעי שפל

העונה הראשונה הייתה משעממת עד כדי רמת פיהוק.
לגבי הסמויה,העלילה בעונה האחרונה למשל הייתה העלילה הכי מטומטמת שנכתבה אי פעם בסדרת טלוויזיה לדעתי. היא בכלל לא ברמה של שאר הסדרות שציינת.
לגבי הסופרנוס אני אהבתי את כל העונות.. הסיום היה דווקא גאוני לדעתי. אבל כמו שאמרת כל אחד והטעם שלו

Reutk

Active member
מגיע להעלילה הכי מטומטמת בתולדות הטלוויזיה את הכבוד הראוי לה

אחרי הכל היא זאת שבזכותה קיים בכלל הביטוי, קפץ את הכריש. חוץ מהימים המאושרים, בה פונזי קפץ באופן פיזי מעל כריש, ויצר בכך את הביטוי עבור כל העלילות שקפצו את הכריש לתהומות הזוועה האחריה, יש עוד הרבה עלילות מפגרות בהרבה מזאת של הסמויה בעונתה האחרונה, ובכלל של שאר הסדרות שציינתי, או של משחקי הכס. למזלך, כנראה לא יצא לך לראות אותם.

ושובר שורות בכלל לא הייתה משעממת בעונה הראשונה, היא הייתה מעולה בעיני. אבל אני אזכיר שאני אוהדת של הספרס וזה דיי self explanatory .

ד"א, אני גם קראתי את הספרים של שיר של אש וקרח, אבל רק עד השלישי כי לא רציתי להרוס לעצמי את הצפייה בסדרה. ואני גם צמחונית ואוהדת של הספרס (ציינתי את זה כבר?) אז אתה בכלל לא קרוב לדרגת הפלצנות שאפשר להגיע אליה

billc

New member
מילארד לחלק ל8 לחלק ל30 יוצא בערך 4 מיל לעונה לקבוצה

למעלה